buvo 34 ciklo diena, kai pamaciau dvi ryskias raudonas juosteles. Nezinau, gal ir anksciau buciau maciusi, bet tiesiog neskubejau darytis testuko
savo dvi juosteles pamaciau tik 50 -desimta ciklo diena (NT dariau beveik kazdiena jau)nes praejus mmm laikui testas vis dar nerode dvieju bruksneliu kokias- beveik 3 savaites,bet itariau is kitu pozymiu (pastojau pries mmmm laika 1 diena,todel taip) buvo didziule staigmena Todel ir nestumo savaites neatitinka mmmm
Camelia kaip sekasi? ar paaiškėjo kas? aš tai persileidau šiandieną, negaliu sustoti verkti, linkiu, kad kitoms taip nenutiktų ir užaugintumėt savo pilvelius
QUOTE(tercija @ 2010 11 24, 14:19)
Camelia kaip sekasi? ar paaiškėjo kas? aš tai persileidau šiandieną, negaliu sustoti verkti, linkiu, kad kitoms taip nenutiktų ir užaugintumėt savo pilvelius
Uzjauciu.. o kelinta savaite buvo ir kaip tai pasireiske ? Laikykis.. Meginkit ir toliau
QUOTE(tercija @ 2010 11 24, 15:19)
Siunciu tau daug Nenusimink per daug ,ir nenuleisk galvos,tikiu kad kita karta pasiseks Na o man baigesi visi speliojimai atkeliavo mano "armija"
QUOTE(Liussy @ 2010 11 24, 16:15)
Uzjauciu.. o kelinta savaite buvo ir kaip tai pasireiske ? Laikykis.. Meginkit ir toliau
buvo 5 savaitės ir kelios dienos, tik pati pradžia, suprantu, kad nėra taip tragiška, baisiau kai tai įvyksta vėliau, bet taip tikėjausi... Nieko, jau bandau kurti planą kaip čia kitą mėnesį pastojus, tai tikrai padeda, nes kol galvojau priešingai, tai nusiraminti neįmanoma, todėl visoms linkiu keisti mąstymą ir daugiau optimozmo, kad ir pro sukąstus dantis
QUOTE(tercija @ 2010 11 24, 18:49)
buvo 5 savaitės ir kelios dienos, tik pati pradžia, suprantu, kad nėra taip tragiška, baisiau kai tai įvyksta vėliau, bet taip tikėjausi... Nieko, jau bandau kurti planą kaip čia kitą mėnesį pastojus, tai tikrai padeda, nes kol galvojau priešingai, tai nusiraminti neįmanoma, todėl visoms linkiu keisti mąstymą ir daugiau optimozmo, kad ir pro sukąstus dantis
kiek as zinau tai po persileidimo ,iskarto vel pastoti negalima reik biski palaukti,bent jau man taip aiskino,bet aisku kiek daktaru tiek nuomoniu
QUOTE(tercija @ 2010 11 24, 12:19)
uzuojauta tau mergyt. laikykis!!!
sveikos! as pirmuosius, tiesa nlb ryskius, rapipreg du bruksniukus pamaciau 24c.d. (ciklas nereguliarus). kai mmm velavo apie savaite, t.y. 37c.d. paprastas eurovaistines testas buvo ryskut ryskutelis
Ciklas reguliarus 28d. ovuliacija buvo apie 13 ciklo dieną, o testa dariau 3 kartus neisketus Tai pirmas buvo su vaiduokliu 8 d.poO,labai jau neryskus,tai neiskentus dar po 2 d. pasidaraiau,vel vaiduolis,bet jau ryskesnis, o menesiniu dieną turejau grazias II
As savo II labai riebius raudonus bruksniukus pamaciau 28cd., net neistikejau kad bus tokie ryskus. Beje, ta kontroline linija buvo maziau ryskesne nei nestumo linija.
Mano ciklas yra reguliarus 26dienos.
Mano ciklas yra reguliarus 26dienos.
39 CD, 10-11DPO (ciklas nereguliarus)