Įkraunama...
Įkraunama...

Telegonija

QUOTE(aurelijus69 @ 2008 10 24, 09:50)
Užtenka,kad ir vieno linksmo vakaro ir miego šalia,kad ir be intymumo,tai jau ir tada yra gana stiprus paviršinių programų pasidalinimas. Tai nėra nei gerai,nei blogai tiesiog taip yra. Kaip senai žinoma "Su kuo sutapsi,tuo pats tapsi". Paprasta ir aišku  g.gif

kažkaip pagalvojau apie lietuviškas vestuves kaime. po linksmo vakaro vienoj patalpoj nulūžta dvidešimt snukių blink.gif kažkas knarkia, kažkas bezda...
Atsakyti
realiai jokiu tyrimu nebuvo atlikta ir visos tos teorijos nera paremtos realiais faktais. o del to, kad baltuju seimose gimsta mulatai - tai jokia paslaptis, UK moksliniais tyrimais irodyta, kad apie ketvirtadali vaiku augina ne biologiniai tevai. del visai fiziniu priezasciu - ko tik nepadaroma prisigerus, is aistros, meiles ar nuobodulio ir kitu priezasciu. sunku pasakyti, kokie procentai lietuvoje - bet manau, kad panasus, zmones visur vienodi. niekad nesusimastete, o su kuo gi miega visi tie vyrai kurie varo i sona? arba jie meluoja, kad turi daug partneriu, arba moterys meluoja, kad nevaro i sona. arba meluoja ir tie ir tie. beje, genu mutacija yra veisles progreso arba regreso garantas. pavyzdys - karaliskos seimos, kuriose buvo tiek kraujomaisos, kad gime ir genijai ir daunai del to, kad dauginosi gimines - pusseseres, pusbroliai, etc. taip vadinamas sunu veisles grynumas yra taip pat lazda su 2 galais - daugelis grynaveisliu gyvunu yra genetiskai linke sirgti ivairiomis ligomis bei tureti psichikos nukrypimu todel, kad buvo kergiami tarpusavyje. pasidomekiteatitinkamuose forumuose. o kaina, kuria sumokama uz vaises isoriniu pozymiu islaikyma yra standartu neatitinkanciu suniuku (kaciuku) sterilizvimas pagal isorinius pozymius. kiemsargiai daznai buna zymiai atsparesni ligoms. ir neiasku, ar dulkintis i kaire ir idesine yra gerai ar blogai - ateitis parodys, bet paziurejus i istorija - zmones visada vare i kaire ir i desine - ko verta viduramziu siuzereno teise i pirma nakti su vasalo zmona po vedybu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2008 10 20, 16:01)
Praeitame amžiuje mokslininkų buvo atrastas telegonijos efektas.Šio efekto atradimą suinteresuotos grupes pasistengė sumenkinti,o rezultatus sunaikinti.Deja tai iškilo viešumon ir ne tai senai prasidėjo platesni tyrimai.Kuo tas efektas toks svarbus ir kodėl aš sugalvojau sukurti šią temą? Tas efektas man jau seniau žinomas,bet šeštadienį, 18.10.2008, 81Nr. "Valstiečių laikraštyje" įdedamoje skiltyje "Laisvalaikis", 6ps. dešnėje radau straipsnelį apie telegonijos efektą ir pasinaudodamas proga,kad galėčiau pasiremti ne vien "savo mintimis" ax.gif  bet ir spauda  g.gif Ten rašo apie gyvūnus ir kažkiek apie žmones.Efektas toks,kad jei pvz. mergina pasimylės su kokiu nors labai mėgstančiu alkocholį,ar linkusį į narkotikus,ar psichiškai nestabiliu,tai nesvarbu,kad po kokių 2m. ji ištekės už savo svajonių princo,bet gimęs vaikutis turės ir fizinių ir charakterio bruožų gerokai anksčiau pamylėtų vyrukų.Aktualu ir užsienyje dirbančiom merginoms,kurios linkusios pasimylėti su spalvotaisiais ir gali nustebti,kad po kažkiek metų jau Lietuvoje susituokus su lietuvaičiu,gali gimti spalvotas vaikutis. Straipsnyje ir pasakojama,kad ir mūsų senoliai tą žinojo ir buvo svarbu išsaugoti nekaltybę,kad į giminę neatsinešti svetimų genų. Telegonija trumpai ,tai tarsi genetinės informacijos perdavimas per biolauką.Manau tai aktualu mamoms,o labiausiai tai jaunoms merginoms,kurios galvoja kažkada tapti mamomis.Tai aktualu ir vyrukams doh.gif

Klaiki nesąmonė, mano manymu. doh.gif Visiški kliedesiai. Vienintelis dalykas, vienintelis programinis paketas žmoguje paveldimas yra DNR ir ne kitaip. Sakote biolaukas sugeba pakeisti DNR informaciją? blink.gif
Iš kokios jūs sektos? dry.gif
Atsakyti
Prie ko cia sekta uz karto? doh.gif
Telegonija - ne sekta.Gal daugiau pasidomejus,nebutum tokia kategoriska cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 10 24, 17:19)
Prie ko cia sekta uz karto? doh.gif
Telegonija - ne sekta.Gal daugiau pasidomejus,nebutum tokia kategoriska cool.gif

Sektantai mad.gif biggrin.gif
Aš žinau kas ta telegonija, seniau jau esu skaičiusi apie tai ir esu kategoriška šiuo klausimu.
Papildyta:
Toks vaizdas, kad jei nori vaiko negriuko- myliesi tik su juodukais ir pasigimdai vaiką tokį kokio nori. doh.gif O kas jei moteris buvo prostitutė? Tai vaikas turės tas visas ligas, kurias turėjo jos partneriai? smile.gif Negi neatrodo kvaila?

