Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

Taip lauktus II pamaciau 29 ciklo diena, ciklo trukme 31-33 d. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš II pamačiau 34 cd, kai ciklas 28 - 29 dienos. Ir tai tas II buvo labai įtartinas, NT Easy cup, kuriuo labai pasitikėjau, nes visur labai išgirtas, o antra juostelė išryškėjo laiku, bet labai labai blyški, vos rožinė blink.gif kadangi jaučiausi tikrai neįprasta, tai jau ir nebeabejojau, kad esu nestuke.gif , tačiau 36 cd pakartojau testą su Viola, ir tada jau parodė gražias II, beveik vienodos spalvos blush2.gif Tiesa, 32 cd paprastas kasetinis testukas nieko nerodė, gal po pusdienio atsirado vaiduokliukas, kuriuo nelabai patikėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 01 22, 14:15)
Sveikutės, aš II pamačiau 34 cd, kai ciklas 28 - 29 dienos. Ir tai tas II buvo labai įtartinas, NT Easy cup, kuriuo labai pasitikėjau, nes visur labai išgirtas, o antra juostelė išryškėjo laiku, bet labai labai blyški, vos rožinė  blink.gif  kadangi jaučiausi tikrai neįprasta, tai jau ir nebeabejojau, kad esu  nestuke.gif , tačiau 36 cd pakartojau testą su Viola, ir tada jau parodė gražias II, beveik vienodos spalvos  blush2.gif Tiesa, 32 cd paprastas kasetinis testukas nieko nerodė, gal po pusdienio atsirado vaiduokliukas, kuriuo nelabai patikėjau biggrin.gif

man vis kyla klausimas ar tie "ankstyvam nestumui nustatyti" testukai tikrai efektyvesni?nes vaistininke taip issireiske,kad lygiai tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2010 01 22, 15:00)
man vis kyla klausimas ar tie "ankstyvam nestumui nustatyti" testukai tikrai efektyvesni?nes vaistininke taip issireiske,kad lygiai tas pats  g.gif

man tai tiesą sakant atrodo, kad niekuo tie ankstyvi testai neypatingi. Mano darytas Easy Cup vos matomą antrą brūkšnelį parodė 20 DPO, nors rašo, kad rodo jau 7-10 DPO g.gif , o tikrai žinau, kad pastojau per ovuliaciją, nes tiesiog po jos To nedarėme blush2.gif manau, kad ne dienas reikia skaičiuoti, nes kiekvienos organizmas skirtingas, ir to matuojamo ho rolleyes.gif rmono skirtingu greičiu gamina.
Atsakyti
Su pirmu II parodė tą dieną kai nesulaukiau mm, ciklas 28d.
Su antru II parodė tą dieną kai nesulaukiau mm, ciklas 27d.
Trečią kart taip pat tą pačią dieną kai nesulaukiau mm, ciklas 29d.
Dabar nesulaukiau mm g.gif , bet kadangi tokios minties apie nestuke.gif net neturėjau, tai testuką dariau ant durniaus, tiesiog,kad ramiau laukt po 2d., kai turėjo būti mm, t.y. II 30ciklo dieną, ciklas 28d.
Tik pirmasis testas darytas ryte, o kiti sekantys daryti dieną biggrin.gif Nelabai manau, kad turi įtakos kada daromas testas, jei jau laukiesi, tai laukiesi smile.gif Ypač,jei tikrinama išlaukiant paskutinės ciklo dienos.
Pirmus tris kartus ženklą apie nestuke.gif turimų mm dieną davė ir krūtys, kaip akmenys sunkios buvo doh.gif , o šį kart niekas neišdavė slapuko lotuliukas.gif , net antroji juostelė išryškėjo ruošiantis mesti neigiamą testą į šiukšlinę ax.gif
Atsakyti

