Man pradejo vaiduokliauti dar 5 dienas iki mmm, itikimas II (MB nuomone) parode 3 dienas iki mmm, "nelauktuju" diena juosteles jau buvo ryskios
Dariausi jautrų testą 5 dienas iki mmm, bet rodė įtikinamai neigiamą, o kai jos vėlavo 3 dienas, jau parodė teigiamą.
Su vyresnele dariausi veluojant mm, o su mazaja iki mm likus kokioms porai dienu. Buvo vaiduokliukas, po poros dienu jau ryskesnis, o veliau jau ir visai ryskus. Tiesa, ta diena kai turejo prasideti mm, pradejo truputi teplioti ir jau galvojau kad mm atkeliavo. Bet labai truputi patepliojo ir nustojo. Taip buvau nusiminusi, bet paskui supratau, kad esu jau
Man parodė apie 9 DPO
Mano mm labai nereguliarios, todel pradedavau daryti juos 10d.po suplanuoto nestumo (labai nekantraudavau suzinot) Tai pirma kart testas parode II po 5 sav. nuo praeitu mm, o antra kart 4 sav. po buvusiu mm testas parode vaiduokliuka, o dar po keliu dienu ryskias II (tad iki +/-4 sav.man visi daryti testai abu kartus rode neigiama).
As dariau ankstyvą nestumo nestatymo testa po savaites nuo pastojimo, bet rode neigiama...O atejus menesiniu datai jau paprastas testas parode II. Taip kad manau bet kokiu atveju mensiniu reikia sulaukt
3 d. iki mėnesinių ankstyvo nėštumo nustatymo testas buvo teigiamas. Beje, ant pačio testuko buvo parašyta, kad 30% tokių nėštumų nutrūksta savaime. Matyt su mintim, kad dar per daug nesidžiaugti.
Dabar jau 5 dienos po turėjusių būti mėnesinių - kol kas laikosi. Dar du kartus kartojau testus, kad įsitikinti. Taip laukiu kol tas pats pavojingiausias laikotarpis praeis ir galėsiu ramiai džiaugtis.
Dabar jau 5 dienos po turėjusių būti mėnesinių - kol kas laikosi. Dar du kartus kartojau testus, kad įsitikinti. Taip laukiu kol tas pats pavojingiausias laikotarpis praeis ir galėsiu ramiai džiaugtis.
sveikos,man veluoja menesines 5dienas pasidariau testa jis nieko nesuregavo nieko nerode nei vieno bruksniuka,po keliu valandu jis parodu abi linijikes,diena vel pasidariau vel tas pats po 0.30-1h pasirode vel dvi juostikes ,nezinau nei ka galvoti?kas cia per nesamones gal zinote?gal kam taip buvo ?
Man parodė maždaug savaitė po o dviejų savaičių jau kraujo tyrimas patvirtino. Tik įsitikinau vieną, kai jei nėštumo nėra, tarkim dariausi gal kokius du ar tris testus, tai tų brukšniukų ir nepamatysit. O štai kai nėštumas yra (tąkart dariausi gal penkis ar kiek jų ten, pamenu, kad negalėjau patikėt) tai klausimų nebekilo jau po kelių min. Bet gal kiekvienai skirtingai...
Laba diena, norėčiau sulaukti jūsų nuomones. Mėnesinės vėlavo savaite laiko. Pasidariau nėštumo testą. Pirmasis rodė ryškias 2 juosteles. Kita diena pasidariau antrąjį testą rodė 2 juosteles, taciau antroji buvo kiek šviesesnė už pirmąja. Trečiasis testas vėl buvo 2 juosteles, bet antroji vos juostele neryski. Ketvirtasis testas buvo neigiamas. Penktasis antroji juostele vos izvelgiama. Nesuprantu laukiuosi ar ne. Sunku išlaukti iki pirmadienio. Tik pirmadieni eisiu kraujo tyrimo darytis. Kaip manote ?