Gali mylėtis kiek nori ir su kuo nori, vaikas gims turėdamas tėvų genų, o ne svetimų. Aš taip manau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Coochie Coo @ 2008 10 24, 18:30)
Sektantai  mad.gif  biggrin.gif
Aš žinau kas ta telegonija, seniau jau esu skaičiusi apie tai ir esu kategoriška šiuo klausimu.
Papildyta:
Toks vaizdas, kad jei nori vaiko negriuko- myliesi tik su juodukais ir pasigimdai vaiką tokį kokio nori. doh.gif O kas jei moteris buvo prostitutė? Tai vaikas turės tas visas ligas, kurias turėjo jos partneriai?  smile.gif Negi neatrodo kvaila?

Gali mylėtis kiek nori ir su kuo nori, vaikas gims turėdamas tėvų genų, o ne svetimų. Aš taip manau.  ax.gif

Na ir manyk sau,kaip tau noris biggrin.gif
Stai gims tau negriukas, tada bus tau "myletis kiek nori,ir su kuo nori..." biggrin.gif scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 10 24, 17:41)
Na ir manyk sau,kaip tau noris biggrin.gif
Stai gims tau negriukas, tada bus tau "myletis kiek nori,ir su kuo nori..." biggrin.gif  scare.gif

Tai kur problema? bigsmile.gif

Turėjau reikalų tik su lietuviais, nepripažįstu svetimos veislės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Coochie Coo @ 2008 10 24, 18:45)
Tai kur problema?  bigsmile.gif

Turėjau reikalų tik su lietuviais, nepripažįstu svetimos veislės  lotuliukas.gif

Tai "veisles" vis tik nemaisai.Ale, ir su tais broliais lietuviais,jau esi sugadinta(negrynaveisle) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 10 24, 17:57)
Tai  "veisles" vis tik nemaisai.Ale, ir su tais broliais lietuviais,jau esi sugadinta(negrynaveisle) biggrin.gif

Tai žinoma, dėja nėra nei vienos grynos veislės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Coochie Coo @ 2008 10 24, 19:01)
Tai žinoma, dėja nėra nei vienos grynos veislės  biggrin.gif

Na uztikrintai taip,nesakyciau nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 10 24, 18:09)
Na uztikrintai taip,nesakyciau nail.gif

Visų pirma ką reikia žmogaus veislė? Ir iš ko ji atsirado? Ir kaip kryžminosi tarpusavyje? Tai ne tam skirta tema manau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelijus69 @ 2008 10 20, 17:01)
Praeitame amžiuje mokslininkų buvo atrastas telegonijos efektas.Šio efekto atradimą suinteresuotos grupes pasistengė sumenkinti,o rezultatus sunaikinti.Deja tai iškilo viešumon ir ne tai senai prasidėjo platesni tyrimai.Kuo tas efektas toks svarbus ir kodėl aš sugalvojau sukurti šią temą? Tas efektas man jau seniau žinomas,bet šeštadienį, 18.10.2008, 81Nr. "Valstiečių laikraštyje" įdedamoje skiltyje "Laisvalaikis", 6ps. dešnėje radau straipsnelį apie telegonijos efektą ir pasinaudodamas proga,kad galėčiau pasiremti ne vien "savo mintimis" ax.gif  bet ir spauda  g.gif Ten rašo apie gyvūnus ir kažkiek apie žmones.Efektas toks,kad jei pvz. mergina pasimylės su kokiu nors labai mėgstančiu alkocholį,ar linkusį į narkotikus,ar psichiškai nestabiliu,tai nesvarbu,kad po kokių 2m. ji ištekės už savo svajonių princo,bet gimęs vaikutis turės ir fizinių ir charakterio bruožų gerokai anksčiau pamylėtų vyrukų.Aktualu ir užsienyje dirbančiom merginoms,kurios linkusios pasimylėti su spalvotaisiais ir gali nustebti,kad po kažkiek metų jau Lietuvoje susituokus su lietuvaičiu,gali gimti spalvotas vaikutis. Straipsnyje ir pasakojama,kad ir mūsų senoliai tą žinojo ir buvo svarbu išsaugoti nekaltybę,kad į giminę neatsinešti svetimų genų. Telegonija trumpai ,tai tarsi genetinės informacijos perdavimas per biolauką.Manau tai aktualu mamoms,o labiausiai tai jaunoms merginoms,kurios galvoja kažkada tapti mamomis.Tai aktualu ir vyrukams doh.gif

Stai apie ka si tema.
Atsakyti