Pirmas NT parodė nelabai ryškią antrą juostelę apie 8 d. iki mmm, o po 4 d. antras NT parodė greitai jau ryškią antrą juostelę. Siūlau naudoti tik jautrius NT. Bet jaučiau, kad laukiuosi, pradėjo švelniai mausti, tempti pilvo apačią, todėl "ant durniaus" ir pasidariau tuos testus.
Pirmą lauktą mmm dieną jau parodė II
7 DPO pajutau pajautrejusia krutine, po Abrazijos ji man niekada nebudavo jautri, 9 DPO pasidariau testuka ir pamaciau nerysku vaiduokliuka
Sveikos, veluoja man jau 3-4 dienos, rytoj ryte darysiu NT, taip tikimes, kad bus II!!!
Sveikutės,
Ir vel gristu po keletos metu, tik si kart su klasimu, nors nezinoj ar sitoj temutei klaust. Na bet...
Kokia tikimybe pastot, jei santykiai buvo keliatas dienu pries menesines? atrodo esu su patirtim , bet kad jau neramu darosi .
mmm turejo but 14-16d. taciau jos nesirodo, krutine madzia, nors iprastai pries mmm man to nebuna, bet svarstau ar krutines maudimas atsirado, del to, kad jau 5dienas vartoju "Dekatilen", o gal cia jis man ir cikla sumaise?
Norim trecio klecko, tačiau dabar žiauriai nelaikas
Ir vel gristu po keletos metu, tik si kart su klasimu, nors nezinoj ar sitoj temutei klaust. Na bet...
Kokia tikimybe pastot, jei santykiai buvo keliatas dienu pries menesines? atrodo esu su patirtim , bet kad jau neramu darosi .
mmm turejo but 14-16d. taciau jos nesirodo, krutine madzia, nors iprastai pries mmm man to nebuna, bet svarstau ar krutines maudimas atsirado, del to, kad jau 5dienas vartoju "Dekatilen", o gal cia jis man ir cikla sumaise?
QUOTE(Krisitina23 @ 2014 03 25, 16:13)
Sveikutės,
Jeigu ciklas reguliarus tai kelios dienos prieš mėnesines neturėtu būti vaisingos.
Man juostelę parodė prieš 4 dienas iki laukiamų mėnesinių.
Du ryskus pagaliukai atsirado po 8 dienu, kai velavo mm. Pries tai keleta dienu buvo vaiduokliukas. Bet jau tada naujauta sake, kad jis linkes rysketi.
Aš iškart po laukimos mm dienos pasidariau. Ir ilgai lauktas stebuklas - II.
30CD vakarą. Ciklas 31 diena. Ilgai dvejojau, daryt ar nedaryt testą, bijojau pamatyti neigiamą. Vyras paskatino pasidaryt Ir mūsų džiaugsmui pamatėm II
Na ka stoju ir as I mamyciu gretas!!! Nebegalejau laukti nubegau katik I vaistine ir pasidariau testuka, ir ka manot po pirmos min, styrojo dvi juosteles nors mm dar kaip ir turetu veluoti dar Tik dvi tris dienas , ir tai nebuvo rytinis slapimas!!!
Sveikos
Na ir dilema man iškilo... Mano ciklas iprastai net labai reguliarus ir trunka 28 d. mėnesinių sulaukiu kaip laikrodukas. O va dabar jau 38 CD (mėnesinės vėluoja 10 d) bet nėštumo testai absoliučiai neigiami (jokių vaiduokliukų ir pan). Nebežinau Esu sveika, jokių stresų nepatiriu, ir apskritai neįsivaizduoju priežąsties mėnesinėms vėluoti - pirma mintis buvo nėštumas.... tik kad to nėštumo niekas nerodo. Ir terminas jau kaip ir neankstus Gal kuriai yra taip buvę kad laukėsi ir testukai labai vėlai parodė arba neparodė? Kad pas gyd eisiu tai faktas - bet ten eilė 4 d. O mane šitas nesusivokimo jausmas - žudo
Na ir dilema man iškilo... Mano ciklas iprastai net labai reguliarus ir trunka 28 d. mėnesinių sulaukiu kaip laikrodukas. O va dabar jau 38 CD (mėnesinės vėluoja 10 d) bet nėštumo testai absoliučiai neigiami (jokių vaiduokliukų ir pan). Nebežinau Esu sveika, jokių stresų nepatiriu, ir apskritai neįsivaizduoju priežąsties mėnesinėms vėluoti - pirma mintis buvo nėštumas.... tik kad to nėštumo niekas nerodo. Ir terminas jau kaip ir neankstus Gal kuriai yra taip buvę kad laukėsi ir testukai labai vėlai parodė arba neparodė? Kad pas gyd eisiu tai faktas - bet ten eilė 4 d. O mane šitas nesusivokimo jausmas - žudo