Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

QUOTE(Lovely... @ 2014 07 22, 17:24)
cia jau labai ryskus  thumbup.gif  sveikinumai  thumbup.gif  wub.gif

Ačiū už sveikinimus smile.gif Šiandieną buvau pas gydytoją, praechoskopavo, nes stiprius spazmus vis jaučiu ir patvirtino, kad mums 5 sav ! nestuke.gif su vyru neatsidžiaugiam ir dar negalim patikėt wub.gif tikimės, kad viskas bus gerai.

Sėkmės visoms.

P.s kaip mano patirtis byloja - neryški juostelė - nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
Dvi dienos po nesulauktų mmm buvo ryškus ir teigiamas smile.gif
Atsakyti
4 dienos iki nelauktu mmm thumbup.gif
Atsakyti
na ka, tris dienas is eiles skirtingi testai rodo aiskius II smile.gif labai tikimes su vyru, kad tikrai nestuke.gif ir viskas bus gerai. Tik beda tokia, kad mano ciklas nereguliarus, menesines buvo liepos pradzioje, visiskai neisivaizduoju, kada galejau pastoti ir kada reiktu eiti pas gydytoja g.gif suprantu, kad nestuma kaip ir skaiciuoja nuo paskutiniu menesiniu, bet tiketina, kad pastojau tik liepos antroje puseje, idomu, ar matys, jeigu dabar nuleksiu pas ginekologe g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

pasidalinsiu ir aš smile.gif Šiandien nusipirkau NT, antras brūkšnelis vaiduokliškas, 16 diena po ovuliacijos, mm vėluoja 3 dienas, BT pora balų didesnė. Poryt NT pakartosiu, gal paryškės...
Atsakyti
QUOTE(mila_mila @ 2014 08 10, 21:42)
na ka, tris dienas is eiles skirtingi testai rodo aiskius II smile.gif labai tikimes su vyru, kad tikrai  nestuke.gif ir viskas bus gerai. Tik beda tokia, kad mano ciklas nereguliarus, menesines buvo liepos pradzioje, visiskai neisivaizduoju, kada galejau pastoti ir kada reiktu eiti pas gydytoja  g.gif suprantu, kad nestuma kaip ir skaiciuoja nuo paskutiniu menesiniu, bet tiketina, kad pastojau tik liepos antroje puseje, idomu, ar matys, jeigu dabar nuleksiu pas ginekologe  g.gif

Sveikinimai, tikiuosi, kad jūsų su vyru lūkesčiai išsipildys 4u.gif O pas ginekologę drąsiai gali nulėkti - padarys echo ir pasakys smile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif po savaitės keliausiu pas ginekologę, tada tikiuosi, kad jau bus galima ramiai džiaugtis smile.gif
Atsakyti
Man NT pirma karta II parode kelios dienos po neprasidejusiu mmm smile.gif Taciau, kad laukiuosi itarimas aplanke, kur kas anksciau, kai pernelyg anksti ir netiketai padidejo krutine ir pasidare jautri bei skausminga. Neistverusi pasidariau testuka, jis rode tik I, o va kai jau mmm uzvelavo ir pakartojau, tai patvirtino visas mano nuojautas biggrin.gif
Atsakyti
Vaiduokliukas pasirode 3d ir mmm, dvi juosteles pasimate menesiniu diena 4u.gif
Atsakyti
Su dukryte isvydau gana gerai iziurima vaiduokliuka 28 CD (tuo metu ciklai buvo 26-29 CD). O ryskus II buvo 36 CD.

Db 28 CD parode vos iziurima vaiduokliuka, bet elektroninis NT patvirtino nestuma ta pacia diena uzrasu "Pregnant 1-2" smile.gif Ciklai buvo 30 CD. Snd 32 CD pasidariau NT paprasta, tai jis jau puikiai matoma vaiduokliuka parode, bei mm jau 2 d. veluoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meshkOOtia: 29 rugpjūčio 2014 - 23:22
Man testukas parodė 2 dienos iki mm, neryškias juosteles II, po to dariau mm diena tai testas parodė taip pat neryškias II, sekančia diena gražias ryškias II nestuke.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Man parodė ryškias II po keturių dienų mmm vėlavimo, 36 ciklo diena.
Atsakyti