Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

QUOTE(tercija @ 2010 11 17, 18:59)
https://docs.google....jtCFc8TWLr-vL3E

na badykite dabar, atrodo kad bus gerai smile.gif
Papildyta:
ai dar norėjau pridurti, kad gal manot, kad jie per mažai ryškūs? Gal negerai dėl to kas nors?

Matosi antra linija tikrai smile.gif O kad neryškūs tai dar mažai laiko, aš kaip suprantu vienoms jie iškart ryškūs būna, kitoms tik vėliau.. O ieškoti čia kažkokių negerumų manau nereikėtų. Jei labai neramu, pasidaryk HCG kraujo tyrimą mirksiukas.gif
Atsakyti
na o kiek laiko? ar visi ryte daryti? ir dar priklauso nuo firmos. Siūlau pabandyti iš euro vaistinės už 4 lt lotuliukas.gif tikrai lotuliukas.gif kažkoki JAV vadinasi testai, nu man jie daug greičiau ir ryškenę ankščiau parodė, nei after10. Ir šeip siūlau nenuleist rankų ir testuotis kas rytą, vistiek išryškės, jei mm neateina o testai bent truputi teigiami, nes išstudijavau visus forumus su testai susijusius, tai patikėkit manim, visko būna, kad ir mm savaitę nėra o estai dar nerodo, tad nenusiminkit, jei tokią bent labai labai neryškią rodo, bet keli tetai vadinasi manau Jūs nestuke.gif

oj, čia camelia1525 rašiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tercija: 17 lapkričio 2010 - 22:19
suri kata, kad aš adadų labaiu už gimdyma bijau lotuliukas.gif Tai geriau palauksiu dar 15 dienų ir nueisiu pas gydytoją smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tercija: 17 lapkričio 2010 - 23:19
QUOTE(tercija @ 2010 11 18, 00:18)
na o kiek laiko? ar visi ryte daryti? ir dar priklauso nuo firmos. Siūlau pabandyti iš euro vaistinės už 4 lt lotuliukas.gif tikrai  lotuliukas.gif kažkoki JAV vadinasi testai, nu man jie daug greičiau ir ryškenę ankščiau parodė, nei after10. Ir šeip siūlau nenuleist rankų ir testuotis kas rytą, vistiek išryškės, jei mm neateina o testai bent truputi teigiami, nes išstudijavau visus forumus su testai susijusius, tai patikėkit manim, visko būna, kad ir mm savaitę nėra o estai dar nerodo, tad nenusiminkit, jei tokią bent labai labai neryškią rodo, bet keli tetai vadinasi manau Jūs  nestuke.gif

oj, čia camelia1525 rašiau  blush2.gif

Sveikute,matai as ne Lietuvoj esu,tai euro vaistines nusipirkti negaliu,testuojuosi beveik kekviena diena sian tik nedariau ,negadinu bereikalo,palauksiu dar pora dienu,nors jau turetu rodyti,mmm turejo buti 14 diena sian jau 18 o ju dar nera ir nejauciu kad jos ateitu,tik kad krutine jautri labai,bet pries mmm irgi jautri buna ir strenas pamaudzia(o dabar tik krutine jautri) ziuresim kaip bus po poros dienu doh.gif O vakar dariau su rytiniu slapimu ,bet man ta juostel tokia kad dar reik isiziureti,gal tiesiog ciklas mano sutrikes del kazkotais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2010 11 17, 22:34)
suri kata, kad aš adadų labaiu už gimdyma bijau  lotuliukas.gif Tai geriau palauksiu dar 15 dienų ir nueisiu pas gydytoją smile.gif

Tada taip, belieka palaukti smile.gif Nors ir gyd. tokiu metu dar nieko nepasakys, nebent eisi privačiai, tai tada gal echoskopiją darys. Aš kai poliklinikoj nuėjau 6sav., tai tik paklausė ar niekuo daugiau nesiskundžiu, testas teigiamas? - teigiamas, viskas, vadinasi jūs nėščia, paaiškino kas galima kas negalima, kad nesportuoti labai smarkiai ir pan. ir viskas, ateiti už kelių sav. jei viskas gerai smile.gif Tokia jau ta nėštumo pradžia, kad dar sunku patikėti ir apsiprasti su nauja būsena, norisi kuo daugiau užtikrinimų, kad viskas gerai, dar ir hormonai šėlsta, nervinies dėl visko.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 11 18, 13:13)
Tada taip, belieka palaukti  smile.gif Nors ir gyd. tokiu metu dar nieko nepasakys, nebent eisi privačiai, tai tada gal echoskopiją darys. Aš kai poliklinikoj nuėjau 6sav., tai tik paklausė ar niekuo daugiau nesiskundžiu, testas teigiamas? - teigiamas, viskas, vadinasi jūs nėščia, paaiškino kas galima kas negalima, kad nesportuoti labai smarkiai ir pan. ir viskas, ateiti už kelių sav. jei viskas gerai  smile.gif Tokia jau ta nėštumo pradžia, kad dar sunku patikėti ir apsiprasti su nauja būsena, norisi kuo daugiau užtikrinimų, kad viskas gerai, dar ir hormonai šėlsta, nervinies dėl visko..  biggrin.gif

