Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

Man parodė, po savaitės, kai vėlakavo mm. smile.gif smile.gif gal būtų parodęs ir anksčiau, bet turėjom su MB biški problemų, tai visai buvau pamiršus kad turiu sirgt ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2014 01 28, 22:55)
Lakstau ir aš. Kada čia sumušiau rekordą - kėliausi 6 kartus  doh.gif  užtat jausmas ištisinis kad neišsimiegojusi  doh.gif

Per si nestuma dariausi testa apie 25-26 ciklo diena is 30-31 ir jau matesi vaiduokliukas, kuris kasdien isryskejo smile.gif
Atsakyti
Suvaiduokliavo iki mm likus 5 dienom, daugiau nesidariau, o tik pas gyd. tapinau smile.gif
Atsakyti
man parode ryskiai II, kai velavo 3d.
Atsakyti
Man testas parode II viena rysku kita nelabai, bet jau nebevaiduokli iki menesiniu likus 2 dienom 4u.gif
Atsakyti
man pakankamai ryskius II parode turejusia but mms diena, ciklas mano trumpas, 25d, bet kazkaokia nuojauta turejau, kad esu nebe viena, pasidariau ir apakau biggrin.gif
Atsakyti
Pasidariau testa, menesinems veluojant 1diena, parode II biggrin.gif
Atsakyti
Suvaiduokliavo likus 6 dienom iki mmm. ir ne su rytiniu slapimu. Ale dariau ta jautrų testą. Vėliau tik ryškėjo nestuke.gif
Atsakyti
man parode 3 d pries menesines jog laukiuosi 1-2 savaites, negi as tikrai nestuke?
Atsakyti
pirma nestuma parode pusantros savaites iki mmm, turejau nuojauta 4u.gif
antra parode savaite iki mmm, taip pat nuojauta pasitvirtino 4u.gif
Atsakyti
Pasidariau testą, kai mėnesinės vėlavo apie 15 dienų. Nereikėjo ilgai laukti, nes vakare padarytas testas iškart parodė antrą juostelę, bet kažkas šovė į galvą ir po poros dienų kitą testą pasidariau ir jis buvo neigiamas, nors laukiausi jau 7 savites, tai nesuprantu kaip čia taip. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man parodė 2 sav. po ovuliacijos, ir abu brūkšniukai buvo ryškūs biggrin.gif
Atsakyti