mano mėgstamas organizmą valantis ir stiprinantis kokteilis:
pagal norimą kiekį obuolių, apelsinų, mango( aš dedu du nedidelius obuolius, du nedidelius apelsinus ir mangą) du šaukštai sėlenų, gabalėlis pjaustyto imbiero, mažas šaukštelis medaus ir pusė šaukštelio cinamono
labai tinka šaltuoju metų laiku
QUOTE(Rose Prick @ 2011 01 09, 12:49)
mano mėgstamas organizmą valantis ir stiprinantis kokteilis:
pagal norimą kiekį obuolių, apelsinų, mango( aš dedu du nedidelius obuolius, du nedidelius apelsinus ir mangą) du šaukštai sėlenų, gabalėlis pjaustyto imbiero, mažas šaukštelis medaus ir pusė šaukštelio cinamono
Klausimelis,ar selenas sumalat irgi su blenderiu?
NA perku pakeliais, jos ten tokios smulkios būna, dedu su viskuo tiesiai į plaktuvą.
Gal jūs apie linų sėmenis kalbat
QUOTE(Rose Prick @ 2011 01 09, 16:25)
NA perku pakeliais, jos ten tokios smulkios būna, dedu su viskuo tiesiai į plaktuvą.
Kaip vadinasi jusu dedamos semenys? Nes pirma pamaniau,kad sumalate linu semenu,na o jos labai linkusios bringti,tai pamaniau ar nebus kaip tirstas kisielius.
Papildyta:
Oi, dar karta perskaiciau, jus gi ne semenis dedat o selenas.Atsiprasau, neatidi buvau.
Vai kokia skania temuke radau, aciu
Sveikos kokteilių mėgėjos,jungiuosi prie Jūsų.
ačiū už šaunią temą
Bandysiu ką nors pasigaminti:bigsmile:
ačiū už šaunią temą
Bandysiu ką nors pasigaminti:bigsmile:
As irgi blenderi isigijau, tai dabar plaksiu man patinka ipilti kefyro i kokteili su ivairiais vaisiais, gal pienas daug kam ir skaniau butu, bet as nemegstu pieno
desertus darau tokius:
isplaku kivius, po to braskes ir bananus su grietinele ir sluoksniuoju- pirmas sluoksnis kiviai, antras sluoksnis braskes ir trecias banai su grietine, zinokit ir graziai atrodo ir labai skanu ir sotu
isplaku kivius, po to braskes ir bananus su grietinele ir sluoksniuoju- pirmas sluoksnis kiviai, antras sluoksnis braskes ir trecias banai su grietine, zinokit ir graziai atrodo ir labai skanu ir sotu
QUOTE(_buterfly_ @ 2011 02 26, 17:46)
desertus darau tokius:
Šita reiks išmėginti
Sveikos, ačiū už temutę Super kiek įdomių receptukų radau , dabar tik išbandyti visus
QUOTE(regna @ 2008 11 21, 03:01)
Pasifloros+granatų sirupas.
Antra,mango+ persimonai.
Šie kokteiliai skanaujasisu malonuku
Antra,mango+ persimonai.
Šie kokteiliai skanaujasisu malonuku
Bananinis pieno kokteilis
150ml pieno ir vienas didelis bananas.
Viską sudėti į dubenėlį ir išplakti blenderiu. Cukraus nereikia, nes nuo bananų pakankamai saldu.
Jeigu dar keletai valandų į šaldytuvą įdedi, tai išvis pasaka.
150ml pieno ir vienas didelis bananas.
Viską sudėti į dubenėlį ir išplakti blenderiu. Cukraus nereikia, nes nuo bananų pakankamai saldu.
Jeigu dar keletai valandų į šaldytuvą įdedi, tai išvis pasaka.