Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(atviraj @ 2008 04 29, 19:42)
MB irgi mergele, bet tikrai ne mergininkas  thumbup.gif

Mano ir drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2009 02 12, 23:34)
Aš ir savo patirties galiu parašyti, kad jie skystimėliai. Niekada neužjaus ir nepaguos. Savo "Mergelių" akmeniu vadinu  g.gif

Manau problema ne zodiake, o tame , kad dauguma vyru tokie yra. Blogai yra tai kad mamytes tik savo sunelius ir myli 2.gif , o dukryciu - ne. Geriuasia jei dukrytes buna vienturtes tada meile dar pasimato, o man nepasiseke sitame. Ir dar blogai kad mamytes juos labai lepina ir uz juos viska padaro, tada jie pripranta ir nieko nebepakeisi, tada ir zmonos turi ta pati uz juos daryti ir tarnauti jiems. Reik tam nepasiduoti ir kad tave laikytu kaip princese. Problema tame , kad mamytes islepino ir todel jie tokie savanaudziai ir nieko negirdi wacko.gif ir neuzjaucia, atseit tik jie cia patys svarbiausi. cray.gif
Atsakyti
as tai geriausiai su mergelem sutariu! jos labai jautrios ir svelnios, supratingos! aisku kartais pakritikuoja, bet tai nesvarbu - svarbiausia geroji puse!!! wub.gif
Atsakyti
Maniškis draugas mergelė, mane kartais erzina, kad jis nori pabūti vienas, šiek tiek uždaras..
O patinka, kad romantiškas, prisižiūrėjęs, sportiškas...
Aišku, kaip jau čia daug kas rašė - amžinai skaičiuoja, yra praktiškas ir ramaus būdo..
Nors kai būna su draugais ir šiek tiek išgeria, oi, oi, kokios emocijos išlenda.. Sportas tikrai ne paskutinėje vietoje.. Ir labai jau atsidavęs darbui...
Atsakyti
O as apie mergeles vyrus esu skeptiskos nuomones. Daug pazistamu mergeliu vyru turiu,kurie porose jau po ne viena desimti metu isgyvene - tai visos zmonos kaip susitare sako,kad kol draugavo, buvo sventi avineliai,o po vestuviu kaili isverte - neliko to romantiskumo, ir svetimos moterys uz savas geresnes liko. Del vieno dalyko tik 100% esu tikra - vaikus jie myli nerealiai - vaikams yra puikus tevai,o svetimiems - aukles lotuliukas.gif Taip pat pritariu,kad mergeles vyrai pedantai,smulkmeniski,priekabus,nemegsta kritikos ir skolu grazinti mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
Del vaiku tai tikrai pritariu, yra vienas šeimos draugas kuriam jo vaikas yra viskas, gyvena dabar su drauge, kuri irgi turi dukrą, ją taip pat labai myli, elgiasi kaip su savo dukra, žodžiu puikiai sutaria. O šiaip aš esu prieš vyrus mergeles, nes jie patys sau yra per daug gražūs, žodžiu kiek aš jų pažįstu, tai patys sau jie labai jau faini, nu žodžiu susireikšminimas nerealus smile.gif.
Atsakyti
sveki visi smile.gif as pati esu mergele ir mano tetis yra mergele tongue.gif abu mes labai gearai vienas kita suprantam, nuomones ir norai visad sutampa. Jau kai susisedam kartu paplepet, tai mama labai nervuojasi biggrin.gif mat labai megstam ja apsneket jai girdint, bet taip juokais biggrin.gif ka galiu pasakyti apie teti, kaip mergele - tai gan savotiskas zmogus, prie meno, visad sode tuno ir kazka ten sumasto nuveikt is medzio, akmenu...pagrazina kiema, is misko koki dideli akmeni atitempia i kiema lotuliukas.gif tiek man tiek jam tai grazu, o mama juokiasi is musu smile.gif
siaip vyrai mergeles yra labai geri zmones, nors siek tiek trenkti kitu atzvilgiu, bet su jais moteris laimingos smile.gif kiek zinau pagal savo teti ir kitus vyrus mergeles, tai kai isgers viena dienele, tai ta dienele visad uzsitesia minimum 3 dienom biggrin.gif
pati esu pedantiska, namu zmogus, labiau megstu namie kazka nuveikt, nei eit laukan ar su zmonem bendraut smile.gif
ir tiesa, kad mes mergeles save labai mylim ir giriames daznai savo darbais blush2.gif
Atsakyti
faini fruktai visai thumbup.gif
vienas draugas mergelė kai paskambina tai galim kokias 5 valandas pliurpt biggrin.gif
Atsakyti
jo, as irgi plepute esu biggrin.gif kartais kai pradedu plepet, greit, net liezuvis pinasi, tai draugas tik speja mano arklius pristatbdyti lotuliukas.gif ir plepu daug visko, bet esmes taip ir nepasaku, vaisktau ratais kvadratais lotuliukas.gif o jau kai pradedu ka nors pasakoti, tai prisimenu viska nuo pradziu pradzios, padarau ilga izanga i savo pasakojima, kas nuo ko prasidejo ir t.t. ir kartais nedaeinu iki "pasakos" galo blush2.gif bet kartais tyliu kaip zuvis vandeny rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2009 01 10, 13:53)
Sveikos,
mano vyras mergele.  4u.gif  Jis toks geras, svelnus, bet kartais as jo nesuprantu - jo elgesio, bet vistiek ji myliu.  wub.gif  Jam kaip uzeina.  Bet man patinka jog jis sako kad paskambins 15. 00val tai ir paskambina ligiai 15.00. kur is kitu to nesulauksi. Ir ka pasako ta ir padaro. Jis toks jautrus, per daug viska ima i sirdi ir greit uzpyksta. Bei mano kad ant jo visi pyksta - vienu zodziu graziai su tavim elgiasi tik kad ant jo tu nepyktum. Be to turi gera jumora.  biggrin.gif

