Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(Amorito @ 2009 02 01, 16:29)
O kaip dėl mergelių ypač vyrų potraukio alkoholiui? Jūsų pažįstami mergelės neturi su juo problemų? Nes pažįstu gan daug tokių.. Ir vieną, kurį laba norėtųsi iš to ištraukti...

Mano dede yra mergele ir megsta ikalti, bet kai buvo jaunas tai negere, o kai mire jo dvynys brolis - tai jam buvo ir yra labai sunku be jo - tai pradejo po to gerti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 01 vasario 2009 - 22:46
buna taip kad atrodo zmogus yra negeriantis ir nusiteikes pries tuos kurie nevengia kelnoti stikliuklio,bet va gyvenimiskos aplinkybes tiesiog prie to priveda,bet gal tai jau zmogaus silpnavaliskumas,nesugebejimas saves i rankas suimti ir pasiduoda alkoholio itakai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2009 02 02, 12:38)
buna taip kad atrodo zmogus yra negeriantis ir nusiteikes pries tuos kurie nevengia kelnoti stikliuklio,bet va gyvenimiskos aplinkybes tiesiog prie to priveda,bet gal tai jau zmogaus silpnavaliskumas,nesugebejimas saves i rankas suimti ir pasiduoda alkoholio itakai unsure.gif

jis labai jautrus. verysad.gif
Atsakyti
Na, o man tai jau sekasi su mergelemis vyrais ir dar sesuo mergele rolleyes.gif Ir galiu pasakyti, kad vyrus mergeles vienijantis bruozas - pedantiskumas (saikingas), nuolatinis skaiciavimas (atrodo valandu valandas galetu skaiciuoti, tikrinti ir dar karteli perskaiciuoti lotuliukas.gif ). Pvz. kai mes su vyru (mergele) ruosemes tolimai kelionei, tai jis visa marsruta deliojo net naktimis su visais kilometrazais, kiek km turetume nuvaziuoti, kelinta val. turetume buti vienoje ar kitoje vietoje, kuriame miestelyje turesime sustoti nakvynei ir t.t. As iki tokiu smulkmenu tai tikrai tingeciau delioti ir skaiciuoti... lotuliukas.gif Ir cia tik vienas is pvz. biggrin.gif Megsta tvarka namuose... Ir ne tik jos reikalauja is manes, bet ir pats daug prisideda tvarkant. As net nezinau, kas pas ji spintoje darosi ir tikrai ne nepamenu kada lyginau ar ploviau jo rubus smile.gif. O vaiksto visada tvarkingas, kvepiantis biggrin.gif . Seimyniskas... rolleyes.gif Tik vienintelis bruozas, kuris man nepatinka - tai jiems kartais truksta vyriskumo... verysad.gif O man taip patinka tikri vyriski vyrai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olinda @ 2009 01 18, 09:29)
MB irgi mergelė, mylintis ir rūpestingas, romantiškas.
Bet yra ir neigiamų bruožų pvz jis imasi kelių darbū iškarto ir paskui nespėja jų padaryti  ax.gif

pirmas sakinys ir mano "mergelei" tinka, bet antras visai ne biggrin.gif negali keliu darbu is karto dirbti tongue.gif jei vairuoja, tai jokiu budu normaliai nepakalbes telefonu lotuliukas.gif

QUOTE(liūtuke @ 2009 01 19, 12:24)
Įdomu, kaip vienas iš mergelių bruožų - pedantiškumas?

nu cia nustebinot, maniskis visiska priesingybe, o gal del to, kad turi beveik pedantiska zmona g.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2009 02 03, 00:00)
jis labai jautrus.  verysad.gif

