Man parodė, po savaitės, kai vėlakavo mm. gal būtų parodęs ir anksčiau, bet turėjom su MB biški problemų, tai visai buvau pamiršus kad turiu sirgt
QUOTE(Paslaptele @ 2014 01 28, 22:55)
Lakstau ir aš. Kada čia sumušiau rekordą - kėliausi 6 kartus užtat jausmas ištisinis kad neišsimiegojusi
Per si nestuma dariausi testa apie 25-26 ciklo diena is 30-31 ir jau matesi vaiduokliukas, kuris kasdien isryskejo
Suvaiduokliavo iki mm likus 5 dienom, daugiau nesidariau, o tik pas gyd. tapinau
Man testas parode II viena rysku kita nelabai, bet jau nebevaiduokli iki menesiniu likus 2 dienom
man pakankamai ryskius II parode turejusia but mms diena, ciklas mano trumpas, 25d, bet kazkaokia nuojauta turejau, kad esu nebe viena, pasidariau ir apakau
Pasidariau testa, menesinems veluojant 1diena, parode II
man parode 3 d pries menesines jog laukiuosi 1-2 savaites, negi as tikrai nestuke?
Pasidariau testą, kai mėnesinės vėlavo apie 15 dienų. Nereikėjo ilgai laukti, nes vakare padarytas testas iškart parodė antrą juostelę, bet kažkas šovė į galvą ir po poros dienų kitą testą pasidariau ir jis buvo neigiamas, nors laukiausi jau 7 savites, tai nesuprantu kaip čia taip.
Man parodė 2 sav. po ovuliacijos, ir abu brūkšniukai buvo ryškūs