Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

Sveikos, mums 30 Ciklo diena parodė ryškias II, o 25 - dar nieko nerodė smile.gif
Esame labai labai labai laimingi.Valio!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jbaniukaityte: 25 birželio 2010 - 12:47
as saviskio testuko rezultatus pamaciau 28ciklo diena ir dariausi,nes nuol 25ciklo dienos tepe.o su mano kunu tokiu nutikimu niekad nebuvo.suplanavom savo Uogyte wub.gif per 2ciklus.
Atsakyti
sveikutes smile.gif
as pirma testuka sugadinau 10 DPO ir kazka paciau ko kiti nemate,sekanti 12 diena ir jau parode nelabai ryskia antra juostele ax.gif ,paskui 15 DPO jau parode ryskius du pagaliukus wub.gif
Atsakyti
man irgi parode labai neryskius pliusiukus,bet dar ir labai mazas nestumas buvo,tai daugiau nebegariau kito,nes buvau tikra kad laukiuosi. 4u.gif
Atsakyti
11 DPO dar nerode, nors zinojau, kad laukiuosi, o 14 DPO po kokiu 4 valandu (turejau iseiti) pamaciau gryzusi riebu vaiduokliuka wub.gif
Atsakyti
Idomi temuke,keliu aukstyn 4u.gif
Atsakyti
As pamaciau 26CD/11DPO, buvo jau pakankamai ryskios II smile.gif
Atsakyti
4 dienos iki mmm, tai maždaug 28CD, 10DPO.
nesitikėjau taip anksti, nes NT informaciniame lapelyje rašė, kad teigiamą rodo jau vėluojant mmm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virvė: 16 liepos 2010 - 23:45
Mano ciklas bvo 28-30CD. Testuka dariau 30CD po 5min. nieko nerode, o po 15min., kai jau negalima buvo vertint rode kazka vos vos matoma, bet ne pirmas kartas, kai rapipreg NT man rode neryskia juostele. Pakartojau testa 32CD, kuris man parode ryskias II nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Mano ciklai ilgi, ciklo diena buvo, gal 33 CD, bet buvio 12 diena po O 4u.gif
Atsakyti
Mano ciklai ilgoki ir gana nereguliarus, mazdaug 30-32, kartais 35 dienos.. bet vaiduokliuka jau pamaciau 28CD, bet tada pasidariau is ryto..ir po keliu min nieko nepamacius, ismeciau, tik grizus po darbo vel issitraukiau ir pamaciau II bet pagalvojau, kad vaidenasi doh.gif taciau 30CD vaiduokliukas jau issoko daug greiciau, ir ne as viena, MB irgi ji mate thumbup.gif kitomis dienomis tik ryskejo ir ryskejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(little flower @ 2010 06 27, 22:31)
sveikutes  smile.gif
as pirma testuka sugadinau 10 DPO ir kazka paciau ko kiti nemate,sekanti 12 diena ir jau parode nelabai ryskia antra juostele  ax.gif ,paskui 15 DPO jau parode ryskius du pagaliukus  wub.gif

Aš buvau baisiai nekantri. Išbandžiau testą 5DPO. Lyg ir buvo antras brūkšniukas. Na, o 9DPO ryte sapnavau gražią mergytę. Atsiukėlus pagalvojau, ai sugadinsiu dar vieną testuką. Bet jis buvo teigiamas! 11 DPO išbandžiau skaitmeninį testą. Dabar tikrai žinau - laukiuosi 4u.gif
Atsakyti