Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

ciklas nereguliarus 28-38 dienos. O buvo apie 7-9 rugpjucio, vaiduokliuka pamaciau 11 DPO siandien 15 DPO ryte tas pats plonas rausvas vaiduokliukas o per piet jau ryskesnis nzn kaip gali but per piet ryskesnis nei ryte su pirmu sl. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 08 23, 18:13)
ciklas nereguliarus 28-38 dienos. O buvo apie 7-9 rugpjucio, vaiduokliuka pamaciau 11 DPO siandien 15 DPO ryte tas pats plonas rausvas vaiduokliukas o per piet jau ryskesnis nzn kaip gali but per piet ryskesnis nei ryte su pirmu sl. g.gif

Tai gal siandien jau smarkiau pradejo gamintis HCG, tada ryt ryte jau visai ryskus turetu buti. To ir linkiu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kyvis @ 2010 08 24, 11:46)
Tai gal siandien jau smarkiau pradejo gamintis HCG, tada ryt ryte jau visai ryskus turetu buti. To ir linkiu!  4u.gif

Nu ryte zinok irgi toks pableses tas mano vaiduokliukas uztat darbe per piet pasidariau ryskut ryskutelis ax.gif gal testai ten tokie prasti nes uz centus pirkau, kur darbe dariau tai rapipreg kasetinis buvo per 3 min ir atsirado ta mano antra juostele blush2.gif
Atsakyti
24CD. ax.gif
Atsakyti
Idomi tema mirksiukas.gif keliu i virsu 4u.gif
Atsakyti
Kad laukiausi pirmo sužinojau labai juokingai wink.gif Mano ciklas buvo LABAI nereguliarus, nuėjau paskutinės mms tada buvo 06 15, pas ginę buvau kažkur liepos pab., išrašė duphastono, kad atsirastų mms, bet jų kaip nebuvo taip nebuvo, ir tik 08 15 sugalvojau, kad gal reikia ANT BAJERIO pasidaryti NT ir jis mano nuostabai parodė ryškias dvi II. Kitą dieną jų pasidariau dar 3. lotuliukas.gif Kaip vėliau paaiškėjo, nuėjus pas ginę kažkur 09vidury, kad nėštumas buvo jau daugiau nei 10sav biggrin.gif

O šiemet mėnesinių turėjau sulaukti 08 26 (nes prieš tai buvo 07 26 mms), tos pačios dienos vakare (apie 23val.) pasidariau NT ir pamačiau kuo puikiausias dvi ryškias II wink.gif Nekilo jokių abejonių wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš iš nekantrumo pasidariau testuką tą dieną kai turėjo prasidėti mm. Tai buvo 31 ciklo diena. Rapireg testukas parodė II smile.gif
Atsakyti
Mano ciklas paskutiniais mėnesiais buv apie 30 dienų. O labai vėlyva - 18 dieną. Pirmą apčiuopiamą vaiduoklį pamačiau 28 ciklo dieną, t.y. 10 DPO. O dabar jau 21 DPO ir jau abi labai ryškios, negaliu atsigrožėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikutuke @ 2010 11 08, 12:32)
Mano ciklas paskutiniais mėnesiais buv apie 30 dienų. O labai vėlyva - 18 dieną. Pirmą apčiuopiamą vaiduoklį pamačiau 28 ciklo dieną, t.y. 10 DPO. O dabar jau 21 DPO ir jau abi labai ryškios, negaliu atsigrožėt  4u.gif

Grozekites! Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokita @ 2010 11 08, 15:47)
Grozekites! Sveikinu 4u.gif

Ačius 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
dariausi testa 35 cd. antras bruksnelis atsirado po pusvalandzio. nors ant testo pakuotes parasyta,kad nebeziuret, kai daugiau nei 15min. kaip manot galiu but nescia? testa dariau vakare
Atsakyti
QUOTE(dei2ka @ 2010 11 09, 09:14)
sveikos,
dariausi testa 35 cd. antras bruksnelis atsirado po pusvalandzio. nors ant testo pakuotes parasyta,kad nebeziuret, kai daugiau nei 15min. kaip manot galiu but nescia? testa dariau vakare

Pakartok rytoj ryte ir bus aišku 4u.gif Šiaip ta antra linija iš nieko netasiranda, jei tik matosi rausvumas, kad ir neryškiai, greičiausiai tu nestuke.gif
Atsakyti