Įkraunama...
Įkraunama...

Kada testas parodė II?

QUOTE(Maela @ 2010 05 17, 15:16)
sveikos, pati dar nesilaukiu, bet norejau paklausti ar visos pries darydamos testa nujautete kad galite lauktis is kokiu nors konkreciu pozymiu? ar tiesiog atejus tam tikrai ciklo dienai nusprendete pasidaryti testa ir tik tada buvo aisku kad laukiates. dekoju  4u.gif

nieko nejauciau, tik nesulaukiau mm...dauguma pozymiu man paisreiske kai mm velavo 2 dienas....
Atsakyti
Sveikutės, man vaiduokliuką parode tą dieną , kai turėjo ateiti mmm (ciklas 28d.), nieko ypatingo nejaučiau, tik ryte nuojauta kuždėjo - bėk į WC blush2.gif O po trijų dienų jau riebi antra juostelė buvo thumbup.gif
Atsakyti
Man II vaiduokliska parode 26cd thumbup.gif taciau ji buvo gan gerai iziurima smile.gif poto dariausi testa ta diena kai turejo prasidet mm, buvo ryskesne, o kai mm velavo kelias dienas T juostele buvo ryskesne uz kontroline thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kuckudukas @ 2010 05 20, 19:05)
Man II vaiduokliska parode 26cd  thumbup.gif taciau ji buvo gan gerai iziurima  smile.gif poto dariausi testa ta diena kai turejo prasidet mm, buvo ryskesne, o kai mm velavo kelias dienas T juostele buvo ryskesne uz kontroline  thumbup.gif  thumbup.gif

mano ciklas 30-32d
Atsakyti
As savo kiskuti pamaciau jau 26 d. Ciklas mano trumpas, tik 23 d. 25 diena pasirode lyg siek tiek rusvu isskyru, bet 26 d. vel svaru viskas buvo. Po pietu nebeiskenciau ir nubegau i vaistine testuko. II thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
abiem atvejais viduje tiksliai zinojau, kad pastojau, todel testavausi jau nuo 8 dienos po ovuliacijos- ir abiem atvejais man parode vooooooooooooos iziurima vaiduokliuka, 8 dpo.
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 05 31, 15:59)
abiem atvejais viduje tiksliai zinojau, kad pastojau, todel testavausi jau nuo 8 dienos po ovuliacijos- ir abiem atvejais man parode vooooooooooooos iziurima vaiduokliuka, 8 dpo.

Smalsu kaip/is ko viduje tiksliai zinojai? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zveryniete @ 2010 05 31, 18:07)
Smalsu kaip/is ko viduje tiksliai zinojai? wink.gif

sunku paaiskinti, bet tai tikrai ne fiziniai pojuciai.

su antru nestumu nuo pirmos dienos dukryte pradejo maziau pienelio gerti,- laikiau tai maloniu sutapimu.
Dar pries ovuliacija mazoji tiese rankytes i lubas virs lovos, su kazkuo "kalbejo", kazkam sypsojosi, seke "kazka" akutemis, tiese rankas. Paklausus, kur tavo brolis arba sese, visada paziuredavo i ta vieta (kur nieko nebuvo matomo mums, suaugusiems). smile.gif tad sulaukusi pirmos ovuliacijos po gimdymo, susitariau su vyru, kad jei uzkibs, bus Mildute. Ta diena buvo kaip tik Mildos diena (lietuviskoji meiles diena) ir tikrai TAS kartas buvo ypatingas- emociskai.

Toms, kurioms sunku tai suvokti ir reikia "tik medicininiu argumentu" atsakysiu- vaikas- tai ne tik kunas is lasteliu, tai- ir siela. Todel kalbeti vien apie medicininius irodymus turbut neverta.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 06 01, 17:59)

su antru nestumu nuo pirmos dienos dukryte pradejo maziau pienelio gerti,- laikiau tai maloniu sutapimu.
Dar pries ovuliacija mazoji tiese rankytes i lubas virs lovos, su kazkuo "kalbejo", kazkam sypsojosi, seke "kazka" akutemis, tiese rankas. Paklausus, kur tavo brolis arba sese, visada paziuredavo i ta vieta (kur nieko nebuvo matomo mums, suaugusiems). smile.gif tad sulaukusi pirmos ovuliacijos po gimdymo, susitariau su vyru, kad jei uzkibs, bus Mildute. Ta diena buvo kaip tik Mildos diena (lietuviskoji meiles diena) ir tikrai TAS kartas buvo ypatingas- emociskai.

Toms, kurioms sunku tai suvokti ir reikia "tik medicininiu argumentu" atsakysiu- vaikas- tai ne tik kunas is lasteliu, tai- ir siela. Todel kalbeti vien apie medicininius irodymus turbut neverta....  wub.gif

Aciu uz grazu ir nuosirdu atsakyma ir pilnai tam pritariu wink.gif
Atsakyti
sveikos, as II pamaciau 22 CD, buvo 10 DPO; II buvo gana ryskus, jokiu abejoniu smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 06 01, 19:59)

Toms, kurioms sunku tai suvokti ir reikia "tik medicininiu argumentu" atsakysiu- vaikas- tai ne tik kunas is lasteliu, tai- ir siela. Todel kalbeti vien apie medicininius irodymus turbut neverta....  wub.gif

Del sito net neabejoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsniux @ 2010 02 27, 14:02)
31 smile.gif LAAAABAI ryskiai, ciklas- 28d. Si karta neskubejau testuotis, nes virs metu planavom, bet vis mmmm atsliauzdavo

As taip pat pamaciau 31cd. Nei dienos anksciau. Ir jokiu vaiduokliuku nebuvo. O 31d parode iskart II. Mano ciklas 28d. Neiseijo pastoti 8 menesius. Kiekviena menesi dariausi po kelis LH ir po kelis HCG testukus. Tai jau ta dienele, kai pamaciau II... buvo nereali bigsmile.gif
Atsakyti
Negaliu paaiskinti is kur, taciau kai mano perliukui buvo tik pora savaiciu, as jau zinojau, kad laukiuosi... Taciau ramiai ir dziaugsmingai laukiau savo mm.... Zinojau, kad nebus... lotuliukas.gif
Testuka pasidariau praejus 2 dienoms, nuo kada mm turejo prasideti... Tada isitikinau - II - 2.gif
Atsakyti