Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

QUOTE(knopke_smogike @ 2009 06 04, 08:16)
Taigi, siandien atejo mmm  blink.gif

uhhh... verysad.gif as tikiuos man nebus mmm.. oi kaip ju nelaukiu. taiva, mano progresas dar vis I pagaliukas, o dienu nuo mmm pabaigos praejo 22.. g.gif
Atsakyti
mano ciklas 33d, tai neryškią antrą juostelę pamačiau 31CD smile.gif
Atsakyti
Aš vaiduoklį pamačiau 12 DPO mirksiukas.gif Bet manau gal ir 11 DPO jau būtų matesis koks mažytis mažytis vaiduoklis, tik tada dar nebuvo drąsos darytis...

O ciklo diena tada buvo 23 mirksiukas.gif

Štai kaip pas mane ryškėjo vvaiduoklis bėgant dienoms
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magreco: 04 birželio 2009 - 12:50
sveikos, man NT irgi rodo vaiduoklius doh.gif , bet tokius neryskius, o mm jau turejo pries 4d but g.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Mano ciklas gana ilgas 33-38d., teigiama NT pamaciau 40 CD, tai buvo 17 DPO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maran: 04 birželio 2009 - 17:19
apie 21 CD thumbup.gif
Atsakyti
Mano ciklas 30d. II juosteles pamaciau 35 c.d. Leliukas neplanuotas tai laukiau mmm doh.gif biggrin.gif dariausi per pietus ir iskarto pamaciau II juosteles. Tik viena nebuvo jau tokia ryski, o kita diena pasidariau ryte tai buvo jau II ryskios. smile.gif
Atsakyti
Mano ciklas 31d., testas parode 41d, iki to laiko dariausi 1karta buvo tik I juostele ax.gif
Atsakyti
nu mano ciklas 28 dienos, dariausi 24 CD - nieko schmoll.gif
jau beveik praradau vilti. gal reikia laukti mmm , ir tada jau liudet, juk gali ir neparodyt tu dvieju juosteliu, ane? ax.gif
Atsakyti
5d oi lauktos mmm dienos 4u.gif
Atsakyti
man parode po 4 dienu nesusirgimo smile.gif
Atsakyti
o man nieko nerodo jau trecias nestumo testas. visus darausi ryte... ir taip kas savaite, o mmm turejo prasidet jau 05 29. jau kaip tureciau laukt ir kitu jei tos nepasirode bet kad rytais pavalgius tenka pakariaut su pykinimu. tai antradieni einu pas gydytoja "technikinei" apziurai biggrin.gif tikiuosi patvirtins teigiama rezultata o ne tai ka rodo testas. thumbup.gif
Atsakyti