Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

29 cd, 12 dpo su dieniniu slapimu pamaciau II smile.gif ne vienodo ryskumo, bt vistiek II wub.gif
Atsakyti
labukas gal kas gali paaiskinti toki dalyka man mm paskutines buvo rugpjucio18kazkur bet tiksliai nepamenu ir siandien nt parode labai ryskias dvi juosteles,ciklas pastaruoju metu nereguliarus -pries pusmeti buvo kaip laikrodukas kas28dienas,o dabar tai28dienos tai 25 tai 22,kaip gali nestumo testas rodyti tokias ryskias juosteles per toki trumpa laika ar cia normalu,nu nebent O buvo iskart po mm, na pasimeciau blush2.gif nestumas laukiamas jau pusantrus metus ax.gif
Atsakyti
Kai ciklas nereguliarus O gali ivykt is kart po mm, jei tarkim pries tai anovuliainis ciklas buvo. Taip pat kraujavimas galejo buti ne mm, o tarkim implantacinis.
Atsakyti
Ir aš labai noriu su jumis pasikonsultuoti. Mmm buvo rugpjūčio 4, tada 23 d. 5 dienas "tepliojo", maniau, gal implantacija. Ciklas laaabai nereguliarus. Rugsėjo 8 d. padariau testą buvo II, antra ne tokia ryški. Tą pačią dieną padarė HCG ir pasakė, kad nėštumo nėra, bet skaičiukų neįvardino.
Atsakyti
pamačiau 26cd,likus porai dienu iki mmm,negalejom patiketi,nes laukem 3 metus.
Atsakyti
Gak klaida kur ivyko, arba pabego, gal buvo kazkoks hormono kiekis del to, bet labai mazas
Atsakyti
Su pirmu ir antru nestuke.gif II pamaciau 30CD(mano ciklas 30CD mirksiukas.gif ).
O su treciu nestuke.gif NT pasidariau 27CD ir pamaciau vaiduokliuka, kuris ryskeja smile.gif
Atsakyti
Pamačiau 30 cd (ciklas 30-32 d) wub.gif
Atsakyti
Pamaciau tik kai nestumui buvo 10sav. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif nes gine uzciuope didele gimda ir liepe pasidaryt testa. Negalvojau, kad galiu buti nescia del ivairiu aplinkybiu. blush2.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiketukas @ 2012 09 12, 14:15)
pamačiau 26cd,likus porai dienu iki mmm,negalejom patiketi,nes laukem 3 metus.

drinks_cheers.gif ir mes tiek laukem....o dabar turim jau du...
p.s. antras irgi po triju metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gusto ir ievutes mamyte @ 2012 09 16, 22:57)
drinks_cheers.gif  ir mes tiek laukem....o dabar turim jau du...
p.s. antras irgi po triju metu  4u.gif

Papildyta:

Svarbiausia,kad sulauket 4u.gif
Atsakyti
As pamaciau 29cd (ciklas tarp 27 ir 29 dienu) wub.gif juosteles nebuvo vienodos, bet ir vakare ir pakartojus ryte isryskejo per pirmas 3 minutes wub.gif
Atsakyti