mano ciklas 28 dienos, mm nesulaukiu 2 dienos, jokiu pozymiu, kad laukiuosi nera ar verta daryti testa?
QUOTE(vjz @ 2010 05 11, 11:51)
mano ciklas 28 dienos, mm nesulaukiu 2 dienos, jokiu pozymiu, kad laukiuosi nera ar verta daryti testa?
Verta, jei:
1. yra tikimybė, kad gali būti nėštumas ( ne šiaip tik teorinė)
2. jei mm tikslios kaip laikrodis
3. jei nebuvo kitokių galimų mm užsilaikymo priežasčių, pvz stresas ar pan.
4. verta, nes taip nervus nuraminsit
o atsakant į temą, ciklas pas mane 28 dienos. Supirmu nėštumu pasidariau 4 vėlavimo dieną, t.y 32 dieną. Su antru nėštumu dieną, kai turėjau sulaukti mm, t.y. 29.
As II aiskias juosteles pamaciau 13DPO dienos metu nors siaip itarimu turejau ir anksciau, nes laaabai graziai kilo BT
Mano ciklas apie 33 d. Pasidariau testa 35 d. pasirode antra vos vos matoma juostele. Kita diena tas pats. Tada jau nulekiau pas gydytoja. HCG tyrimas patvirtino nestuma. Dabar jau neliekciau pas gydytoja, o palaukciau savaitele
As pamaciau 26 CD ir 11 DPO, anksti, bet pakankamai ryskiai matesi
Mano ciklas buvo apie 31-33d, tad praejus 33 dienom tikejausi sulaukti menesiniu, ju nesulaukusi pasidariau nestumo testa, jau rode 2 juosteles, bet antroji buvo neryski..tad nekantriai laukiau sekancios dienos ir testa pakartojau, juosteles jau matesi ryskiai o pas ginekologe apsilankiau 6savaiciu, kad tikrai patvirtinti nestuma ir suzinoti apie busimus tyrimus ir pan.
Mano teigiamas irgi 11 DPO
iki tol buvo neigiamas
iki tol buvo neigiamas
Aš pamačiau vaiduokliuką ant Easy Cup 26 c.d., tada buvo 10 - 11 dpO
siandien 36 ciko diena pamaciau II bet bijau dar dziaugstis, eisiu pas gydytoja po 3 savaiciu
sveikos, pati dar nesilaukiu, bet norejau paklausti ar visos pries darydamos testa nujautete kad galite lauktis is kokiu nors konkreciu pozymiu? ar tiesiog atejus tam tikrai ciklo dienai nusprendete pasidaryti testa ir tik tada buvo aisku kad laukiates. dekoju