O as dariau toki eksperimenta. Man iki mm dar 7 dienos buvo. Skaiciau kad ovuliacijos testas kai laukiesi irgi buna teigiamas ir is jo daug anksciau galima suzinot apie nestuma. Nu ir ka, pasidariau ovuliacijos testa ir ziuriu teigiamas, ovuliacijos tuo metu jau but tikrai negalejo nes ji jau praejus buvo. Pasidariau ir nestumo testa bet nieko nesimate. Po keliu dienu pakartojau tai ovuliacijos testas buvo teigiamas, o nestumo testas jau rode maza vaiduokliuka taip kad pasitvirtino
Su pirmagime man testas po geros savaites nuo ovuliacijos rode vaiduokliuka, dar po savaites rysku II. Antrasyk pastojus dveji testai buvo aiskiai neigiami ir tik veluojant menesinems gavau teigiama atsakyma
Kadangi leliukas buvo labai planuotas, tai pirma menesiniu diena pasidarius testa buvo vaiduoklis, po savaites aiskios II!
Vaiduokliuka arode 27 ciklo diena (12 diena po ovuliacijos), kita diena jau buvo ryskesnis, iki mmm buvo likusios 2 dienos
Sveikos, aš dariausiai testą ir antrą juostelė nėra labai ryški. tai ar galiu itarti, kad esu nėščia?
QUOTE(ElindreAugliene @ 2015 03 13, 09:35)
Sveikos, aš dariausiai testą ir antrą juostelė nėra labai ryški. tai ar galiu itarti, kad esu nėščia?
as po nevisai ryskios juosteles jau 2 sav. nesergu vadinasi, atsakymas, TAIP del viso pikto, uz keliu dienu pabandykit dar karteli.
sveikutes!!Na as ir su nerimu sirdyje... prie tris menesiukus praradau leliuka.. ir si menesi jau masteme daryti is naujo nes daktare paziurejusi pasake kad viskas jau pas mane gerai. ir kad jau galime... turiu cikla gera kas 28dienas.. praejusi menesi turejau menesines 12diena... ir ka manote si menesi dar ju nesulaukiau o jau praejo 5dienos ... ar gali buti kad kazkas uzkibo mums netycia... ? testa dariau viena diena po neatejusiu menesiniu ir dienos metu ne ryte.. bet rode tik viena bruksniuka.. tai nezinau kada galima butu pakartoti testa dar karta
Papildyta:
sveikutes!!Na as ir su nerimu sirdyje... prie tris menesiukus praradau leliuka.. ir si menesi jau masteme daryti is naujo nes daktare paziurejusi pasake kad viskas jau pas mane gerai. ir kad jau galime... turiu cikla gera kas 28dienas.. praejusi menesi turejau menesines 12diena... ir ka manote si menesi dar ju nesulaukiau o jau praejo 5dienos ... ar gali buti kad kazkas uzkibo mums netycia... ? testa dariau viena diena po neatejusiu menesiniu ir dienos metu ne ryte.. bet rode tik viena bruksniuka.. tai nezinau kada galima butu pakartoti testa dar karta
QUOTE(elindree @ 2015 03 13, 09:35)
Manau taip.
As pasidariau testa kaip man velavo 3-4 dienas. Ir rode neryskia juostele, o kaip velavo savaite ir pasidariau vel tai jau buvo ryski antra juostele. Echo labai velai parode, nes kaip gydytoja teigia jog pastojimas galejo but veliau, nes tik ketvirtadieni patvirtino 100% .
Sekmes!
Sveikos paneles,noriu paklaust gal kuriai taip buvo 12 dienu nesergu menesinem pasidariau testa neigiamas ,bet simtomai panasus i nesciosios nakty varo i toleta nors anksciau to nebuvo ,veidas pagrazejo ,anksciau buvo spoguotas pykina nuo riebaus maisto
QUOTE(lynkute @ 2015 04 02, 14:28)
Sveikos paneles,noriu paklaust gal kuriai taip buvo 12 dienu nesergu menesinem pasidariau testa neigiamas ,bet simtomai panasus i nesciosios nakty varo i toleta nors anksciau to nebuvo ,veidas pagrazejo ,anksciau buvo spoguotas pykina nuo riebaus maisto
pasidaryt dar vieną, o geriausia HCG ir viskas paaiškės.
likus savaitei iki mm rodo vaiduoklį su vyru mylėjomės nesisaugodami 7 ciklo dieną, tikrai ne per vaisingas(mano manymu), po to nusprendėm, kad dar nedarom vaiko, dėl darbų planai pasikeitė, o praėjus savaitei po minėtojo karto galvojau, kad skrandį apsinuodijau, bet visą savaitę pykina, tai galvoju nu negali būti, pasidariau testą dabar - žiūriu vaiduokliukas Tai kaip jum istorija? nerealu tiesiog, nes mm laukiu tik 28 dieną