Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

1-2 dienos iki mmm pamačiau neryškius II 4u.gif
Atsakyti
Mmm dieną pamačiau vaiduoklį, sekančią dieną kitos firmos testas buvo baltas, o dar po poros dienų jau aiškiai matėsi II 4u.gif
Atsakyti
su pirmagimiu jau supratau kad laukiuosi bet testas labai ilgai neparode,o dabar su antruoju testas parode vaiduokliuka jau kelios dienos iki mm nestuke.gif
Atsakyti
Kad laukiuos supratau is kart, ta pacia diena pakilo spaudimas, bego is nosies kraujas, nuo kitos dienos prasidejo simptomai - galvos skausmas, pajauciau pakitusi slapimo kvapa (ar gal uosle pasikeite). 10hcg jautrumo testas parode ryskius II 10 dienu po santykiu, likus 6 dienom iki menesiniu. Greiciausiai anksti prisitvirtino kiausinelis, nes as is kart nescia jauciausi, nors ir pirmas nestumas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(TavoPrincesyte @ 2015 06 26, 21:29)
Man || parode savaite pries menesines, sakyciau labai anksti bet kiek skaiciau kad anksti gali parodyti kai didelis hormonu kiekis buna tai taip buna kai laukies mergytes, nzn ar tiesa:))) 4u.gif
Papildyta:

Beto pykinimas buvo atsirades apie 2-3 sav  viskas labai anksti bet buvo:) ir pilvely jauciau keistus dalykus:)

Geras, negirdejau tokios teorijos, bet man pasitvirintu. Man irgi labai anksti ryskus testas buvo, ir laukiuos mergaites bigsmile.gif Bet man apskritai daug simptomu buvo, ir as ovuliacija visad jausdavau, ir judesius jauciu nuo 14tos sav, kas anksti pirmam nestumui, tai gal as tiesiog itin jautri ax.gif
Atsakyti
6-7 sav
Atsakyti
Antrą nėštumą parodė 1d po mm dienos..
QUOTE(TavoPrincesyte @ 2015 06 26, 23:29)
Man || parode savaite pries menesines, sakyciau labai anksti bet kiek skaiciau kad anksti gali parodyti kai didelis hormonu kiekis buna tai taip buna kai laukies mergytes

Rodė man irgi 5d iki mm du pagaliukus, laukiausi berniuko. Galvojau ir aš, kad gal mergaitė bus biggrin.gif
Atsakyti
2-3 dienas iki mmm jau pamaciau vos iziurima antra juostele.
Atsakyti
As siandien pamaciau 2 juosteles!! Mm veluoja 4 dienas !! Valio
Atsakyti
As tai pamaciau vienai dienai pavelavus mm, bet antra juostele nebuvo ryski ax.gif
Atsakyti
Nesulaukus mm, kita diena rode teigiama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamurine: 16 vasario 2016 - 07:53
5 sav.
Atsakyti
10 DPO pamačiau pirmą vaiduoklį (testas 10 jatrumo), bet tokį vaiduoklį, kad tik patyrusios "testomanės" galėtų ižvelgti. 12 DPO vaiduoklis buvo jau pagaunamas fotoaparatu. Dar po savaitės jau geros ryškios II juostelės.
Atsakyti