Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

Pamačiau 34CD (mano CD 28-31). smile.gif
Atsakyti
Mano CD 31 d, pamačiau II 32 CD 4u.gif
Atsakyti
46 vos vos išlindo šviesi smile.gif buvau užsirašius jau pas dakarę, nes buvau įsitikinusi, kad po A ciklas sutriko. Taigi savo pase turiu teorinę pirmą ciklo dieną, atskaičiuotą nuo galimos O dienos.
Atsakyti
8 DPO nieko, 11 DPO vos-vos įžiūrimas vaiduokliukas (labai pasistengus pamatyti), 13 DPO mažas vaiduoklėlis, 15 DPO aiškiai teigiamas, bet ne toks ryškus, kaip kontrolinė juostelė.
Atsakyti
user posted image

10 DPO su dieniniu šlapimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(CoCo-D @ 2012 10 18, 12:42)
user posted image

10 DPO su dieniniu šlapimu  g.gif

as iziuriu vaiduokli wub.gif
Atsakyti
pirmojo net nzn kada pamaciau,kai gyd.israse vaistu ir prieš pradedant juos vartoti,liepe testa pasitikrinti,uz poros dienu galejau laukti mmm biggrin.gif na ir pamaciau sekancia diena po gyd.nurodymu biggrin.gif ..

O antra pamaciau kazkur apie 60 CD rolleyes.gif biggrin.gif nes ciklas nebuvo reaguliarus,ciklas buvo mazdaug apie 38-40 dienu.Ejau is proto,dariausi testukus,o vis nera..pas gine irgi nieko nemate ilgai.O visa tai del to,kad pastojau likus vienai/dviems dienoms iki mano mmmm.Tai galejau tikrintis nesitikrinus tais testukais,kad pastojimas ypač vėlus...

Nežinojau,bet va būna ir taip thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos kolegos 4u.gif
Aš esu giliuose pasimetimuose.. Šią vasarą labai išsiderino mano ciklas, būdavo apie 30 dienų, o nuo gegužės 42 kitas 50 (rugpjūčio 21 paskutinis), tada 54 cd dariau testą I, tada 58 dieną supykino čiut, aš iš karto naują tastą ir II, tik blankūs thumbup.gif , o šiandien jau labai ryškūs nestuke.gif
Tad kaip suskaičiuoti, kiek čia tų savaičių?
Iki gydytojos vizito mažiausiai dar pora savaičių...
O labai jau nekantru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pjusttee @ 2012 10 22, 13:45)
Tad kaip suskaičiuoti, kiek čia tų savaičių?

Su tokiu ciklu tai tik gydytoja pagal echo gali pasakyti kiek sav nestuke.gif.
Man taip su pirmu nėštumu buvo, kad susisgribau dėl dingusių mmm tik kai nėštumas jau buvo apie 10 sav ir jokių požymių nebuvo, ciklas buvo tuo metu 60- 72 d.

O dabar praktiškai jaučiau kada pastojau iš kart wub.gif , NT 9- 10 DPO jau parodė vaiduokliuką, ciklas dabar 30-31 d.
Atsakyti
QUOTE(Valentukė @ 2012 10 23, 12:30)
Su tokiu ciklu tai tik gydytoja pagal echo gali pasakyti kiek sav  nestuke.gif.
Man taip su pirmu nėštumu buvo, kad susisgribau dėl dingusių mmm tik kai nėštumas jau buvo apie 10 sav ir jokių požymių nebuvo, ciklas buvo tuo metu 60- 72 d.

O dabar praktiškai jaučiau kada pastojau iš kart wub.gif , NT 9- 10 DPO jau parodė vaiduokliuką, ciklas dabar 30-31 d.

Lauksim tada echo ir pirmųjų apžiūrų ax.gif
Bet labai nekantru kažką konkrečiau sužinoti smile.gif
Atsakyti
28 CD pamačiau ryškų vaiduokliuką wub.gif (ciklas 28-30)
Atsakyti
kadangi ,tik as zinojau pastojimo tikraja data,tai tik as pati ir tiksliai pasiskaiciavau sau,kada tureciau gimdyti...nestumo savaites klaidino gydytojus,sako,pagal echo tiek,pagal mmm dar daugiau...o i tikraji pastojima net demesio nebekreipe...Ir gimdyma buvo uzrasiusios pora sav. veliau..o jei pernesiotum tiek,ir dar tiek,tada jau ne kas...blogiausiai,kad nesiklauso gydytojai ka sakai pats biggrin.gif
Kai ciklas ilgas,ir pastojimas gali buti bepradedant mmm sirgti,tai savaime suprantama,kad ir testas nerodys dar kokias 2-3 savaiteles || rolleyes.gif
Atsakyti