O as savo ll ryskias juosteles pamaciau 31 ciklo diena.mano ciklas 28 d
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kamelijuta: 22 sausio 2010 - 20:02
Mano ciklas labai nepastovus, trumpiausiai 28 d. ilgiausiai apie 35 d.
Kadangi jaučiau visus simptomus lyg prieš mmm (ir pilvo apačią, ir galvą skaudėjo, ir išskyros padidėję) tad testą pasidariau tik 35 ciklo dieną (jei skaičiuotume pagal paskutinį 28 d. ciklą) smile.gif
Turėjau namie du testukus - "Bitutė" (LT) ir kažkoks kitas (suomiškas) rolleyes.gif
Test juostelė išryškėjo pirmoji ir liko ryškesnė nei Control rolleyes.gif
Tą pačią dieną nukeliavau pas gydytoją, padarė nuotraukytę - yra thumbup.gif
Buvo lygiai 5 sav. nėštumas nestuke.gif
Esu viena laimingiausių būsimų mamyčių pasaulyje wub.gif
Atsakyti
Na, aš antrą juostele (nelabai ryškią) pamačiau 25 ciklo dieną ax.gif (maniškis kaip laikrodukas - 28 dienos). Dariausi patį pigiausią rastą testą. O jau dvi ryškias juosteles išvydau 28 , mm dieną. biggrin.gif

Beja, nėštumą išdavė pasikeitusi veido oda - ji pas mane mišri, vietomis sausoka. O kai pastojau - visa sublizgėjo ir išsilygino. Deja, nestuke.gif davė savo - dabar visas kūnelis super sausas, o veidas - dar ir jautrus ax.gif
Atsakyti
Ash II pamaciau vakar, t.y. 27 ciklo dieną. O ciklas pas mane vidutinis 27-29 d, bet yra buve per siuos metus ir 25 ir 32d tai gal ir nelabai pastovus smile.gif siap galvojau kad si savaitgali prasides mmm nes tokia savijauta buvo kaip pries mm, bet vakar sugalvojau vistik pasitikrint shaip sau, nes turejau maximoj lb pigiai testa nusipirkus juostele, tai kai pamaciau begau dar viena testa pirkt, brangesni ir parode ta pati smile.gif
Niekaip negaliu patiket kad jau esu nestuke.gif nieko tokio neiprasto nesijaucia, tik krutys pobiski dideja biggrin.gif
Atsakyti
kadangi zinojau kad nesisaugojom, tai testa dariausi 10 DPO, rapipreg testuka, tai net zymeles nestumo nebuvo, ne jokio vaiduokliuko. as ir patikejau, kad jei testas rodo nestuma, kaip parasyta 7-10 DPO, - tai nesilaukiu. o pirma mmm diena tai is smalsumo nusipirkau easy cup ir pasidariau dar karta testa, tai buvo 31 ciklo diena (ciklas 30-31), ir pamaciau vadinama vaiduokliuka.

dar toki pastebejima galiu pasakyt - kadangi nejauciu jokiu nestumo pozymiu tai isitikinimui, kad tikrai laukiuosi, dar dariau po keliu dienu testukus, pirkau kelias juosteles, tarp ju rapipreg ax.gif tai rapipreg parode ryskiausia juostele, o tie kur po kelis litus testukai-juosteles, tai nelabai ryskiai. jei testai orientuoti reaguoti i hcg, tai tie pigesni tikrai maziau jautrus.. nes su tuo paciu slapimu rodo daug blyskesnes juosteles nei brangesni testukai. nebent tai tik sutapimas g.gif
Atsakyti
pirma NT dariausi 30 diena, bet rode I. antraji NT pasidariau 43 diena, rode lbai rysku II smile.gif gal pirmasis apgavo, nes pirkau juostelini, o kiek girdejau nelabai patikimi. pirmenybe dauguma teikia kasetiniams NT smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tauteee: 25 sausio 2010 - 12:03
NT parode II, nors ir neryskiai 32 ciklo diena, vidutiniskai ciklas 29d.
Atsakyti