Labukas, as testuka pasidariau 33 CD, mm velavokelias dienas, testa dariau per pietus,vakare ir kitos dienos ryta, visi trys parode II Laukiam trecio leliuko
Sveikos,
Kaip smagu is aktyvios skaitytojoj galu gale tapti forumo nare.
Vakar parduotuvej po akimis pasipainiojo testas. Kadangi 2 dienom velavo mm nusprendziau pabandyt, o ir nuojauta kazkokia buvo (kaip ir kiekviena "bandymu" menesi). Grizau namo, tos kelios minutes buvo didziausas kantrybes isbandymas testas teigiamas!
Ta pati vakara jau spejau parsisiusti visokiu programeliu nestukem, internete apziureti drabuzius. Gaila busimasis tetukas velai nakti namo grizo, tai dar nespejau naujiena pasidalinti.
Jei kam aktualu, naudojau "Clearblue" testa.
Vakar parduotuvej po akimis pasipainiojo testas. Kadangi 2 dienom velavo mm nusprendziau pabandyt, o ir nuojauta kazkokia buvo (kaip ir kiekviena "bandymu" menesi). Grizau namo, tos kelios minutes buvo didziausas kantrybes isbandymas testas teigiamas!
Ta pati vakara jau spejau parsisiusti visokiu programeliu nestukem, internete apziureti drabuzius. Gaila busimasis tetukas velai nakti namo grizo, tai dar nespejau naujiena pasidalinti.
QUOTE(Zebu @ 2014 05 08, 15:05)
Sveikos,
tai jei dvi dienas jau velavo mm, koks skirtumas koks testas sveikinu.
Sveikos merginos. Jungiuosi ir as prie jusu . Man tai buvo labai idomiai. Kadangi zinojau tiksliai ovuliacijos diena, tai kad pastojau supratau jau po dvieju dienu. Nepaaiskinamas jausmas pilvo apacioj, kurio iki tol niekada nebuvo. Toks tempimas keistas. Galvoju arba ten vaiksto kazkas ieskodamas vietos:) arba man kazkas negero atsitiko. Todle neiskenciau laukt ilgai ir pasidariau testa po 7 dienu kazkur. Buvo likus beveik savaite iki M. Vienos firmos parode antra blankia juostele, oir prasidejo testu pirkimas. Elektroniniai nerode, kitu firmu irgi nerode. Tada palaukiau iki dienos kai turejo prasideti ir pakartojau. Si karta buvo juostele daug ryskesne. Taigi dabar man pagal Supermamos kalendoriu 6 savaites, bet pagal kitus 5. Mano ciklas 31 diena, todel as manyciau vis tik, kad 5. O labai jaudinuosi, nes pas gydytoja tik birzelio 2. O taip noriu suzinot kad viskas gerai. Kas karta kai pasijauciu geriau bijau, kad neivyktu ko blogo.( Skaudi patirtis)Bet tikiuosi kad viskas bus gerai:)
Laba diena
Nezinau ar cia i tema, bet neradau niekur kitur, kur dar galeciau.
Taigi planuojam vaikuti, ovuliacijos neseku... atsiduodu likimui
mmm buvo 04 25, ciklas 28 d, tai sekancios kaip ir turetu prasidet 05 23, bet istiko mane tokia problema, vakar iskilo man dantis, buvau pas odontologa, ir uzsirasiau 05 21 d, nori daryt man rengeno nuotrauka, kad pamatytu ar ir saknis skilus, ar tik virsus (nes man jis kliba).
Tai va dabar ir galvoju, ar ta 21d, jei buciau nescia ar testas parodytu kad esu, arba jei darytis kraujo, tai tada butu 20 d (nes 21 neiseitu niekaip), ar jis parodytu ka nors...
Nezinau, dabar tokia pasimetus...
Nezinau ar cia i tema, bet neradau niekur kitur, kur dar galeciau.
Taigi planuojam vaikuti, ovuliacijos neseku... atsiduodu likimui
mmm buvo 04 25, ciklas 28 d, tai sekancios kaip ir turetu prasidet 05 23, bet istiko mane tokia problema, vakar iskilo man dantis, buvau pas odontologa, ir uzsirasiau 05 21 d, nori daryt man rengeno nuotrauka, kad pamatytu ar ir saknis skilus, ar tik virsus (nes man jis kliba).
Tai va dabar ir galvoju, ar ta 21d, jei buciau nescia ar testas parodytu kad esu, arba jei darytis kraujo, tai tada butu 20 d (nes 21 neiseitu niekaip), ar jis parodytu ka nors...
Nezinau, dabar tokia pasimetus...
As manau, kad labai priklauso nuo tavo organizmo ir nuo testo, koki tu naudosi. Pagal tai, kaip buvo man ir kaip testai yra reklamuojami, tai likus porai dienu iki M, turetu tikrai parodyti apie 80 % tikslumu.Nors skaiciau statistika, kad daznai parodo tik istikruju neprasidejus menesinems, nes tada daugiau pakyla hormonas gonodratopinas, kurio deka ir nusidazo antra juostele. Pagal tavo datas ovuliacija turejo ivykti Geguzes 9. Tai jei pastojai, butu jau dvi savaites po to. O testai parodo nuo 10 pastojimo dienos( bent jau taip jie skelbia:) Tikiuosi, kad viskas bus tau gerai!
Papildyta:
O kraujo parodo jau po savaites kazkur.
Papildyta:
O kraujo parodo jau po savaites kazkur.
Testas teigiama rezultata parode likus 2 dienoms iki mm dienos o seip ciklas 27 dienos
Visus kartus testukai parodydavo praejus 10 dienu po ovuliacijos. Aiskaus vaiduokliuko nematydavau dar ta diena, bet gerai pavarcius antra juostele lyg ir "kazkas rausvo" matydavosi (vyras aisku nieko nematydavo). O 11 DPO nebereikedavo vartyti testuku, antra rausva juostele labai graziai isryskedavo.
Man jau vakar testas stipriai vaiduokliavo, o buvo 25 cd, menesines turi buti uz poros dienu, tikiuosi ju ir nesulaukti
labas visoms. Zodziu pradesiu nuo to , kad mm veluoja jau 4 dienas., siandien pasidariau testuka clearblue skaitmenini, parode jog nenescia..... Ar gali buti jog meluoja testas? Galbut delto jog dariausi ji diena? Siaip nieko nejauciu, apart noro miegoti, ir verkti, snd kokius 5 kartus verkiau.... Pykina kartais bet tikrai ne iki vemimo. Skauda Karts nuo karto nugara. bet pilvo kaip turetu buti pries mm ne, kartais jauciasi kazkokie tai lyg ir skausmeliai bet tokie nezymus. Krutine nei jautri nei skaudanti nei padidejusi. baisu jog nebutu kokios ligos..... Jei mm nepasirrodo ne del nestumo....
kai menesines velavo 10 dienu (apytiksliai). Pasidariau bene 6 NT. Pirmi buvo neryskus vaiduokliai (bitute testai), kita diena pasidariau, islindo antra ryski juosta gal tik po pusval. Va po 2, katik pasidariau greito nustatymo, iskart dvi ryskios juosteles . Nos tik keli lasai slapimo nubego .
Man taip pat likus kelioms dienoms iki tariamu mmm