Na mano vyras irgi mergelė (sesuo ir darbdavys (bosas) taip pat). Punktualumo tai jis jau nepasižymi, o buvęs vadovas mušdavo iš vis rekordus šiuo klausimu. Specialiai savo vyrui net laikrodį nupirkau, su užuomina. Bet visa tai nepadėjo. Maža to jis užmiršta ką žadėjo padaryti.

Humoro jausmas ir jautrumas tikriausiai būdingas mergelėms tiek moterims, tiek vyrams.

O vat pasakysiu už ką labiausiai vertinu mergeles. Jei jie imasi darbo su įkvėpimu ir dideliu nuoširdumu - jiems tai pavyksta viskas labai puikiai. Dirba labai kruopščiai ir atidžiai, man to tikrai nepavyksta. Plius sesuo mergėlė labai tvarkinga, o vyras tvarkingas tada kai ateina įkvėpimas, bet šiaip tai ėjo ėjo ir paliko.
Papildyta:
QUOTE(agoogoo @ 2009 04 13, 13:10)
sveki visi  smile.gif  as pati esu mergele ir mano tetis yra mergele 

ir tiesa, kad mes mergeles save labai mylim  ir giriames daznai savo darbais blush2.gif

O čia tai jau tiesa. Girtis tikrai šauniai pavyksta, todėl nelabai patinka gauti kritiką iš kitų. Tarkim mano vyras ją priima dar protingai, tačiau sesuo. Negali niekuo pakritikuoti. Tik girti ir drąsinti.
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2009 02 28, 20:29)
Manau problema ne zodiake, o tame , kad dauguma vyru tokie yra. Blogai yra tai kad mamytes tik savo sunelius ir myli 2.gif , o dukryciu - ne. Geriuasia jei dukrytes buna vienturtes tada meile dar pasimato, o man nepasiseke sitame. Ir dar blogai kad mamytes juos labai lepina ir uz juos viska padaro, tada jie pripranta ir nieko nebepakeisi, tada ir zmonos turi ta pati uz juos daryti ir tarnauti jiems. Reik tam nepasiduoti ir kad tave laikytu kaip princese. Problema tame ,  kad mamytes islepino ir todel jie tokie savanaudziai ir nieko negirdi wacko.gif ir neuzjaucia, atseit tik jie cia patys svarbiausi.    cray.gif

Mano pačios vyras mergelė taip pat. Kad skystimėlis jis, niekada negalėčiau pasakyti. Skystimėliu galėčiau pavadinti tik mamytukus, ir pritariu Austėjai. Gal tiesiog neteisinga nuomonė susidarė.

Žinoma mamytės išlepino savo vaikučius, ypač buityje. Toms kurios auginat sūnelius reiktų prisiminti ir darbų į vyriškus ir moteriškus neskirstyti.

Mes vienas kitam stengiamės padėti, todėl dažnai sulaukiu pagalbos visuose darbuose (na kai būna įkvėpimas, noras padėti, nors šiaip tinginukas). Labai jautrus mūsų dukrelei, daug padėdavo kai laukiausi. O aš stengiuosi jam taip pat padėti, ir mašinos ratai, ir lituojant ar šiaip tiesiog kompanija palaikyti.
Atsakyti
Kadangi siuo metu pykstu ant SB mergeles, galiu pasakyti tik minusus:
*niekada pirmas neatsiprasys
*amzinas teisuolis
*romantika-retenybe
*uzkietiejes realistas, iki koktumo.
*nuolat reikia pabuti paciam su savim, nuolat!
*i seimos zmogu nepanasus..
*"pats graziausias/geriausias/teisiausias.."
Atsakyti