cia tai tiksliai lotuliukas.gif O kodel neini privaciai? atsiprasau uz nelietuviskas raides, ne is savo kompo rasau ir nerandu kaip pakeisti raides lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ta prasme as niekaip nepasitikeciau gydytoja poliklinikoje, gal del negeru patirciu, bet seimos klinikoje man atrodo viskas daug geriau ir patikimiau, o susimoketi reikia tik uz kaikuriuos tyrimus, taigi manau kad del vaikelio tiek jau galim pasispausti su vyru smile.gif
Papildyta:
QUOTE(camelia1525 @ 2010 11 18, 11:18)
Sveikute,matai as ne Lietuvoj esu,tai euro vaistines nusipirkti negaliu,testuojuosi beveik kekviena diena sian tik nedariau ,negadinu bereikalo,palauksiu dar pora dienu,nors jau turetu rodyti,mmm turejo buti 14 diena sian jau 18 o ju dar nera ir nejauciu kad jos ateitu,tik kad krutine jautri labai,bet pries mmm irgi jautri buna ir strenas pamaudzia(o dabar tik krutine jautri) ziuresim kaip bus po poros dienu doh.gif  O vakar dariau su rytiniu slapimu ,bet man ta juostel tokia kad dar reik isiziureti,gal tiesiog ciklas mano sutrikes del kazkotais mirksiukas.gif

Na kai as tyrinejau savo testus, kurie buvo neryskus tai skirtuma tarp teigiamo ir isivaizduojamo izvelgiau toki: kad jei juostele neryski bet plociu atitinka kontroline juosta, tai vadinasi ji nemeluoja, o jei ji plonesne, tai manau isivaizduojama. Seip labai tikiuosi kad jos tau isryskes 4u.gif
Atsakyti
31CD, buvo vaiduokliukas, po savaites jau dvi ryskios juosteles wub.gif
Atsakyti
Tikiuosi ir mano iryskes per savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2010 11 18, 16:40)
cia tai tiksliai  lotuliukas.gif O kodel neini privaciai? atsiprasau uz nelietuviskas raides, ne is savo kompo rasau ir nerandu kaip pakeisti raides lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Ta prasme as niekaip nepasitikeciau gydytoja poliklinikoje, gal del negeru patirciu, bet seimos klinikoje man atrodo viskas daug geriau ir patikimiau, o susimoketi reikia tik uz kaikuriuos tyrimus, taigi manau kad del vaikelio tiek jau galim pasispausti su vyru  smile.gif
Papildyta:
Na kai as tyrinejau savo testus, kurie buvo neryskus tai skirtuma tarp teigiamo ir isivaizduojamo izvelgiau toki: kad jei juostele neryski bet plociu atitinka kontroline juosta, tai vadinasi ji nemeluoja, o jei ji plonesne, tai manau isivaizduojama. Seip labai tikiuosi kad jos tau isryskes 4u.gif

Oj jau man visa ta zodzio prasme-stogas pavaziuos doh.gif lotuliukas.gif Jau visokiu minciu lenda i galva,LT buciau nueiciau kraujo tyrimus pasidaryti ,o plius cia ne tik kad nedaro bet ir pas ginekologa gauni siuntima kaip nestumas 12 sav. unsure.gif Tai va zaisim "slepyniu " su NT lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2010 11 18, 14:40)
cia tai tiksliai  lotuliukas.gif O kodel neini privaciai?

Tai kad nemačiau reikalo eiti privačiai, poliklinikoje geras mano gydytojas ir esu pilnai įsitikinusi, kad nėštumo pačioje pradžioje ir nėra ko ten lysti perdaug, tiesiog reikia turėti kantrybės, kas iš pradžių gali būti sunku wink.gif
Atsakyti
Čia dėl tų testų tai šiandien taip apsiverkiau, kad mažai nepasirodė. Žodžiu, kaip matėt mano testukus, nors testai teigiami, bet neryškus, tai palaukiau kelias dienas, šiandieną jau 5 dienos kai nėra mm ir nusprendžiau pakartoti testą, kad įsitikint ar juostelė išryškėjo. Ir ką jūs manot? Su rytiniu šlapimu - juostelės nėra, gal po 15 min atsirado juostelė, net neaišku ar ji pilkos ar rožinės spalvos, nu išvis praktiškai nieko nerodo. Susinervinau ne tas žodis, kojas rankas pakirto, bėgu į vaistinę naujo pirkt. Ačiū Dievui, kad susivokiau du testus paimti, nes ir antrasis nieko neparodė, ir tik trečiame teste išvydau LABAI RYŠKIĄ JUOSTELĘ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Net apsiverkiau iš laimės, o anų testų gamintojus sušaudyti reiktų. Tai norėjau paskayti, kokie testai ten buvo, kad nepirktumėt ir nemėtytumėt pinigų ir sveikatos negadintumėte. TAi buvo unitest (maxima prekiauja ) ir bitutes juosteliniai testai. Šeip pastebėjau, kad juostelės yra visiškai vienodos, tai manau ir galimtojas tas pat, tik pavadinimas kitas. Juostelės labai siauros, todėl manau, kad jei norint nusistatyti ankstyvą nėštumą - rinkitės platesnes, tai ir vaiduokliai bus ryškesni. O tą šauniąją antra juostelę parodė BabyCard (vaikučiai tokie nupaišyti ant įpakavimo tongue.gif ir labai plati juostelė, aiškia matosi viskas. Na va, tai tokia ta mano istorija smile.gif
Atsakyti