Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

karamele21 ar zinai kokio dizainerio(kopija) ta suknele...?
Atsakyti
QUOTE(Isabelle @ 2008 11 07, 11:02)
karamele21 ar zinai kokio dizainerio(kopija) ta suknele...?

Man atrodo, tai Maggie Sottero firmos. Ebay maciau labai daug sios firmos sukneliu (turbut net daugiausia uz kitas firmas)
Atsakyti
tikrai nezinau kieno kopija tiesiog patiko wub.gif
Atsakyti
Prie issirinkto daiko Ebay parduotuvej ieskokit Feedback'o, jei jis 100 %, ir atsiliepimai visi teigiami, nemanau kad verta bijoti smile.gif

siaip normalus pardavejai labai sukalbami smile.gif galima paprasyti medziagos gabaliuko, kad atsiustu pastu nemokamai. Tas, kuris suinteresuotas parduoti, tikrai atsius pavyzdi, dar gal ir siuvinejimu, karoliuku pavyzdziu prides ir pan...susirasinejan visko galima ishsiklausineti, kad neliktu jokiu abejoniu...

kaip teigiamai i patikimus pardavejus beziureciau, savaja suknele ne is ebejaus pirkau...nors ir radau ten tokia pacia (o gal ir kopija), dvigubai pigesne, bet...pabijojau kazko...
Atsakyti
Na, kadangi mane zavi mintis: grazi suknele uz zema kaina bigsmile.gif , tai parasiau vienam ebejo pardavejui del detaliu sunkeneles delaliu foto.kazkaip netikiu, kad sakantis daikta uz 130 doleriu atsiustu dar is karoliuku ar medziagos skaites pvz.... g.gif Dabar lauksiu ziniu is to pardavejo.
Atsakyti
Jei pardavejas koks kinas, jam 130 doleriu vos ne milijonui prilygsta biggrin.gif tai del tokiu pinigu manau ne tik skiaute atsiustu biggrin.gif
Atsakyti
Taip, pardavejas, kinas, taciau, patikekit, kinai yra gana plataus akiracio ir apsukrus zomones,o dauguma ju net ir pasaulio mate. Teko mokytis su keliais kinais. Esme ta, kad jie zino kur kokios kainos tongue.gif O del skiautes pavyzdzio parasiau, bet dideliu vilciu nededu. Vakar net nuotrauku didesniu sake neturi atsiusti, na bus matyti... g.gif Bet kaip as zveriskai noriu tos sukneles. Ji nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2008 12 30, 12:07)
Taip, pardavejas, kinas, taciau, patikekit, kinai yra gana plataus akiracio ir apsukrus zomones,o dauguma ju net ir pasaulio mate. Teko mokytis su keliais kinais. Esme ta, kad jie zino kur kokios kainos tongue.gif  O del skiautes pavyzdzio parasiau, bet dideliu vilciu nededu. Vakar net nuotrauku didesniu sake neturi atsiusti, na bus matyti... g.gif  Bet kaip as zveriskai noriu tos sukneles. Ji nuostabi wub.gif

gal as praziopsojau blush2.gif , bet gal gali parodyt savo issvajotaja suknele ? rolleyes.gif
Atsakyti
man ir idomu butu, gal koki linka gali imest, kaip ta sukenele atrodo ?
Atsakyti
Ymesiu linka, nes nelabai moku tas nuotr cia ykelti. tai va, linkas http://cgi.ebay.com/...D...93:1|294:50

Atrase man tas kinas, kad nuotr neturi, o apie medziagos pvz atsiuntima net kalbos nera. Jau du laiskus jam rasiau. Paskutinis atsakymas jo: Taip, siuvame is auksciausios rusies kinisko satino ir sifono. Ir jus galite manimi pasitiketi, as neklaidinu jusu. (as pries tai jam parasiau laiska, kad pas mus dabr dau neigiamu atsiliepimu apie tas ebay suukneles vestuvines..) nzn ka reiks daryt.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fantamsagorija: 30 gruodžio 2008 - 15:44
Labai grazi suknute smile.gif gal verta rizikuoti, ir atsiuntimas nemokamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(fantamsagorija @ 2008 12 30, 16:41)
Ymesiu linka, nes nelabai moku tas nuotr cia ykelti. tai va, linkas http://cgi.ebay.com/...D...93:1|294:50

Atrase man tas kinas, kad nuotr neturi, o apie medziagos pvz atsiuntima net kalbos nera. Jau du laiskus jam rasiau. Paskutinis atsakymas jo: Taip, siuvame is auksciausios rusies kinisko satino ir sifono. Ir jus galite manimi pasitiketi, as neklaidinu jusu. (as pries tai jam parasiau laiska, kad pas mus dabr dau neigiamu atsiliepimu apie tas ebay suukneles vestuvines..) nzn ka reiks daryt.... g.gif

Siek tiek yra rizikos su siuo pardaveju, nes jis yra pardaves tik 23 prekes ir dirba neseniai. Nors, jei nesi labai labai isranki - aisku pirk, kaina labai gera smile.gif
Atsakyti