Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

QUOTE(funnyegle @ 2009 01 18, 23:40)
Sveikutes, na, aš iš ebay esu daug ką pirkusi, ir nė kart nenusivyliau(tiesa, nepirkau rūbų, bet akys dažnai ten nukrypsta). Viena ebay parduotuviu "Landybridal-asapbay" pardavinėja labai gražias vestuvines ir pamergių, progines... suknutes  blush2.gif  o ir atsiliepimai 100% tai tik ir knieti kažką parsisiųsti, o ir vestuvės artėja  ax.gif . Tik vis niekaip nedrįstu pirkti, nors ir blogų atsiliepimų visiškai nėra...  doh.gif  Štai nuorodytė į tą puslapiuką http://stores.ebay.c...ybridal-asapbay kaip manot, gal visgi verta?  g.gif

Tik neapsigauk pirkdama. Pasiziurek is kokios salies sius tau preke, nes y ebay.com sukneles daugiausia deda kinu pardavejai ( bet tai nereiskia, kad ju sukneliu kokybe bloga) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 01 19, 16:19)
Tik neapsigauk pirkdama. Pasiziurek is kokios salies sius tau preke, nes  y  ebay.com sukneles daugiausia deda kinu pardavejai ( bet tai nereiskia, kad ju sukneliu kokybe bloga) 4u.gif

Na, rašo, kad siunčia iš Kinijos, bet kiek parduota prekių tai ohoho, o ir visiškai neigiamų atsiliepimų nėra, tik vos keletas neutralių, tai mane labai sudomino... Negi visos taip ims ir sakys, kad viskas super, suknutės kaip iš paveiksliuko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(funnyegle @ 2009 01 19, 18:38)
Na, rašo, kad siunčia iš Kinijos, bet kiek parduota prekių tai ohoho, o ir visiškai neigiamų atsiliepimų nėra, tik vos keletas neutralių, tai mane labai sudomino... Negi visos taip ims ir sakys, kad viskas super, suknutės kaip iš paveiksliuko?  g.gif

jei taip tj as rizikuociau, nes pati pirkau savo vestuvine ir dar viena progine suknutes is kinijos ir gavau pasiutas kaip parodyta paveiksliuke smile.gif
Atsakyti
Na as dar neteku bet tai turetu but neuzkalnu ax.gif taipogi ziurineju suknias ir pirmoj vietoj kaip varianta is kur imti suknele tai butu siustis is Ebay.bet jai siusciaus rinkciausi si pardaveja
Sukneles is ebay
ju suknios is kinijos bei gerokai brangesnes nei kitu kinu.atsiliepimai apie pardaveja tik geri.o kas svarbiausia parodytos realios nuotraukos ju pasiutu sukneliu o ne paveiksliukai pagal kuria turetu but pasiuta.o be to jie prisiima visa atsakomybe jei suknele nebus kokybiska ir neatitiks kazkas kaip parodyta nuotraukoj grazins pinigus ir paliks suknele jums.kolkas tai vienintelis pardavejas is kurio tikrai uzsisakyciau.
Atsakyti
Stai keletas reliu e-bay sukneliu ebay is kinijos sukneles
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2009 01 22, 21:38)
Stai keletas reliu e-bay sukneliu ebay is kinijos sukneles

Na, man gražios tos suknutės blush2.gif arba aš čia tokia neprikabi blush2.gif thumbup.gif na, žinoma, nėra tobulos, bet manau, kad už tokią kainą, gali po to nunešti siuvėjai, porą dalykų pataisys ir būtų viskas puiku... Be to reikia pasižiūrėti iš ko perki, kad tikrai taip nebūtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo funnyegle: 23 sausio 2009 - 21:04
QUOTE(funnyegle @ 2009 01 23, 21:59)
Na, man gražios tos suknutės  blush2.gif  arba aš čia tokia neprikabi  blush2.gif  thumbup.gif na, žinoma, nėra tobulos, bet manau, kad už tokią kainą, gali po to nunešti siuvėjai, porą dalykų pataisys ir būtų viskas puiku... Be to reikia pasižiūrėti iš ko perki, kad tikrai taip nebūtų  mirksiukas.gif

Na bet ar nematot kas rasoma toje nuorodoje,kiekviena raudona rodykle zymi defektus- tai gelytes prastai priklijuotos,tai gefiuras per tankus ir sunkiai krentantis.
Atsakyti
QUOTE(pamaivax @ 2009 01 23, 23:45)
Na bet ar nematot kas rasoma toje nuorodoje,kiekviena raudona rodykle zymi defektus- tai gelytes prastai priklijuotos,tai gefiuras per tankus ir sunkiai krentantis.

