Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

Mano ciklas 28 dienos, o labai aiškų ir ryškų II pamačiau jau 25-tą dieną thumbup.gif
Atsakyti
Mano ciklas 30d., vaiduokliuką pamačiau 29 CD, o pakartojus po poros dienų jau buvo ryškios II thumbup.gif
Atsakyti
Aš abu nėštumus pamačiau 5 DPO ax.gif aišku ten buvo vos įžiūrimi vaiduokliai,bet matėsi,nes ir vyras įžiūrėjo biggrin.gif 7 DPO buvo tikri vaiduokliai, o 10 DPO teigiama juostelė ryškumu pralenkė kontrolinę rolleyes.gif Kadangi mano O vyksta iš kart mmm,tai laukt iki ciklo galo nuprotėčiau blush2.gif
Atsakyti
31 ciklo diena testas nieko nerode, o pakartojus testa 37 CD parode vaiduokliuka. Tuomet pakartojom testa uz poros dienu ir buvo ryskios II smile.gif
Atsakyti
Mano ciklas 23 dienos. mazdaug 14 CD pasireiske beveik visi nestumo reiskiniai, tik testas nieko nerode. Dariausi gal kokius tris, juosteles buvo dvi, taciau antra vos galima iziureti. tik 30 CD (jau nesulaukus menesiniu) rode dvi ryskias juosteles. o dar po savaites gydytoja pasake, kad laukiuos dvynuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurakamin @ 2010 08 05, 01:01)
Mano ciklas 23 dienos. mazdaug 14 CD pasireiske beveik visi nestumo reiskiniai, tik testas nieko nerode. Dariausi gal kokius tris, juosteles buvo dvi, taciau antra vos galima iziureti. tik 30 CD (jau nesulaukus menesiniu) rode dvi ryskias juosteles. o dar po savaites gydytoja pasake, kad laukiuos dvynuku  smile.gif

O geras!!! Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Ar galima labai nedrąsiai džiaugtis pamačius antrą neryškią juostelę po beveik 8 val. ? Šiandien 43 c.d., o mėnesinių nėra. Dar niekuomet taip ilgai nėra vėlavę. O pagrindo įtarti, kad laukiuosi yra. Ryte pasidariau testuką, prieš šviesą įžiūrėjau ypatingai neryškią vieną juostelę; ką tik pažiūrėjau ir dabar jau aiškiai matosi ir kita juostelė, nors ji neryški, tačiau nuo testo darymo prabėgo beveik 8 val. Žinoma, rytoj vėl ryte darysiuosi testą. Ar yra kam taip buvę ???
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Šiandien man 12 DPO (+/-viena dienelė), įkalbėta MB pasidariau NT. Iškart išryškėjo II, aišku, nevienodai ryškiai, bet akis bado lotuliukas.gif Be to, dariau ne ryte, o dieną smile.gif NT jautrumas 25 mIU/ml
Mano ciklas 31-32 dienos, tai dabar kažkur 29 cd rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riedgute: 12 rugpjūčio 2010 - 15:51
QUOTE(Gule @ 2010 08 12, 15:21)
Ar galima labai nedrąsiai džiaugtis pamačius antrą neryškią juostelę po beveik 8 val. ? Šiandien 43 c.d., o mėnesinių nėra. Dar niekuomet taip ilgai nėra vėlavę. O pagrindo įtarti, kad laukiuosi yra. Ryte pasidariau testuką, prieš šviesą įžiūrėjau ypatingai neryškią vieną juostelę; ką tik pažiūrėjau ir dabar jau aiškiai matosi ir kita juostelė, nors ji neryški, tačiau nuo testo darymo prabėgo beveik 8 val. Žinoma, rytoj vėl ryte darysiuosi testą. Ar yra kam taip buvę ???

Sveika, jeigu išryškėjo antroji juostelė, nors ir po laiko, manau nemažai šansų, kad tu nestuke.gif Gal ryt, gal už kelių dienelių atsiras ryškesnė juostelė mirksiukas.gif

O aš pamačiau savo II 14CD - antroji juostelė pradėjo ryškėti tik po kelių min., pradžioj irgi buvo neryški, bet paskui pasidarė beveik tokio pat ryškumo kaip kontrolinė thumbup.gif
Atsakyti
[quote=suri kata,2010 08 12, 22:52]
Sveika, jeigu išryškėjo antroji juostelė, nors ir po laiko, manau nemažai šansų, kad tu nestuke.gif Gal ryt, gal už kelių dienelių atsiras ryškesnė juostelė mirksiukas.gif

Dėkui, už pasisakymą smile.gif Vaikučio laukiam jau labai seniai, todėl ir labai tikiuosi, kad po kelių dienų tiksliai sužinosiu.
Atsakyti
Mano ciklas 28 dienos, nors pries tai buvo uzsilaike iki 32 ax.gif Man buvo visi busimu mmm pozymiai, tai galvojau kad nepavyko schmoll.gif bet po to perskaiciau kad pirmieji nestumo pozymiai labai panasus kaip busimu mmm, tai NT dariausi 31 diena blush2.gif is pradziu isvis nieko nesimate, veliau pasimate vaiduokliukas ax.gif bet man nuojauta sake kad as jau nestuke.gif tai daugiau testu nesidariau schmoll.gif Ir pasirodo jau tikrai buvau nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(heditt @ 2010 08 13, 14:01)
Mano ciklas 28 dienos, nors pries tai buvo uzsilaike iki 32  ax.gif  Man buvo visi busimu mmm pozymiai, tai galvojau kad nepavyko  schmoll.gif  bet po to perskaiciau kad pirmieji nestumo pozymiai labai panasus kaip busimu mmm, tai NT dariausi 31 diena  blush2.gif  is pradziu isvis nieko nesimate, veliau pasimate vaiduokliukas  ax.gif  bet man nuojauta sake kad as jau  nestuke.gif  tai daugiau testu nesidariau  schmoll.gif Ir pasirodo jau tikrai buvau  nestuke.gif  lotuliukas.gif

Po kiek laiko pasirodė vaiduokliukas ?
Atsakyti