Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

26 cd rodė I o 32 cd, vėluojant 1-2 d rodė neryškią antrą 33 cd vakare jau II ryškios 4u.gif
Atsakyti
II pamačiau 33 ciklo dieną 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As teigiama testuka isvydau 8 diena po ovuliacijos su rytiniu slapimu, nes jo koncentracija didziausia smile.gif Testuka dariausi itin jautru 10 mIu. Antra juostele buvo labai sviesi, neryski. Ir atsirado praejus 10 min smile.gif
Atsakyti
As savo II pamačiau 31 cd. Dariausi viena testą 29 d. bet neparodė. Šiaip mano ciklas 27d. Tai jau kai vėlavo antrą dieną dariausi bet neparodė. O vat kitas testas jau rodė, bet irgi teko palaukt apie 10 min. O dariausi ryte smile.gif
Atsakyti
su pirma mergyte parode ryskias dvi juosteles 28cd.su antru nestumu 9dpo
Atsakyti
sveikos 4u.gif

noriu ir aš pasidomėti koks gali būti mano nėštumas pagal skaičiavimus turėtų būti dar tik kokia 3 savaitė.. bet dariausi NT šiandien dieną neištvėriau, nes labai jau rytais pykina.... ir lb greitai pamačiau II ax.gif nestuke.gif mmm mano lb nereguliarios... paskutini kartą sirgau spalio 20-24d. zinau kad vaisingos dienos būna prieš pat sekančias mmm.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nekarita @ 2012 12 03, 19:05)
sveikos  4u.gif

noriu ir aš pasidomėti koks gali būti mano nėštumas pagal skaičiavimus turėtų būti dar tik kokia 3 savaitė.. bet dariausi NT šiandien dieną neištvėriau, nes labai jau rytais pykina.... ir lb greitai pamačiau II  ax.gif  nestuke.gif  mmm mano lb nereguliarios... paskutini kartą sirgau spalio 20-24d. zinau kad vaisingos dienos būna prieš pat sekančias mmm..  blush2.gif

Sveikinu pastojus 4u.gif O vaisingos dienos būna tikrai ne prieš pat mėnesines, o likus geroms dviems savaitėms iki jų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif

O aš šį kartą buvau labai atsargi ir net nesitikėjau nieko... grįžus iš kelionės žiuriu, kad mmm neateina, bet galvoju "ai juk organizmas stresą patyrė" biggrin.gif o pasidariau kai mmm neatėjo 9 dienas, ir dar nespėjo išryškėti kontrolinė juostelė, kai jau švytėjo testo brūkšniukas 4u.gif
Atsakyti
Pamačiau II 21 ciklo dieną smile.gif Likus 4 dienom iki mmm ax.gif
Atsakyti
Neryskia antra juostele pamaciau 28 ciklo diena, t.y. vakare kai turejo buti mm, o nat rytdienos jau gana aiskiai matesi 2 juosteles thumbup.gif
Atsakyti
mano ciklas buvo kaip laikrodis - lygiai 28 dienos, todel kai mm velavo viena diena jau kilo itarimas, antra diena nusipirkau testa, trecios dienos ryte pasidariau, bet ta antra juostele buvo tokia labai labai neryski, praktiskai galima sakyti net nebuvo jos, bet as jauciau, kad pastojau,todel isigijau dar viena testa ir kitos dienos ryte jau matesi ryskios dvi juostos wink.gif
Atsakyti
Mano ciklas visada buvo reguliarus +- kelios dienos. Testai pradejo vaiduokliauti likus kelioms dienoms iki turejusiu buti mmm, itarima sukele ypatingai skaumsninga krutine mirksiukas.gif Taigi, dar neveluojant jau zinojau thumbup.gif
Atsakyti