Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

QUOTE(barbarise @ 2008 12 31, 01:51)
Labai grazi suknute smile.gif gal verta rizikuoti, ir atsiuntimas nemokamas g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nors ir nedaug pardaves, bet atsiliepimai teigiami g.gif g.gif
sakyciau, rizikuok blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2008 12 30, 16:41)
Atrase man tas kinas, kad nuotr neturi, o apie medziagos pvz atsiuntima net kalbos nera. Jau du laiskus jam rasiau. Paskutinis atsakymas jo: Taip, siuvame is auksciausios rusies kinisko satino ir sifono. Ir jus galite manimi pasitiketi, as neklaidinu jusu. (as pries tai jam parasiau laiska, kad pas mus dabr dau neigiamu atsiliepimu apie tas ebay suukneles vestuvines..) nzn ka reiks daryt.... g.gif

Man turi atkeliauti suknute is Kinijos, tiesa - is kito pardavejo. Jeigu viskas gerai muitinej, tai zadejo siandien siunta pristatyti. Kol kas mano ispudziai neblogi, tik, zinoma, dar nezinau, ka rasiu siuntinyje ax.gif
Atsakyti
Radau dar keleta, variantu, nes anuopardavejo patikimumu tikrai abejoju. Aisku, cia jau atsieitu brangiau, apie 200 doleriu, nes visokie papildomi mokesciai, bet modeliukai, manau gal net grazesni bigsmile.gif http://cgi.ebay.com/...i...:1|240:1318
http://cgi.ebay.com/...I...:1|240:1318

O del priekabumo kokybei, esu labai piekabi blush2.gif
Ka manote, kuri grazesne? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ievune @ 2008 12 31, 09:59)
Man turi atkeliauti suknute is Kinijos, tiesa - is kito pardavejo. Jeigu viskas gerai muitinej, tai zadejo siandien siunta pristatyti. Kol kas mano ispudziai neblogi, tik, zinoma, dar nezinau, ka rasiu siuntinyje  ax.gif

ievune, butinai parasyk kaip tavo suknyte atrodo ir is kokio pardavejo pirkai, kiek mokejai ir viska viska. aciu 4u.gif
Atsakyti
Mano vyro broliene busima irgi nori is ebay pirkti, tai as abar renku atsiliepimus. bet jinai kazkaip nera skeptiskai nusiteikusi, pagal kaina ir kokybe tikisi, juo lab svarbu kad ant foto prisiminimui gerai atrodytu
http://cgi.ebay.com/...I...:PIC&ih=015
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2008 12 31, 10:52)
ievune, butinai parasyk kaip tavo suknyte atrodo ir is kokio pardavejo pirkai, kiek mokejai ir viska viska. aciu 4u.gif

Na va, pasiziurejau, kad is muitines jau isleista...

Mes paraseme pardavejui ir paklausem, ar galima pirkti be aukciono, tiesiai, kokia kaina ir kokios salygos. i musu laiska jis atsake: OK blink.gif lotuliukas.gif Bet po poros valandu atrase, kad viska galima, viskas imanoma ir panasiai. Parase, kaina. Mes dar 20 doleriu nusiderejome. Tad su atsiuntimu kainavo 450 litu. Pasiuvo labai greitai, nesitikejau net - per 1,5 savaites nuo pinigu pervedimo. Dabar savaite ji keliauja. Tiesa, ko gero butu kur kas greiciau, jeigu ne sventes. Siuncia per TNT, pasiziurejau, kad suknyte jau isleista is muitines. Tai, manau, siandien tikrai ja pristatys smile.gif tiesa, mokejau dar 136 lt uz ismuitinima ir dar kazka... Galima buvo uz muitines dokumentu tvarkyma moketi ne 100 lt, o 50, bet tektu vaziuoti paciai i muitine (kaune), tad as sumokejau 100 ir ramiai laukiu smile.gif Zodziu, nepilnai suma 600 lt. Del kokybes nieko negaliu pasakyti, zinosiu vakare smile.gif Manau, kad teks dar ja siek tiek taisyti, visgi siuta nesimatavus, be to, nezinau, ar jau taip tiksliai, kaip reikia, issimatavau. Zodziu, laukiu rezultato...

kiek konsultavausi su merginomis, kurios siuntesi (tarp ju buvo mano pazistama), tai sake, kad siustis verta, nes suknutes grazios, siek tiek pataisyti reikejo, bet rezultatas - geras. tikiuosi ir man bus gerai lotuliukas.gif
Papildyta:
As siunciuosi sita:

http://cgi.ebay.com/...I...52BSI&otn=4
Tik pardavejas kitas...

