Sveikos,
Visai nesenai jogos mitybos puslapyje atradau tokį skanų gėrimuką,išbandžiau visai patiko mano pusryčiams.
reikia:
natūralaus jogurto+pieno+braškių+bananų+rudojo cukraus[aš,naudojau medų}+1/2 a. š. kardamono miltelių{aš naudojau grūstas sėklas}
Tik reikia, daryti tiek ,kad iš karto sunaudotume.
Sveikos merginos,
mėgstamiausias mūsų blenderiuotas kokteilis yra tiesiog braškės su cukrum arba dar darau apatinį sluoksnį blenderiuotų bananų, o ant viršaus per šaukštą atsargiai supilu plaktas braškes su cukrumi.
mėgstamiausias mūsų blenderiuotas kokteilis yra tiesiog braškės su cukrum arba dar darau apatinį sluoksnį blenderiuotų bananų, o ant viršaus per šaukštą atsargiai supilu plaktas braškes su cukrumi.
QUOTE(Kibekė @ 2010 07 05, 12:05)
Šiandien gaminau paprastą, bet labai gardų ir gaivų kokteiliuką. Braškės, bananas ir apipyliau žemuogių skonio jogurtu, viską išplakiau. Skanaus
Kibeke -skanus kokteiliukas,aš panašiai darau,bet pilu pieną,o vietoj žemuoginio jogurto dedu žemuoges sutrintas su cukrumi.
QUOTE(regna @ 2010 07 05, 13:28)
Kibeke -skanus kokteiliukas,aš panašiai darau,bet pilu pieną,o vietoj žemuoginio jogurto dedu žemuoges sutrintas su cukrumi.
Aha, jūsiškis variantas irgi geras tik aš nemėgstu pieno, užtai jį ir keičiu jogurtu.
QUOTE(Nerytė @ 2009 06 07, 20:25)
as si kokteili gaminau ir geriau sauletu oru... blem *****... tik neuzdek vandens zenklo ir jau pasiskolinta buna
Ausra1976, geda peleda uz nuotrauku pasisavinima man receptu negaila, bet uz nuotrauku pasisavinima labai pykstu
Ausra1976, geda peleda uz nuotrauku pasisavinima man receptu negaila, bet uz nuotrauku pasisavinima labai pykstu
O man idomu ar Nerytes profilio foto nera vogta, kad jau taip uzsipuola kitas
Su blenderiu gaminu tiek nealkoholinius tiek ir alkoholinius kokteilius, taip pat salta kava.
Ypac per tokius karscius megstu salta kava: ~100g tirpios kavos, pora "rutuliuku" vaniliniu ledu ir siek tiek pieno.
Taip pat ivairius serbetus su vaisiais, tarkim supjaustau persikus, ar kokias trintas braskes sudedu, tada grusto ledo nemazai ir citrinu sulciu siek tiek.
Ypac per tokius karscius megstu salta kava: ~100g tirpios kavos, pora "rutuliuku" vaniliniu ledu ir siek tiek pieno.
Taip pat ivairius serbetus su vaisiais, tarkim supjaustau persikus, ar kokias trintas braskes sudedu, tada grusto ledo nemazai ir citrinu sulciu siek tiek.
Persiku Lassi (Indija) Skanus, naudingas, malsina troskuli. Sudetis: 3 valg. saukstai medaus, 120 ml. zalios jazminu arbatos (stiprios), 260 g persiku gabaliuku, 170 g paprasto lieso jogurto (be priedu), 5-6 kubeliai ledo. Medu istirpinti arbatoje ir atsaldyti, blenderyje ismaisyti iki vientisos mases arbata, persikus, jogurta, leda ir ispilstyti i indelius. Skanaus!
Braškinis jogurtas, 2 bananai, vaniliniai ledai, pienas - labai skanu
O,aš,pastaruoju metu darausi tokį kokteilį.
Supilu rūgpienį į plakiklį sudedu sukapotą cesnaką+dž.krapai +avokadas+ pipiriukas aitrusis.
Išplaku ir valgau su batono skrudučiais
Supilu rūgpienį į plakiklį sudedu sukapotą cesnaką+dž.krapai +avokadas+ pipiriukas aitrusis.
Išplaku ir valgau su batono skrudučiais