dauguma žmonių iškarto nori fizinio efekto
todėl ir šioje temoje būtent apie tokį efektą ir mąsto. Tiesa tame,kad viskas pradžioje reiškiasi dvasinėse struktūrose.Kai kam tas vyksta greičiau,kai kam lėčiau.Tai tiesiogiai susiję su dvasios ir kūno programomis,kuriomis mes dalijamės kasdien.Mūsų sąmonė,kaip geras biurokratas,dauguma tokių programų atsijoja.Deja dalis ir dažniausiai ne pati priimtiniausia,prasimuša didesnių energijų dėka-pvz.aistrų dėka.Visa tai registruojasi mūsų pasąmonėje ir su laiku pereina į kūno struktūrą.Tai keičia ir genetiką.Tuoktuvės,palaiminimas,meilė sako dažniausia "sudegina" svetimybes,nes tai taip pat yra padidėjusi energija,kuri griauna nepriimtinas programas.Taip kai kuriems įvyksta apsivalymas,bet deja neišsivalymas.Tiesiog visos mūsų mintys,poelgiai ir t.t. registruojasi mumyse,tik labiausiai "aistringos" programos reiškiasi mumyse aktyviai,o kitos "miega" ir laukia tinkamų sąlygų. Jei tokių sąlygų neatsiranda gyvenime,taip ir nugyvena žmonės su "netinkamomis" programomis,bet dalelytę visų programų palieka savo vaikuose,kur taip pat tos programos gali laukti savo valandos.Tik nereikia galvoti vien apie neigiamus dalykus ir neigiamas programas. Tiesiog yra toks mechanizmas,kurio dėka biologinis darinys-žmogus,kaupia savyje informaciją iš aplinkos tam,kad visada būtų pasiruošęs jos pokyčiams. Jei žmogus tai daro sąmoningai ir kryptingai-jis dar labiau tobulėja.Jei visa tai žmogui tik "atsitiktiniai" ,neverti dėmesio ir savo "brangaus" laiko dalykai,tai gyvenimas jo ir visų kartų po jo atrodo kaip mažo laivelio blaškymasis ant bangų.Aš tiesiog siūlau įgyti bent kažkokią kryptį ir tapti savęs,savo ateities kūrėjais
o kad dauguma vis dar nori "kiaulėti"
tai jau kitas klausimas
dėl kurio deja tai daugumai taip ir neaišku
nes bijo tą klausimą užduoti sau... Visi gi alkocholikai yra tik "saikingai" išgeriantys,o narkomanai "saikingai" vartojantys,rūkaliai-"saikingai" rūkantys,o apkalbėtojos tik sąkančios "tiesą"...tik va tos,anos yra apkalbėtojos,o aš tik tikrą tiesą,dievaži
....o kiek dar tokių,mūsų nepripažintų programų mumyse,kurios prasimuša kažkada į genetinį lygį.Tas kas mato plačiau ir per laiką,tas žino ir be mano kalbų