Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

23CD pamaciau vaiduokliuka
HCG patvirtino 24 CD nestuke.gif
mano ciklas 28-30 dienu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olinka: 02 balandžio 2012 - 10:58

28 cd pamaciau vaiduokliuka. Ciklai nereguliarus, bet nera buve ilgesni nei 31 d. Paprastai 27-29 d. smile.gif
Atsakyti
Ciklas apie 30d. Pirma vaiduokliuka pamaciau CD 24d, po ovuliacijos 8d.
Atsakyti
su pirmu apie 21-22 diena, o su antru 24d, ciklo trukme 26dienos mirksiukas.gif abu kartus parode paprastas pigiausias juostelinis testas, ir net su ne rytiniu slapimu nestuke.gif
Atsakyti
ciklas 32-34d o II pamaciau 29cd t.y. 11dpo 4u.gif
Atsakyti
pamaciau 9 DPO, dar buvo like 5d. iki mmm
Atsakyti
Su dukryte pamaciau, kai mmm pavelavo dviem dienom ( labai norejau teigiamo testo, tai ilgai nelaukiau). ciklas buvo labai reguliarus - 28dienos. tai iseitu 30 ciklo diena jau maciau II.
o dabar matavausi BT, tai itariau, kad nestuke.gif nuo 25os ciklo dienos ( BT nekrito, po pakilimo). testa pasidariau 32a ciklo diena ir buvo II. Ciklas buvo daug maz reguliarus - 29-30 dienu.
Atsakyti
Mano ciklas 32 d, pamačiau II 33 d 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Paprastai mano ciklas 33-36 d., o II pamačiau 38 c.d. Tiesa, NT dariau ir 32 c.d., tačiau jis dar nieko nerodė ax.gif
Atsakyti
AS savo II juosteles pamaciau 30 CD, butent ta diena kai turejo prasidet menesines thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziemuze: 29 birželio 2012 - 10:27
Sveikos merginos , jungiuosi i jusu buri. Mes irgi planuojame, dirbame.....pirmas nestumas butu, tai , kaip sakoma, patirties su tais testais nedaug turiu ax.gif . Situacija tokia, kad pas mane ciklas LAAAAAAABAI nereguliarus.....15 dienu, 18 dienu, galbut del to, kad turejau sveikatos bedu...........pries savaite dariausi testa - viena juostele.....bet buvo sitaucija praejusi savaitgali, kad bevaikstant lauke taip ismuse karstis ir pradejo suktis galva, galvojau, kad nukrisiu......Paskutines dvi dienas pujuciai tokie, kaip pries mmm, bet.........siandiena ryte dariausi testuka ir ka jus galvojate......jau per pirmas 5 minutes antra juostele pradejo rysketi, po 10 min. abi buvo vienodo ryskumo......Tai taip iseina, kad as nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 02 liepos 2012 - 11:02
QUOTE(Mopsyte @ 2012 07 02, 11:57)
Sveikos merginos , jungiuosi i jusu buri. Mes irgi planuojame, dirbame.....pirmas nestumas butu, tai , kaip sakoma, patirties su tais testais nedaug turiu  ax.gif . Situacija tokia, kad pas mane ciklas LAAAAAAABAI nereguliarus.....15 dienu, 18 dienu, galbut del to, kad turejau sveikatos bedu...........pries savaite dariausi testa - viena juostele.....bet buvo sitaucija praejusi savaitgali, kad bevaikstant lauke taip ismuse karstis ir pradejo suktis galva, galvojau, kad nukrisiu......Paskutines dvi dienas pujuciai tokie, kaip pries mmm, bet.........siandiena ryte dariausi testuka ir ka jus galvojate......jau per pirmas  5 minutes antra juostele pradejo rysketi, po 10 min. abi buvo vienodo ryskumo......Tai taip iseina, kad as  nestuke.gif

taip iseina.... biggrin.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti