Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

Testas II parode 23 ciklo diena thumbup.gif . Ciklas 28 dienos.
Atsakyti
man testukas parode II 31-32 CD. Nereikejo laukti net poros minuciu, is karto suzinojau kad nescia smile.gif
Atsakyti
II pamaciau 11DPO, 28CD. iki mm buvo likus 1 diena. 4u.gif
Atsakyti
27 CD 4u.gif rysku bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikroji meile: 20 vasario 2010 - 15:23
23 ciklo dieną, 9 DPO. Iki mmm dar buvo likusi visa savaitė.
Atsakyti
Ciklas mano 28d,o NT butent ta diena,kai turejo buti mmm ir atlikau,rezultatas buvo ryskus be jokiu 'vaiduokliuku' wub.gif
Atsakyti
Mano ciklas 26 cd, o NT pasidariau 27 cd., 12 DPO. Buvo ryskus ir greit pasimate bigsmile.gif
Atsakyti
na kadangi bijojau neigiamo rezultato palaukiau truputi ilgiau blush2.gif
ciklas 28 dienos o II juosteles pasirode 30 CD nestuke.gif
Atsakyti
1 dieną iki menamų mėnesinių testas nieko nerodė. Kitą pasidariau kai mėn. vėlavo 2 dienas, buvo ypatingai neryški antra juostelė, niekaip negalėjau suprasti, teigiama ar neigiama, nors apie vaiduoklius buvau prisiskaičius. O 3 dieną parodė ryškesnę, bet aš jau buvau pasidariusi HCG ir žinojau wub.gif Nors planuotas, bet toks šokas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
o as neskubejau testuotis blush2.gif kadangi ciklas nera labai jau reguliarus, tai islaukiau iki 39 dienu, bet jau buvo ryskios ryskios II wub.gif
Atsakyti
mano ciklas 28d,dar diena pries tai nieko nemaciau,o jau po dienos kai nesulaukiau mm pamaciau vaiduokliuka,tada dar pakartojau po dienos ir pamaciau ryskiai nestuke.gif
Atsakyti
31 smile.gif LAAAABAI ryskiai, ciklas- 28d. Si karta neskubejau testuotis, nes virs metu planavom, bet vis mmmm atsliauzdavo
Atsakyti