Tai matau matau kas parašyta smile.gif tik man keista, tos parduotuvės suknelių pirkėjos visos patenkintos, o pardavimų ne taip maža blink.gif tai manau kažkoks šmeižtas, yra porą faktų kas neatitinka: per visą tos parduotuvės gyvavymo laikotarpį (stebiu nuo pat pradžių) nebuvo nė kart atsiliepta neigiamai, o ten jau rodo,kad yra neigiamų atsiliepimų, nes reitingai maži; paskaičius pirkėjų komentarus, visos patenkintos tiek pasiuvimu, tiek medžiagomis ir t.t. Taigi, kaip čia dbr suprasti, kad tos suknelės pirktos iš ten pat, bet pasiuvimas toks nei šioks nei toks, gal tai atsitiktinumas??? (nors mano atžvilgiu būna daug blogiau)... Na, rėžkit savo nuomones, kaip čia taip gali būt g.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE(funnyegle @ 2009 01 24, 00:27)
Tai matau matau kas parašyta  smile.gif  tik man keista, tos parduotuvės suknelių pirkėjos visos patenkintos, o pardavimų ne taip maža  blink.gif  tai manau kažkoks šmeižtas, yra porą faktų kas neatitinka: per visą tos parduotuvės gyvavymo laikotarpį (stebiu nuo pat pradžių) nebuvo nė kart atsiliepta neigiamai, o ten jau rodo,kad yra neigiamų atsiliepimų, nes reitingai maži; paskaičius pirkėjų komentarus, visos patenkintos tiek pasiuvimu, tiek medžiagomis ir t.t. Taigi, kaip čia dbr suprasti, kad tos suknelės pirktos iš ten pat, bet pasiuvimas toks nei šioks nei toks, gal tai atsitiktinumas???  (nors mano atžvilgiu būna daug blogiau)... Na, rėžkit savo nuomones, kaip čia taip gali būt  g.gif  huh.gif

Na zinok as irgi taip ir nesupratau kaip taip gali buti.Siaip tai daznai pirkineju visokius niekucius is Ebay ir pasiskaitineju atsiliepimus pries perkant g.gif .Siaip Anglijoj ilgai pragyvenau ir galiu pasakyti viena dalyka,merginos ten oi kaip toli atsilieka nuo musiskiu-jos ne velnio nesupranta nieko apie grozi,kokybe ir verte,gal del to visos issisiepusios ir raso kad yra patenkintos.Jos ten nusiperka bet koki tysala ir isivaizduoja esancios grazios-jokio skonio ir derinimo ar nusimanymo kas tinka ju figuroms,o kas ne.Kaip ten bebutu vis tiek negaliu paaiskinti kaip cia taip gaunasi ax.gif
Atsakyti
todel man patikimiau atrodo tas pardavejas kur auksciau idejau nuoroda.jie nuotraukas ideje jau savo pasiutu sukneliu o ne nuotraukas originaliu pagal kurias siuva.ir nezinai ka gausi.
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2009 01 26, 10:57)
todel man patikimiau atrodo tas pardavejas kur auksciau idejau nuoroda.jie nuotraukas ideje jau savo pasiutu sukneliu o ne nuotraukas originaliu pagal kurias siuva.ir nezinai ka gausi.

Tai jau tikrai geriau matyti ką perki, o ne pirkti katę maiše ir neaišku ką gausi fool.gif jei dar gausi...
Atsakyti
Sveikos merginos,
as irgi planuoju suknele ebay pirkti, bet labai biaju del kokybes ir medziagos, bet bandysiu.

Mano norima suknele: http://cgi.ebay.co.u...bayphotohosting

Ka manote?

Atsakyti