26CD jau buvo teigiamas
ciklas 28dienu.
29CD ryškios dvi II , 2 dienos iki mm (mano ciklas 31 diena)
Savaite iki mm testas teigiamas
29CD jau buvo ryskios II. ciklas 28D
Sveikos merginos noriu paklaust, darausi trecia testa, ir man rodo II kazkaip ziauriai persigandus jauciuosi, nezinau nei ka daryt, nei ka valgyt, nei ka gert, nei kur skaityt kokia info, pilvo apacioj tempia, maudzia ir kartais diegliuoja kai staigiai atsistoju. nu faktas kad nescia, menesines veluoja 3 dienas. siaip as laukiu, viskas gerai, bet nezinau ka db daryt, uzsirasiau pas ginekologe privaciai, bet dar apskritai nebuvus ne karto pas ja.. zodziu, pasimetus nezinau ka daryt, ir bijau ir dziaugiuosi.. gal nukreipsit i kokia tema pasiskaitinet?
Nueik į temą 'nesulaukiančioms gavdro' ir suprasi kokia esi laiminga, kad pastojai. Jeigu bijai neštumo, tai prisimink, kad galų gale viskas baigiasi gerai
9DPO 22CD, ciklas 27d 10DPO jau nenuginčyjamai teigiamas buvo
Vėluojan mmm 10 dienų pamačiau vaiduokliuką
3 diena po neatejusiu mmm vakare. MMM diena, net nevaiduokliavo.Bet taip ir neatejo
menesines velavo 4 dienas, padariau testa ir jis buvo teigimas
Sveikos būsimos, esančios, ar planuojančios jomis būti, mamytės taigi, paskutinios menstruacijos buvo nuo Rugpjūčio 11-16. Prieš tai pora mėnesių išvis nesirgau, nes kažkur balandžio mėnesį nustojau vartoti KT. žinoma lankiausi pas gine, gėriau vitaminus ir t.t. viskas gerai baigus Rugpjūčio mėnesio ciklą jau 19, 25,26 30, 31 dienomis su vyru bandėme "daryti" baby menstruacijos man visada būdavo NEreguliaros (tik vartojant KT kaip laikrodukas), tai nežinau nei kada jų laukti? nors labai norėčiau jų nesulaukti vienintelis galimas nėštumo simptomas, kad jau savaitę labai dažnai pradėjau šlapintis, atsikeliu beveik kiekvieną naktį ir bėgu į toletą, kur anksčiau TIKRAI niekada dažnai nesilankydavau WC. Taigi, reziume norėjau pasiteirauti, kažin ar galėjau jau pastoti? kada bandyti daryti testuką, kad daugiau nesnusivilti? šį rytą jau dariau ir nieko jei ciklas būtų kas 28 dienos tad galimos Menstruacijos turėtų būti Rugsėjo 8, bet neįsivaizduoju kokiu reguliarumu šį kartą sergu