Sveikos MM nesulaukiu jau 4 dienos. Šiandien testas parodė vaiduokliuką Kažkaip neįtikėtina, jog žirniukas užkibo iš pirmo karto Bet kažkodėl pamaudžia pilvo apačia, taip tarsi prieš mm būtų... Kaži čia normalu?
Su pirmu nestumu parode tik 6savaite.
Su antru nestumu ~4ta savaite.
Su antru nestumu ~4ta savaite.
man su visais nestumais parode gana anksti..apie 4-6 savaite
pasidariau NT likus 3 dienom iki mmm, ir pamaciau jau nebevaiduokliuka
QUOTE(indrulka3 @ 2013 09 12, 21:14)
pasidariau NT likus 3 dienom iki mmm, ir pamaciau jau nebevaiduokliuka
Tas pats Trys dienos iki mmm 10-ies miu rodė tokį jau ne visai vaiduoklį, nors dieną prieš tai dar buvo balta.
Savaitę iki mmm pamačiau vaiduokliuką, 22cd. (iš 28cd.) O vėliau su kiekviena diena vis ryškėjo
Oij merginos,kokios man idomybes buvo ) papasakosiu savo istorija. Dirbu balduose fabrike, sunkus darbas, reikia ir svorius pakilnoti,kartais buna nemazi, ir nugaryte paskauda,ir meslungi sutraukia, ir riesus pakerta ir t.t zinoma dar nuovargis... ir taip jau 2 metus,bet per tas 2 iseigines,viskas atsistatydavo. viena diena mane pastate,kur tikrai zinojau,kad nugarai bus sakis, taip ir buvo, kad nuo nugaros apacios perejo skausmas i viena desine puse,kad slubuodama vaiksciojau,vos pasilenkti galejau, kita diena,pastate mane kitur, kur buvo salta,pasaliau kojas, po puses pamainos pradejo gerkle skaudeti stipriai, per iseigines ziuriu kad neatsigaunu. nuejau pas seimos gydytoja, ji israse siuntima paziureti dar isvarzos, ir dave bilioteni 5 dienom. Vaistu nebenusipirkau,nes pinigeliai baigiasi ( 2 vaistu geriamu, 1 i nugara leidziami), spalio 11d tureciau eiti del isvarzos ziuretis, o ka jus galvojat... ziuriu parejusi is daktares,kad man menesines veluoja 4d veliau ir 5 praejo, ir 6d. Sianakt atsikeliau 2val nakties,nes negalejau ramiai miegoti, pasidariau testa, nepatikejau,rodo 2 bruksnelius ir labai ryskius Ir prie to, dar nakti vyra prisizadinau, apsimiegojes kazin ar ka suprato Dar prie to, daznai galva vienoje puseje skauda,jei ne menesiniu dingimas,tikrai galvociau,kad visgi susitraumavau darbe Rytoj pas gydytoja einu,pranesiu dziugia zinia,ir dar paprasysiu siuntimo del kraujo,kad patikslintu abejones,kurios krezda vistiek )) Jeigu tikrai nescia,tureciau gimdyti birzelio 3-4 dienom, o pati istekejau tik siais metais birzelio 6d Oi smagumai mano gyvenime vyksta
cia tai geras sveikinu!
Man parode pirmaja menesiniu velavimo diena vaiduokliuka