Man parode po 3 sav. Reikejo pasiplanuoti, tai labai menesiniu laukiau, kad greiciau butu padariau testuka, parode, kada sekancios bus
AS zinojau kada pas mus atsitiko "netycia" kaip tik per pavojingas dienas, tai po 3savaiciu testas rode teigiamai
Mums jau 2 savaiciu rode vaiduokliuka
QUOTE(shining_star @ 2008 10 21, 14:26)
o kam buvo, kad sirgo pirma menesi menstruacijom, nors buvo jau ? kada tada testa daretes? itaret nestuma ar ne?
o buvo kam, kad testukas nerodytu 4-5 savaiciu?
o buvo kam, kad testukas nerodytu 4-5 savaiciu?
man buvo... kai tik parodė smulkų nežymų vaiduokliuką iš karto lėkiau pas ginekologę: ji pasakė: 8-12 savaičių nėštumas... (sunkiai nusistatė, nes pas mane nereguliarios menstruacijos).O prieš tai dariausi kiekvieną dieną: brangius, pigius- kaip I taip I kaip I taip I kas keisčiausia paarodė pats pigiausias...
4-5 sav.
mes planavom tad labai nekantravom. savaite po mano O sapnavau, kad vis darau ir darau NT, ryte tiesiu taikiniu pasitikrinau ir pamaciau vaiduokliuka, po poros dienu buvo jau ryskesnis, o po savaites jau aiskus aiskus.
8 Dienos po Ovuliacijos jau kazkaaaas lyg ir rodesi, 10 diena po ovuliacijos isryskejo, 11 jau buvo ryyskus.. cia priklauso nuo nestumo hormono kiekio mano jis buvo milziniskas, todel anksti ir parode
mmm velavo 2 dienas....ir mums parode 4savaite