QUOTE(suri kata @ 2010 11 18, 13:13)
Tada taip, belieka palaukti
Nors ir gyd. tokiu metu dar nieko nepasakys, nebent eisi privačiai, tai tada gal echoskopiją darys. Aš kai poliklinikoj nuėjau 6sav., tai tik paklausė ar niekuo daugiau nesiskundžiu, testas teigiamas? - teigiamas, viskas, vadinasi jūs nėščia, paaiškino kas galima kas negalima, kad nesportuoti labai smarkiai ir pan. ir viskas, ateiti už kelių sav. jei viskas gerai
Tokia jau ta nėštumo pradžia, kad dar sunku patikėti ir apsiprasti su nauja būsena, norisi kuo daugiau užtikrinimų, kad viskas gerai, dar ir hormonai šėlsta, nervinies dėl visko..
cia tai tiksliai
O kodel neini privaciai? atsiprasau uz nelietuviskas raides, ne is savo kompo rasau ir nerandu kaip pakeisti raides
Ta prasme as niekaip nepasitikeciau gydytoja poliklinikoje, gal del negeru patirciu, bet seimos klinikoje man atrodo viskas daug geriau ir patikimiau, o susimoketi reikia tik uz kaikuriuos tyrimus, taigi manau kad del vaikelio tiek jau galim pasispausti su vyru
Papildyta:
QUOTE(camelia1525 @ 2010 11 18, 11:18)
Sveikute,matai as ne Lietuvoj esu,tai euro vaistines nusipirkti negaliu,testuojuosi beveik kekviena diena sian tik nedariau ,negadinu bereikalo,palauksiu dar pora dienu,nors jau turetu rodyti,mmm turejo buti 14 diena sian jau 18 o ju dar nera ir nejauciu kad jos ateitu,tik kad krutine jautri labai,bet pries mmm irgi jautri buna ir strenas pamaudzia(o dabar tik krutine jautri) ziuresim kaip bus po poros dienu
O vakar dariau su rytiniu slapimu ,bet man ta juostel tokia kad dar reik isiziureti,gal tiesiog ciklas mano sutrikes del kazkotais
Na kai as tyrinejau savo testus, kurie buvo neryskus tai skirtuma tarp teigiamo ir isivaizduojamo izvelgiau toki: kad jei juostele neryski bet plociu atitinka kontroline juosta, tai vadinasi ji nemeluoja, o jei ji plonesne, tai manau isivaizduojama. Seip labai tikiuosi kad jos tau isryskes