Atsakyti
Na, lauksim lauksim atsiliepimu apie Tavo suknyte. Dailute tokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2008 12 31, 11:07)

Mes paraseme pardavejui ir paklausem, ar galima pirkti be aukciono, tiesiai, kokia kaina ir kokios salygos. i musu laiska jis atsake: OK  blink.gif  lotuliukas.gif Bet po poros valandu atrase, kad viska galima, viskas imanoma ir panasiai. Parase, kaina. Mes dar 20 doleriu nusiderejome. Tad su atsiuntimu kainavo 450 litu. Pasiuvo labai greitai, nesitikejau net - per 1,5 savaites nuo pinigu pervedimo. Dabar savaite ji keliauja. Tiesa, ko gero butu kur kas greiciau, jeigu ne sventes. Siuncia per TNT, pasiziurejau, kad suknyte jau isleista is muitines. Tai, manau, siandien tikrai ja pristatys smile.gif tiesa, mokejau dar 136 lt uz ismuitinima ir dar kazka... Galima buvo uz muitines dokumentu tvarkyma moketi ne 100 lt, o 50, bet tektu vaziuoti paciai i muitine (kaune), tad as sumokejau 100 ir ramiai laukiu  smile.gif Zodziu, nepilnai suma 600 lt. Del kokybes nieko negaliu pasakyti, zinosiu vakare smile.gif Manau, kad teks dar ja siek tiek taisyti, visgi siuta nesimatavus, be to, nezinau, ar jau taip tiksliai, kaip reikia,  issimatavau. Zodziu, laukiu rezultato...

kiek konsultavausi su merginomis, kurios siuntesi (tarp ju buvo mano pazistama), tai sake, kad siustis verta, nes suknutes grazios, siek tiek pataisyti reikejo, bet rezultatas - geras. tikiuosi ir man bus gerai  lotuliukas.gif
Papildyta:
As siunciuosi sita:

Tik pardavejas kitas...

o labiausia tai lauksim foto:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2008 12 31, 12:07)

Mes paraseme pardavejui ir paklausem, ar galima pirkti be aukciono, tiesiai, kokia kaina ir kokios salygos. i musu laiska jis atsake: OK  blink.gif  lotuliukas.gif Bet po poros valandu atrase, kad viska galima, viskas imanoma ir panasiai. Parase, kaina. Mes dar 20 doleriu nusiderejome. Tad su atsiuntimu kainavo 450 litu. Pasiuvo labai greitai, nesitikejau net - per 1,5 savaites nuo pinigu pervedimo. Dabar savaite ji keliauja. Tiesa, ko gero butu kur kas greiciau, jeigu ne sventes. Siuncia per TNT, pasiziurejau, kad suknyte jau isleista is muitines. Tai, manau, siandien tikrai ja pristatys smile.gif tiesa, mokejau dar 136 lt uz ismuitinima ir dar kazka... Galima buvo uz muitines dokumentu tvarkyma moketi ne 100 lt, o 50, bet tektu vaziuoti paciai i muitine (kaune), tad as sumokejau 100 ir ramiai laukiu  smile.gif Zodziu, nepilnai suma 600 lt. Del kokybes nieko negaliu pasakyti, zinosiu vakare smile.gif Manau, kad teks dar ja siek tiek taisyti, visgi siuta nesimatavus, be to, nezinau, ar jau taip tiksliai, kaip reikia,  issimatavau. Zodziu, laukiu rezultato...

kiek konsultavausi su merginomis, kurios siuntesi (tarp ju buvo mano pazistama), tai sake, kad siustis verta, nes suknutes grazios, siek tiek pataisyti reikejo, bet rezultatas - geras. tikiuosi ir man bus gerai  lotuliukas.gif
Papildyta:
As siunciuosi sita:

Tik pardavejas kitas...

labai grazi suknyte wub.gif
kai gausi parasyk atsiliepimus ir jei galesi foto parodyk ax.gif labai jau smalsu blush2.gif
Atsakyti
[quote=fantamsagorija,2008 12 31, 10:52]
Radau dar keleta, variantu, nes anuopardavejo patikimumu tikrai abejoju. Aisku, cia jau atsieitu brangiau, apie 200 doleriu, nes visokie papildomi mokesciai, bet modeliukai, manau gal net grazesni bigsmile.gif http://cgi.ebay.com/...i...:1|240:1318

Man tai ta pirmoji is situ dvieju superine...vajej kokia grazute smile.gif tik ne mano figurai tokia butu sad.gif is tikro pries perkantis "neciupinejant" patarciau aplankyti keleta salonu, kad bent modeli zinoti, koks tinka. Nes kas ant pakabos grazu, nebutinai ir ant mergaites bus grazu...bent jau man taaaip daug kas netiko sad.gif visur kaulai lindo tongue.gif
Atsakyti
[quote=barbarise,2009 01 03, 01:06]
[quote=fantamsagorija,2008 12 31, 10:52]

