Kviečiu pasidalinti, kelintą ciklo dieną pamatėt II, taip pat įdomu tuo atveju, kokios trukmės ciklas...Įdomu, kada anksčiausiai pavyko pamatyti II, ir kada dar rodė tik I...
Man neryškią II parodė su pirmagimiu 31 ma ciklo dieną...Planuojam antrą vaikutį, įdomu, kada anksčiausiai mamytės yra išvydusios II, labai sunku išlaukti to tinkamo testų darymo laiko...
II parode 31 CD, kokia sav. pusantros pries dar nieko nerode
Man II parodė 34 ciklo diena. Mano ciklas yra 29 dienos, tad palaukiau iki išeiginių ir pasidariau NT
Sveikos, gerai matomą vaiduokliuką pamačiau 27 ciklo dieną (ciklas paprastai trukdavo 28 dienas). Kas įdomiausia II 27 c. d. man parodė ovuliacijos nustatymo testas
II pamaciau 25 CD, t.y. 11DPO
O kada darete testa? ryte ar diena? Nes man pozymiai kaip ir yra, taciau pasidariau vakar diena testa, buvo neigiamas, mmm turetu pasirodyti rytoj, jos pas mane ateina kaip laikrodis, ryte jau ir nebesidariau, sakiau jeigu veluos tai pakartosiu ryte... o jei ne tai ne, nenoriu per daug saves apkrauti kazkokiais tai galvojimais
Man ryskias II parode 31CD. Diena pries buvo neryskios.
QUOTE(knopke_smogike @ 2009 06 03, 11:18)
O kada darete testa? ryte ar diena? Nes man pozymiai kaip ir yra, taciau pasidariau vakar diena testa, buvo neigiamas, mmm turetu pasirodyti rytoj, jos pas mane ateina kaip laikrodis, ryte jau ir nebesidariau, sakiau jeigu veluos tai pakartosiu ryte... o jei ne tai ne, nenoriu per daug saves apkrauti kazkokiais tai galvojimais
Aš dariau ryte, nes sako šlapimas geresnis ir koncentraciją stipresnė , o jei tavo nėštumnas nedidelis, tai diena gali ir nerodyt
mes AKTYVIAI bandome tai... testa dariau jau pora kartu nors gal ir ankstoka testuotis.... - dar vis rodo I , siandien yra 21 ciklo diena. PRanesiu apie progresa... jei toks bus..
sveikos man vkr turejo but menesines.paidariau sian ryte du testus, teigiami buvau pas ginekologa, nescia
QUOTE(ciombocka @ 2009 06 03, 15:46)
Aš dariau ryte, nes sako šlapimas geresnis ir koncentraciją stipresnė , o jei tavo nėštumnas nedidelis, tai diena gali ir nerodyt
Taigi, siandien atejo mmm