Labas mergaitės!
Man su dukryte parodė 3 dienas po mmm,o antrą kartą taipogi 1 dieną po mmm.
Žirnius pabėgo.. Šiuo metu planuojam vėl, bet dar tik pirmas mėnuo. Dar viskas prieky
Sveikos... Man parode II uzvakar... Iki mm buvo 7-8d...
Nezinau ar zinis isikibo ar isikibs ir isvis kaip cia kas bus nes cia mano pirmas II ir kazkaip neplanavau, bet nustebau kad taip anksti parode rysku vaiduokli... Ir su benu melinu testu kuris nera toks jautrus ir su easytest o ir datiau vakare nesulaukus ryto... Jautrus 5miu nebenori rodyt vos vos rodo nors pats pirmas toks ir suzibejo...
Nezinau ar zinis isikibo ar isikibs ir isvis kaip cia kas bus nes cia mano pirmas II ir kazkaip neplanavau, bet nustebau kad taip anksti parode rysku vaiduokli... Ir su benu melinu testu kuris nera toks jautrus ir su easytest o ir datiau vakare nesulaukus ryto... Jautrus 5miu nebenori rodyt vos vos rodo nors pats pirmas toks ir suzibejo...
Nejautrus NT parodė neryškią antrą juostelę likus ~3 dienoms iki mmm. Jautrus po laiko sugebėjo parodyt vaiduoklį likus ~8 dienoms iki mmm, bet aš kažkaip netikiu, kad jis tikrai jau rodė nėštumą - galvoju, kad šiaip sudurniavo, nes tada, lyg ir, tebuvo tik ~7DPO.
Siandien !! Dariausi testa ir teigiamas.Mm velavo 3d,jau spejau ir pas daktara nubegti.tik mum dar labai mazai,dar tik 5savaiteles
Neryškią antrą juostelę pamačiau likus dviem dienom iki mmm
Sveikos
Suvaiduokliavo vos vos įžiūrimai 24 cd, ryškesnis vaiduoklis 27 cd, na o jau ryškios ir gražios II 32 cd
Suvaiduokliavo vos vos įžiūrimai 24 cd, ryškesnis vaiduoklis 27 cd, na o jau ryškios ir gražios II 32 cd
Sveikos, ši kartą anksti parodė, trys savaitės buvo dar tik.
Man parodė likus 1 dienai iki mm su paprastu "Bitute" testuku vakare. Juostele buvo gan ryski 🙂🙂
mmm vėlavo 2-3 dienas, paprastas testas vakare parode dvi labai ryškias II
3 dienos iki mm jau rode neryskia juostele