Man tai ta pirmoji is situ dvieju superine...vajej kokia grazute smile.gif tik ne mano figurai tokia butu sad.gif is tikro pries perkantis "neciupinejant" patarciau aplankyti keleta salonu, kad bent modeli zinoti, koks tinka. Nes kas ant pakabos grazu, nebutinai ir ant mergaites bus grazu...bent jau man taaaip daug kas netiko sad.gif visur kaulai lindo tongue.gif
[/quote]

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tau kaulai, man lasiniai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet siaip tikrai labai geras patarimas, kurio reiketu paklausyti 4u.gif
Atsakyti
Taigi, kaip ir zadejau parasyti - pries kelias dienas gavau suknute. Minciu buvo daug ir visokiu, bet per keleta dienu jos susigulejo lotuliukas.gif

Pirmiausia, ko tikejausi ir ka gavau. Tikejausi prastos pasiuvimo kokybes su 'padoria' medziaga. Gavau atvirksciai lotuliukas.gif Pasiuvimui dideliu priekaistu neturiu, isskyrus tai, kad noreciau gilesnes iskirptes bei kazkaip apie pilva nelabai graziai man atrodo - reiktu siek tiek isiuti... Ir nugaroj ranka siek tiek trina, tai reiktu pagilinti. Taip pat noreciau trumpesnio sleifo (apskritai man gali jo nebuti blush2.gif ).Nustebau pamaciusi pasijoni - jis dvigubas, labai dailiai, tvarkingai pasiutas. Zodziu, pats suknutes dydis - labai geras, man tinka - nei per maza, nei per didele thumbup.gif

O dabar tai, kuo nusivyliau. Nusivyliau audiniu ax.gif Tikejausi, kad suknute bus siuta is gipiuro. Jis tankesnis, sunkesnis. O gavau suknute is siuvineto tiulio. Siaip ji atrodo labai lengvute, bet man asmeniskai ta tiuli noretusi pakeisti gipiuru g.gif Tad, paskambinau siuvejai, sutariau kita sestadieni pas ja nuzygiuoti su suknute smile.gif Ziuresiu, ka ji man patars daryti smile.gif

Taigi mano isvada: per mazai issiklausinejau apie audini doh.gif Kazkaip net i galva neatejo, kad gali buti tiulis lotuliukas.gif O visa kita kaip ir tinka - tad, jei siusciausi antra karta, tai tikrai daug klausciau apie audini, ne tik derinciau pasiuvimo kokybe ir dydi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievune @ 2009 01 07, 19:59)
Taigi, kaip ir zadejau parasyti - pries kelias dienas gavau suknute. Minciu buvo daug ir visokiu, bet per keleta dienu jos susigulejo  lotuliukas.gif

Pirmiausia, ko tikejausi ir ka gavau. Tikejausi prastos pasiuvimo kokybes su 'padoria' medziaga. Gavau atvirksciai  lotuliukas.gif Pasiuvimui dideliu priekaistu neturiu, isskyrus tai, kad noreciau gilesnes iskirptes bei kazkaip apie pilva nelabai graziai man atrodo - reiktu siek tiek isiuti... Ir nugaroj ranka siek tiek trina, tai reiktu pagilinti. Taip pat noreciau trumpesnio sleifo (apskritai man gali jo nebuti  blush2.gif ).Nustebau pamaciusi pasijoni - jis dvigubas, labai dailiai, tvarkingai pasiutas. Zodziu, pats suknutes dydis - labai geras, man tinka - nei per maza, nei per didele  thumbup.gif

O dabar tai, kuo nusivyliau. Nusivyliau audiniu  ax.gif Tikejausi, kad suknute bus siuta is gipiuro. Jis tankesnis, sunkesnis. O gavau suknute is siuvineto tiulio. Siaip ji atrodo labai lengvute, bet man asmeniskai ta tiuli noretusi pakeisti gipiuru  g.gif Tad, paskambinau siuvejai, sutariau kita sestadieni pas ja nuzygiuoti su suknute smile.gif Ziuresiu, ka ji man patars daryti smile.gif

Taigi mano isvada: per mazai issiklausinejau apie audini  doh.gif Kazkaip net i galva neatejo, kad gali buti tiulis  lotuliukas.gif O visa kita kaip ir tinka - tad, jei siusciausi antra karta, tai tikrai daug klausciau apie audini, ne tik derinciau pasiuvimo kokybe ir dydi  lotuliukas.gif

grazi suknyte ir gaila kad truputi minusas del medzegeles 4u.gif

o as stai kokes nusiziurejau gal gali patart ko konkreciai tureciau klausti
user posted image
user posted image
Atsakyti