QUOTE(karoliukasdream @ 2008 10 21, 23:40)
Isabella,
matosi, kad ismanai apie kokybe,malonu skaityti,issamu ir aisku.O kas dar juokingiau,tai,kad dabar daug protingu isigudrinusiu verslininkiu priviso ir skelbiu.lt sudeda vestuviniu suknelu is ebay nuotraukas,paraso tokius pat grazius aprasymus ir uz tas pacias sukneles jau lupa nebe 500lt,o 1000lt
.Gudrios,iseina,kad tik uz parsiuntimo paslauga paima 500lt.
Dar manau,kad yra ir salonu nuomojanciu sias sukneles.Kai grizau i Lietuva(gyvenu Klaipedoj),uzejau i viena naujai atsidariusi salona,merginos reklamavosi kad turi originaliu dizaineriu sukneliu bei zinomu sukneliu kopiju.Priejau prie vienos is kopiju,apziurejau,jos patvirtino,kad cia kopija,o as net zinojau kurios firmos kopija ir paklausiau nuomos kainos.Jos man kaip uzlankste 2500
taip ir aiktelejau.Neslepdama tiesiai i akis pasakiau,kad per stipriai uzlankste,ka kalbeti jau apie originalo kaina,kuri turbut butu mazesne net perkant.Merginos pasimete.O neismananciu nuotaku oi kiek daug pasimauna ant to kabliuko.
Tai gerai, kad salonas prisipazino, kad ten sukneles kopija. O juk dauguma salonu darbuotoju tvirtina iki pavelinavimo, kad suknele-originalas, o is tikruju - kopija
Tu teisi, labai daug LT salonu nuojoma uy neymoniskus pinigus is ebay pirktas sukneles, pvz. Okeanide ir daugelis kitu
Papildyta:
QUOTE(Isabelle @ 2008 10 22, 09:45)
yra tema "internetines parduotuves" skyrelyje.....vestuvines sukneles is ebay...ten ir yra nuotrauku kokias sukneles merginos gavo..ju dziaugsmai ir ju nusivylimai....daugiau nusivylimai...nusivilsta tos kurios isrankesnes.....ir dar pastebejimas sukneles is kinijos nuotraukose atrodo graziau nei gyvai....uztat dauguma merginu giria kitu gautas sukneles nes mato tik nuotrauka......
nuotraukose nesimato smulkmenu....o kai suknele matai gyvai yra visai kitaip..........o per vestuves juk zmones ir is arti ziures ne tik is toli....bet cia ne del zmoniu....o del saves pacios.....aisku lietuvoj kainos uzkeltos.....bet ir ebay per kiniecius ne iseitis...
Papildyta:
cia daugiau atsakymu rasi...
My Webpage
Rubu kokybe is ebay gal daugiau priklauso ne nuo salies, is kur perki, o nuo pacio pardavejo. Kadangi dauguma pardaveju - kinieciai, todel apie juos ir susidaro tokia nuomone. Mano drauge pirko vestuvine sukne is ebay - ji buvo tikrai nuostabi. Siaip as esu labai isrankus ir priekabus prie smulkmenu zmogus, bet is savo patirties apsipirkimo ebay galiu pasakyt:
1 kostiumelis is Amerikos - labai geras,
1 basutes itin pigios is Kinijos - labai prastos (suplyso is visu galu, net nepasibaigus sezonui),
kitos basutes brangokos is kinijos - laikosi gerai iki siol,
3 kasdienines sukneles is Kinijos - puikios tiek kokybe, tiek originalumu, tiek isvaizda,
1 suknele is Kinijos - isvaizda visai neatitiko nuotraukos - visiska pabaisa,
1 suknele is Hong Kongo - baisiau ir prasciau nebuna (ja net supykus grazinau atgal).
Perkant is ebay reikia pasidomet paciu pardaveju, jo reitingais, ir gal siek tiek patirties reikia - kadangi man daugiau prastu daiktu pasitaike mano apsipirkinejimu ebay pradzioje, veliau ismokau labiau atpazint galutinio rezultato kokybe