Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

Mano ciklas 26 d, vaiduokliuka pamaciau 26 CD 10 DPO, vaiduokliukas buvo vos vos matomas, nes pagal BT implantacija ivyko 9 CDO wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnieshkute: 14 rugpjūčio 2010 - 19:56
QUOTE(suri kata @ 2010 08 12, 21:52)
O aš pamačiau savo II 14CD - antroji juostelė pradėjo ryškėti tik po kelių min., pradžioj irgi buvo neryški, bet paskui pasidarė beveik tokio pat ryškumo kaip kontrolinė  thumbup.gif

Merginos, dabar pamačiau, kad padariau klaidą - aišku teigiamą NT pamačiau ne 14 CD, o 14 DPO lotuliukas.gif

Sveikinu visas, kurios jau II mirksiukas.gif

Gule, o kaip tau sekasi? Šiaip antra juostelė nuo nieko daugiau negali išryškėt tik nuo hcg, girdėjau jei ir pavėluotai atsiranda vaiduoklis, vistiek tai reiškia nestuke.gif tik labai ankstyvą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 08 16, 08:57)
Merginos, dabar pamačiau, kad padariau klaidą - aišku teigiamą NT pamačiau ne 14 CD, o 14 DPO  lotuliukas.gif

Sveikinu visas, kurios jau II  mirksiukas.gif

Gule, o kaip tau sekasi? Šiaip antra juostelė nuo nieko daugiau negali išryškėt  tik nuo hcg, girdėjau jei ir pavėluotai atsiranda vaiduoklis, vistiek tai reiškia  nestuke.gif  tik labai ankstyvą  mirksiukas.gif

Šiandien man jau 47 c.d. Mėnesinių nėra. Aną savaitę dariausi du testus. Abu po kelių min. parodė geroj šviesoj vos įžiūrimą juostelę, o apie pietus ta pati juostelė jau gerokai ryškesnė buvo. Labai norėčiau rytoj išgirsti gerą naujieną.
Atsakyti
QUOTE(suri kata @ 2010 08 16, 08:57)
Merginos, dabar pamačiau, kad padariau klaidą - aišku teigiamą NT pamačiau ne 14 CD, o 14 DPO  lotuliukas.gif

Sveikinu visas, kurios jau II  mirksiukas.gif

Gule, o kaip tau sekasi? Šiaip antra juostelė nuo nieko daugiau negali išryškėt  tik nuo hcg, girdėjau jei ir pavėluotai atsiranda vaiduoklis, vistiek tai reiškia  nestuke.gif  tik labai ankstyvą  mirksiukas.gif

Nu va....
Man antra juostele pasirode mazdaug po valandos....., tiesa, ne tokia ryski kaip pirmoji.
Ar tai reiskia kad busiu daugiavaike mama doh.gif

Jau paskaiciau pati. Aciu.
Stoju i Jusu, vaiduokliu gaudytoju kluba. Kelsiu nestumu testu pardaveju pelna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaco: 16 rugpjūčio 2010 - 15:07
24,26 dienos dar nieko nerode. 28 diena jau pamaciau vos vos iziurima vaiduokliuka. Dar po poros dienu jau zymiai ryskesnis vaiduoklis smile.gif Del viso pikto dar rytoj padarysiu viena biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės 4u.gif Mano ciklas yra 28 dienos, paskutinės mm buvo liepos 26, o jau prieš dvi dienas (t.t. 10 DPO) mačiau nežymius vaiduokliukus ax.gif o šendien (12 DPO) ryte pamačiau jau nebe vaiduoklį thumbup.gif
Aš jau nestuke.gif , pati dar tuo netikiu blush2.gif
Atsakyti
aš dariausi 30 CD (mano ciklas 27 d.), neryškus vaiduokliukas, kuris atsirado iškart, o kadangi tai planuota, tai man net nekilo abejonių ,kad aš nestuke.gif , džiaugiuosi be galo ir pasidalint norisi su visais, bet kol kas tik forume galiu , juk per anksti dar džiaugtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ami @ 2010 08 20, 13:49)
aš dariausi 30 CD (mano ciklas 27 d.), neryškus vaiduokliukas, kuris atsirado iškart, o kadangi tai planuota, tai man net nekilo abejonių ,kad aš  nestuke.gif , džiaugiuosi be galo ir pasidalint norisi su visais, bet kol kas tik forume galiu , juk per anksti dar džiaugtis smile.gif

aš irgi jau noriu visiems pasakyti, bet kol negavau daktarės patvirtinimo, kad viskas gerai, tai niekam nesakysiu tongue.gif nors šį savaitgalį nusimato balius, tai net nežinau kaip reiks išsisukt nuo alhogolio, kad niekas nepastebetų g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiene @ 2010 08 20, 12:54)
aš irgi jau noriu visiems pasakyti, bet kol negavau daktarės patvirtinimo, kad viskas gerai, tai niekam nesakysiu  tongue.gif  nors šį savaitgalį  nusimato balius, tai net nežinau kaip reiks išsisukt nuo alhogolio, kad niekas nepastebetų  g.gif

tai jei vairuoji, lengva ir išsisukt , aš jau mėnesį visą išsisukinėju, jau ir planuojant nevartojau
Atsakyti
Mano ciklas 28, tai II pamaciau 29d, tiesa buvo vaiduokliukas, bet gana ryskus wub.gif
Atsakyti
Mano ciklas 26 dieneles,22c.d.nestumo testas uzfiksavo ''vaiduokliuka'' bigsmile.gif , tiesa dariausi ne is ryto
Atsakyti
mano ciklas nelabai reguliarus 25-35 d.

pirma kart NT dariausi 28 CD (14 DPO) bet buvo visiskai neigiamas, be jokiu vaiduokliuku, tai galvojau kad jau sis ciklas nesekmingas g.gif bet kadangi nesulaukiau mmm ir dar visokie skausmai kankinti pradejo, tai pasidariau 36 CD ir buvo jau ryskus II thumbup.gif
Atsakyti