Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

buciau isvirtus is koju lotuliukas.gif Jau nusiteiki kad laukiesi tiek nestumo testu roo teigema ats ir vienas rast ir parodo neigema ,isvirsciau doh.gif Svarbu viskas tau gerai,augink pilvuka daug ilsekis nestuke.gif O man dar mmmm neateina,neskubu darytis NT palauksiu dar biski ,bandysiu nusipirkti skaitmenini testas paziuresim ka jis man parodys bet pirma palauksiu dar kad tikrai uztikrinti kad mmm neateis ,nes NT nepigus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2010 11 19, 13:10)
Čia dėl tų testų tai šiandien taip  apsiverkiau, kad mažai nepasirodė. Žodžiu, kaip matėt mano testukus, nors testai teigiami, bet neryškus, tai palaukiau kelias dienas, šiandieną jau 5 dienos kai nėra mm ir nusprendžiau pakartoti testą, kad įsitikint ar juostelė išryškėjo. Ir ką jūs manot? Su rytiniu šlapimu - juostelės nėra, gal po 15 min atsirado juostelė, net neaišku ar ji pilkos ar rožinės spalvos, nu išvis praktiškai nieko nerodo. Susinervinau ne tas žodis, kojas rankas pakirto, bėgu į vaistinę naujo pirkt. Ačiū Dievui, kad susivokiau du testus paimti, nes ir antrasis nieko neparodė, ir tik trečiame teste išvydau LABAI RYŠKIĄ JUOSTELĘ thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Net apsiverkiau iš laimės, o anų testų gamintojus sušaudyti reiktų. Tai norėjau paskayti, kokie testai ten buvo, kad nepirktumėt ir nemėtytumėt pinigų ir sveikatos negadintumėte. TAi buvo unitest (maxima prekiauja ) ir bitutes juosteliniai testai. Šeip pastebėjau, kad juostelės yra visiškai vienodos, tai manau ir galimtojas tas pat, tik pavadinimas kitas. Juostelės labai siauros, todėl manau, kad jei norint nusistatyti ankstyvą nėštumą - rinkitės platesnes, tai ir vaiduokliai bus ryškesni. O tą šauniąją antra juostelę parodė BabyCard (vaikučiai tokie nupaišyti ant įpakavimo tongue.gif ir labai plati juostelė, aiškia matosi viskas. Na va, tai tokia ta mano istorija smile.gif

oi kaip sveikinam wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(camelia1525 @ 2010 11 19, 14:20)
buciau isvirtus is koju lotuliukas.gif  Jau nusiteiki kad laukiesi tiek nestumo testu roo teigema ats ir vienas rast ir parodo neigema ,isvirsciau doh.gif Svarbu viskas tau gerai,augink pilvuka daug ilsekis nestuke.gif  O man dar mmmm neateina,neskubu darytis NT palauksiu dar biski ,bandysiu nusipirkti skaitmenini testas paziuresim ka jis man parodys bet pirma palauksiu dar kad tikrai uztikrinti kad mmm neateis ,nes NT nepigus mirksiukas.gif

pries metus man yra buvę, kad mm velavo 10 dienų, buvau ir pas ginę nuėjus, nematė lėliuko, bet ir nesakė, kad nesilaukiu, sakė, kad dar mažai laiko. Testai rodė, bet nelabai ir nevisi, gerai čia pasakiau lotuliukas.gif Nu esmė tame, kad apsirgau taip ir nesuzinojus ar cia buvo kas ar taip mm sugrybavo, nors seip kaip laikrodis sergu. Gal ir tau panasiai? bet tikiuosi kad ne, testuokis ir tikėkis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tercija: 19 lapkričio 2010 - 14:56
as tiek turejau rupesciu kad susivaideno man kad mano men t.b. 10 dienu veliau nei visuomet ir kazkaip laukiau as ju veliau kita men. Ir kadangi planavom vaikeli, tai sekiau vaisingas dienas pagal kalendoriu ir kai pradejau mastyt, kad 28 d prasideda mmm o 30 turi buti ovuliacija, ok.... darom testa. Tai vat 27diena po ovuliacijos... Normaliai ne? Zinau zinau, ziopliuke. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JolantuxUK @ 2010 11 19, 21:56)
as tiek turejau rupesciu kad susivaideno man kad mano men t.b. 10 dienu veliau nei visuomet ir kazkaip laukiau as ju veliau kita men. Ir kadangi planavom vaikeli, tai sekiau vaisingas dienas pagal kalendoriu ir kai pradejau mastyt, kad 28 d prasideda mmm o 30 turi buti ovuliacija, ok.... darom testa. Tai vat 27diena po ovuliacijos... Normaliai ne? Zinau zinau, ziopliuke.  unsure.gif

Nu jo, čia tai žioplai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet svarbiausia kad nestuke.gif
Atsakyti
As II bruksniukus pamaciau likus kokiom 4-5 d. iki menesiu, t.y. 24 ciklo diena wub.gif Labai jau nekantri buvau. Tiesa, dariausi Viola testa, kuris yra lb jautrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SweetTalk: 20 lapkričio 2010 - 13:44
QUOTE(tercija @ 2010 11 19, 16:55)
pries metus man yra buvę, kad mm velavo 10 dienų, buvau ir pas ginę nuėjus, nematė lėliuko, bet ir nesakė, kad nesilaukiu, sakė, kad dar mažai laiko. Testai rodė, bet nelabai ir nevisi, gerai čia pasakiau lotuliukas.gif Nu esmė tame, kad apsirgau taip ir nesuzinojus ar cia buvo kas ar taip mm sugrybavo, nors seip kaip laikrodis sergu. Gal ir tau panasiai? bet tikiuosi kad ne, testuokis ir tikėkis  4u.gif

Na man buna kad jos veluoja bet +/- 2 dienas,o cia kad nori jau savaite doh.gif Mano papuliai, ,labai sunkus vakar pasidare ir jautrus,tai laukiam arba mmm arba ryt teigemo rezultato blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo camelia1525: 20 lapkričio 2010 - 14:08
Tikėkimės teigiamas bus thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
Laikysim kumscius uz teigiama smile.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
camelia,kaip reikalai bigsmile.gif ?
Atsakyti
Ooo, rugpjutinuku matau bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 11 21, 09:49)
camelia,kaip reikalai bigsmile.gif ?

Na ne kokie mano reikalai jau 40 ciklo diena o dar nieko nevyksta su manim lotuliukas.gif ciklas pastoviai 28-29 tai vat veluoja 10 dienu darysiu NT dar ryt o jai ne reiks kazkaip prisiprasyti pas gyditojus ,nors jie neskuba cia priimti .Jau baigiu "Nukvakti" lotuliukas.gif Krutine baisiai sunku(dar toks vaizdas kad ji dega vidui) darbe dirbant labai sakuda pilvo apacia (turbut nuo to kad reik pakilnoti biski)
Atsakyti