Įkraunama...
Įkraunama...

Ka manote apie sukneles iš Ebay svetainės?

QUOTE(blogybe @ 2009 03 17, 00:10)
as pirkau suknia vestuvine is ebay. pakolkas esu patenkinta viskuo. ir pasiuvimas geras ir medziaga. as siuvausi pagal ismatavimus savo tai gal todel ir patenkinta likau, kiek esu girdejus kad panos kurios siuncias pagal dydi karts nuo karto nusivilia. g.gif

jei gali ikelk nuotraka paziuret, ax.gif as irgi laikiu is ebay suknutes. blush2.gif
Atsakyti
oo, kokia idomi tema... na sakot is Ebay galim apasitiketi? biggrin.gif O kainos kokios? gal gaunasi kaip ir nuoma apie 1000 ir daugiau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2009 03 17, 10:32)
oo, kokia idomi tema... na sakot is Ebay galim apasitiketi? biggrin.gif O kainos kokios? gal gaunasi kaip ir nuoma apie 1000 ir daugiau? smile.gif

na mano brangusis siunciasi is e-bay sportine avalyne, maisto papildus ir pan., siaip visad budavo patenkintas kokybe, tik problema - visi jo siuntiniai strigo muitinej doh.gif
idomu kaip merginos siunciasi ar buna problemu su muitine g.gif
as cia ir radau savo svajoniu suknute ax.gif , tik vis dar abejoju del jos kokybes. del kainu, tai yra ivairiu, pvz ta kurios noriu kainuoja 176$, atsiuntimas nemokamas thumbup.gif .
http://i287.photobuc...9/etute/444.jpg wub.gif
Bet ji siunciama be pasijonio. Na vis dar svarstau, bet kad Lietuvoj tokios nerandu, greiciausiai teks rizikuot, o ir kaina per daug nesikandzioja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(FREEJA @ 2009 03 17, 09:16)
jei gali ikelk nuotrauka paziuret, ax.gif as irgi laukiu is ebay suknutes. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(etute @ 2009 03 17, 10:31)
as cia ir radau savo svajoniu suknute  ax.gif , tik vis dar abejoju del jos kokybes. del kainu, tai yra ivairiu, pvz ta kurios noriu kainuoja 176$, atsiuntimas nemokamas  thumbup.gif .

suknytė labai daili, o kai už tokią kainą, tai net jei ir nepateisins absoliučiai visų lūkesčių, vis tiek manau verta pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(funnyegle @ 2009 03 16, 13:17)
Labukas, na dar neatkeliavo tavo suknytė?  4u.gif

Visdar laukiu.. nekantrauju, turetu atsiusti per sia savaite.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etute @ 2009 03 17, 09:31)
na mano brangusis siunciasi is e-bay sportine avalyne, maisto papildus ir pan., siaip visad budavo patenkintas kokybe, tik problema - visi jo siuntiniai strigo muitinej   doh.gif
idomu kaip merginos siunciasi ar buna problemu su muitine g.gif
as cia ir radau savo svajoniu suknute  ax.gif , tik vis dar abejoju del jos kokybes. del kainu, tai yra ivairiu, pvz ta kurios noriu kainuoja 176$, atsiuntimas nemokamas  thumbup.gif .
http://i287.photobuc...9/etute/444.jpg  wub.gif
Bet ji siunciama be pasijonio . Na vis dar svarstau, bet kad Lietuvoj tokios nerandu, greiciausiai teks rizikuot, o ir kaina per daug nesikandzioja.  mirksiukas.gif

jei is amerikos siunciates tj VISADA muitinej strigs, nes tjp jau yra. is kitur jokiu problemu su muitinem nera doh.gif

o del pasijonio, tj zinok labai pigiai pas siuveja jy tau pasiutu zinok, as tjp pat darau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 03 17, 17:41)
jei is amerikos siunciates tj VISADA muitinej strigs, nes tjp jau yra. is kitur jokiu problemu su muitinem nera  doh.gif

o del pasijonio, tj zinok labai pigiai pas siuveja jy tau pasiutu zinok, as tjp pat darau  4u.gif

siaubas as is Amerikos siunciuos,bet gal nestrigs,o kiek laiko uztrunka?
Atsakyti
QUOTE(FREEJA @ 2009 03 17, 17:01)
siaubas as is Amerikos siunciuos,bet gal nestrigs,o kiek laiko uztrunka?

oj, cia kaip kada zinok. Jei neprikibs labai prie siuntinio tj gal neilgai, bet kartais dar ir muita uzdeda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2009 03 17, 19:30)
oj, cia kaip kada zinok. Jei neprikibs labai prie siuntinio tj gal neilgai, bet kartais dar ir muita uzdeda  doh.gif

muitą uždeda, kai viršyji 160lt, kai jau viršyji - moki 19% nuo visos sumos... Brangoka.

P.s. Galiu šiek tiek klysti, man pasakojo, kad šitaip vyksta visas procesas... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo funnyegle: 17 kovo 2009 - 21:59
Sveikutes:)As irgi laukiu sukneles is Kinijos, pirkau per ebay. Siaip as labai daug ziurejau tuos komentarus apie paradveja ir kai kuriems zmonems issiunciau zinutes prasydama foto, kad parodytu, ka gavo. Viena panele atsiunte ir atrode neprasciau, nei foto. Tikiuosi ir as geriausio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(funnyegle @ 2009 03 17, 21:58)
muitą uždeda, kai viršyji 160lt, kai jau viršyji - moki 19% nuo visos sumos... Brangoka.

P.s. Galiu šiek tiek klysti, man pasakojo, kad šitaip vyksta visas procesas...  g.gif

offtopic del muito, dabar jau padare kaip estijoj iki 300euru neapmuitina. Parsiunciau vyro brolienei vestuvine suknele is Kinijos, niekaip nenufotkinam. Veliau ikelsim foto, atrodo tikrai jegiskai, ir kaina nesikandziojo(176$)
http://cgi.ebay.com/...l...A1|240:1318
Atsakyti