Pamačiau 34CD (mano CD 28-31).
Mano CD 31 d, pamačiau II 32 CD
46 vos vos išlindo šviesi buvau užsirašius jau pas dakarę, nes buvau įsitikinusi, kad po A ciklas sutriko. Taigi savo pase turiu teorinę pirmą ciklo dieną, atskaičiuotą nuo galimos O dienos.
8 DPO nieko, 11 DPO vos-vos įžiūrimas vaiduokliukas (labai pasistengus pamatyti), 13 DPO mažas vaiduoklėlis, 15 DPO aiškiai teigiamas, bet ne toks ryškus, kaip kontrolinė juostelė.
pirmojo net nzn kada pamaciau,kai gyd.israse vaistu ir prieš pradedant juos vartoti,liepe testa pasitikrinti,uz poros dienu galejau laukti mmm na ir pamaciau sekancia diena po gyd.nurodymu ..
O antra pamaciau kazkur apie 60 CD nes ciklas nebuvo reaguliarus,ciklas buvo mazdaug apie 38-40 dienu.Ejau is proto,dariausi testukus,o vis nera..pas gine irgi nieko nemate ilgai.O visa tai del to,kad pastojau likus vienai/dviems dienoms iki mano mmmm.Tai galejau tikrintis nesitikrinus tais testukais,kad pastojimas ypač vėlus...
Nežinojau,bet va būna ir taip
O antra pamaciau kazkur apie 60 CD nes ciklas nebuvo reaguliarus,ciklas buvo mazdaug apie 38-40 dienu.Ejau is proto,dariausi testukus,o vis nera..pas gine irgi nieko nemate ilgai.O visa tai del to,kad pastojau likus vienai/dviems dienoms iki mano mmmm.Tai galejau tikrintis nesitikrinus tais testukais,kad pastojimas ypač vėlus...
Nežinojau,bet va būna ir taip
Sveikos kolegos
Aš esu giliuose pasimetimuose.. Šią vasarą labai išsiderino mano ciklas, būdavo apie 30 dienų, o nuo gegužės 42 kitas 50 (rugpjūčio 21 paskutinis), tada 54 cd dariau testą I, tada 58 dieną supykino čiut, aš iš karto naują tastą ir II, tik blankūs , o šiandien jau labai ryškūs
Tad kaip suskaičiuoti, kiek čia tų savaičių?
Iki gydytojos vizito mažiausiai dar pora savaičių...
O labai jau nekantru
Aš esu giliuose pasimetimuose.. Šią vasarą labai išsiderino mano ciklas, būdavo apie 30 dienų, o nuo gegužės 42 kitas 50 (rugpjūčio 21 paskutinis), tada 54 cd dariau testą I, tada 58 dieną supykino čiut, aš iš karto naują tastą ir II, tik blankūs , o šiandien jau labai ryškūs
Tad kaip suskaičiuoti, kiek čia tų savaičių?
Iki gydytojos vizito mažiausiai dar pora savaičių...
O labai jau nekantru
QUOTE(pjusttee @ 2012 10 22, 13:45)
Su tokiu ciklu tai tik gydytoja pagal echo gali pasakyti kiek sav .
Man taip su pirmu nėštumu buvo, kad susisgribau dėl dingusių mmm tik kai nėštumas jau buvo apie 10 sav ir jokių požymių nebuvo, ciklas buvo tuo metu 60- 72 d.
O dabar praktiškai jaučiau kada pastojau iš kart , NT 9- 10 DPO jau parodė vaiduokliuką, ciklas dabar 30-31 d.
QUOTE(Valentukė @ 2012 10 23, 12:30)
Su tokiu ciklu tai tik gydytoja pagal echo gali pasakyti kiek sav .
Man taip su pirmu nėštumu buvo, kad susisgribau dėl dingusių mmm tik kai nėštumas jau buvo apie 10 sav ir jokių požymių nebuvo, ciklas buvo tuo metu 60- 72 d.
O dabar praktiškai jaučiau kada pastojau iš kart , NT 9- 10 DPO jau parodė vaiduokliuką, ciklas dabar 30-31 d.
Lauksim tada echo ir pirmųjų apžiūrų
Bet labai nekantru kažką konkrečiau sužinoti
28 CD pamačiau ryškų vaiduokliuką (ciklas 28-30)
kadangi ,tik as zinojau pastojimo tikraja data,tai tik as pati ir tiksliai pasiskaiciavau sau,kada tureciau gimdyti...nestumo savaites klaidino gydytojus,sako,pagal echo tiek,pagal mmm dar daugiau...o i tikraji pastojima net demesio nebekreipe...Ir gimdyma buvo uzrasiusios pora sav. veliau..o jei pernesiotum tiek,ir dar tiek,tada jau ne kas...blogiausiai,kad nesiklauso gydytojai ka sakai pats
Kai ciklas ilgas,ir pastojimas gali buti bepradedant mmm sirgti,tai savaime suprantama,kad ir testas nerodys dar kokias 2-3 savaiteles ||
Kai ciklas ilgas,ir pastojimas gali buti bepradedant mmm sirgti,tai savaime suprantama,kad ir testas nerodys dar kokias 2-3 savaiteles ||