Mano ciklas 26 d, vaiduokliuka pamaciau 26 CD 10 DPO, vaiduokliukas buvo vos vos matomas, nes pagal BT implantacija ivyko 9 CDO
QUOTE(suri kata @ 2010 08 12, 21:52)
O aš pamačiau savo II 14CD - antroji juostelė pradėjo ryškėti tik po kelių min., pradžioj irgi buvo neryški, bet paskui pasidarė beveik tokio pat ryškumo kaip kontrolinė
Merginos, dabar pamačiau, kad padariau klaidą - aišku teigiamą NT pamačiau ne 14 CD, o 14 DPO
Sveikinu visas, kurios jau II
Gule, o kaip tau sekasi? Šiaip antra juostelė nuo nieko daugiau negali išryškėt tik nuo hcg, girdėjau jei ir pavėluotai atsiranda vaiduoklis, vistiek tai reiškia tik labai ankstyvą
QUOTE(suri kata @ 2010 08 16, 08:57)
Merginos, dabar pamačiau, kad padariau klaidą - aišku teigiamą NT pamačiau ne 14 CD, o 14 DPO
Gule, o kaip tau sekasi? Šiaip antra juostelė nuo nieko daugiau negali išryškėt tik nuo hcg, girdėjau jei ir pavėluotai atsiranda vaiduoklis, vistiek tai reiškia tik labai ankstyvą
Šiandien man jau 47 c.d. Mėnesinių nėra. Aną savaitę dariausi du testus. Abu po kelių min. parodė geroj šviesoj vos įžiūrimą juostelę, o apie pietus ta pati juostelė jau gerokai ryškesnė buvo. Labai norėčiau rytoj išgirsti gerą naujieną.
QUOTE(suri kata @ 2010 08 16, 08:57)
Nu va....
Man antra juostele pasirode mazdaug po valandos....., tiesa, ne tokia ryski kaip pirmoji.
Ar tai reiskia kad busiu daugiavaike mama
Jau paskaiciau pati. Aciu.
Stoju i Jusu, vaiduokliu gaudytoju kluba. Kelsiu nestumu testu pardaveju pelna...
24,26 dienos dar nieko nerode. 28 diena jau pamaciau vos vos iziurima vaiduokliuka. Dar po poros dienu jau zymiai ryskesnis vaiduoklis Del viso pikto dar rytoj padarysiu viena
Sveikos, mergytės Mano ciklas yra 28 dienos, paskutinės mm buvo liepos 26, o jau prieš dvi dienas (t.t. 10 DPO) mačiau nežymius vaiduokliukus o šendien (12 DPO) ryte pamačiau jau nebe vaiduoklį
Aš jau , pati dar tuo netikiu
Aš jau , pati dar tuo netikiu
aš dariausi 30 CD (mano ciklas 27 d.), neryškus vaiduokliukas, kuris atsirado iškart, o kadangi tai planuota, tai man net nekilo abejonių ,kad aš , džiaugiuosi be galo ir pasidalint norisi su visais, bet kol kas tik forume galiu , juk per anksti dar džiaugtis
QUOTE(ami @ 2010 08 20, 13:49)
aš dariausi 30 CD (mano ciklas 27 d.), neryškus vaiduokliukas, kuris atsirado iškart, o kadangi tai planuota, tai man net nekilo abejonių ,kad aš , džiaugiuosi be galo ir pasidalint norisi su visais, bet kol kas tik forume galiu , juk per anksti dar džiaugtis
aš irgi jau noriu visiems pasakyti, bet kol negavau daktarės patvirtinimo, kad viskas gerai, tai niekam nesakysiu nors šį savaitgalį nusimato balius, tai net nežinau kaip reiks išsisukt nuo alhogolio, kad niekas nepastebetų
QUOTE(kristiene @ 2010 08 20, 12:54)
aš irgi jau noriu visiems pasakyti, bet kol negavau daktarės patvirtinimo, kad viskas gerai, tai niekam nesakysiu nors šį savaitgalį nusimato balius, tai net nežinau kaip reiks išsisukt nuo alhogolio, kad niekas nepastebetų
tai jei vairuoji, lengva ir išsisukt , aš jau mėnesį visą išsisukinėju, jau ir planuojant nevartojau
mano ciklas nelabai reguliarus 25-35 d.
pirma kart NT dariausi 28 CD (14 DPO) bet buvo visiskai neigiamas, be jokiu vaiduokliuku, tai galvojau kad jau sis ciklas nesekmingas bet kadangi nesulaukiau mmm ir dar visokie skausmai kankinti pradejo, tai pasidariau 36 CD ir buvo jau ryskus II
pirma kart NT dariausi 28 CD (14 DPO) bet buvo visiskai neigiamas, be jokiu vaiduokliuku, tai galvojau kad jau sis ciklas nesekmingas bet kadangi nesulaukiau mmm ir dar visokie skausmai kankinti pradejo, tai pasidariau 36 CD ir buvo jau ryskus II