manau tas jautrumas ji ir privede prie to,nes gal tik taip jis uzsimirsta ir atsipalaiduoja g.gif
Papildyta:
[quote=IngridG,2009 02 03, 00:28]
Na, o man tai jau sekasi su mergelemis vyrais ir dar sesuo mergele rolleyes.gif Ir galiu pasakyti, kad vyrus mergeles vienijantis bruozas - pedantiskumas (saikingas), nuolatinis skaiciavimas (atrodo valandu valandas galetu skaiciuoti, tikrinti ir dar karteli perskaiciuoti lotuliukas.gif ). Pvz. kai mes su vyru (mergele) ruosemes tolimai kelionei, tai jis visa marsruta deliojo net naktimis su visais kilometrazais, kiek km turetume nuvaziuoti, kelinta val. turetume buti vienoje ar kitoje vietoje, kuriame miestelyje turesime sustoti nakvynei ir t.t. As iki tokiu smulkmenu tai tikrai tingeciau delioti ir skaiciuoti... lotuliukas.gif Ir cia tik vienas is pvz. biggrin.gif Megsta tvarka namuose... Ir ne tik jos reikalauja is manes, bet ir pats daug prisideda tvarkant. As net nezinau, kas pas ji spintoje darosi ir tikrai ne nepamenu kada lyginau ar ploviau jo rubus smile.gif. O vaiksto visada tvarkingas, kvepiantis biggrin.gif . Seimyniskas... rolleyes.gif Tik vienintelis bruozas, kuris man nepatinka - tai jiems kartais truksta vyriskumo... verysad.gif O man taip patinka tikri vyriski vyrai rolleyes.gif
[/quot
o kas tu pagal horoskopa?as tai oziaragis esu tai irgi nesu tokia skrupulinga ir biska apgalvojanti nuo a iki b,o va maniskis pries darydamas kanors viska iki smulkmenu apgalvos ir apsvarstys visus uz ir pries,nors kartais pykti spaima kad jis toks nes atrodo kad jau nuspresta o jis vel o gal bus taip ir taip o gal anaip biggrin.gif bet gal seimoje reikai kad butu vienas toks kuris apie viska pagalvoja ax.gif tik va tau pasiseke del jo rubu lyginimo,maniskiui tai jau ne prie sirdies sis darbas,nors gal tai ir mano kate kad nuo pat pradziu as jam tai darau,o islyginta jam turi buti butinai neiseis is namu jei rubas bent siektiek bus susiglamzes ar koks taskiukas ant jo atsirades doh.gif bet uztat malonu salia tokio svaraus vyro ir buti thumbup.gif
Papildyta:
Kovinuke parodei savo vyrui kad esi labai pedantiska,tai jis db turbut mano kam man daryti jei manoji vistiek viska sutvarkys ax.gif
Atsakyti
[quote=Delicia,2009 02 04, 11:58]
manau tas jautrumas ji ir privede prie to,nes gal tik taip jis uzsimirsta ir atsipalaiduoja g.gif

Manau, jog taip. cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 05 vasario 2009 - 00:24
[quote=austeja11,2009 02 05, 00:24]
[quote=Delicia,2009 02 04, 11:58]
Manau, jog taip. cray.gif
[/quote]
sunku ir padeti tokiam vyrui,kai pats saves nesuima i rankas verysad.gif
Atsakyti
Maniskis irgi mergele 4u.gif kiek perskaiciau tai tikrai daug sutampa:kad geros tos mergeles,ir rupestingos,uzjauciancios,pedantiskumas pasireiskia tik masinoje ir kompiuteryje,o kas liecia tvarkingumo tai kartais reikia pareguliuot,ir kartais kai uzsiziuri tv tai galima 3k pakartot-neisgirs doh.gif
Atsakyti
Tokios jau tos musu mergeles thumbup.gif yra ir pliusu ir minusu bet ir mes ne vien is pliusu sudetos rolleyes.gif
Atsakyti
MB irgi mergele biggrin.gif Tikrai pritarsiu toms, kurios rašė kad tai pats geriausias ženklas smile.gif Maniškis labai romantiškas, bet kartu ir praktiškas, tvarkingas, visada ka žada ta padaro, turi daug draugų (aišku, tai labai gerai, bet kartais nervina kai draugai atsiranda pirmoj vietoj) Tai va 4u.gif O šiaip jei ir buna kokiu nesusipratimu, tai tik tada, kai man "užeina" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2009 01 13, 20:45)
Kodel? Jie visai ne skistimeliai, tongue.gif  o tarp kitko labai gerai tave supranta, uzjaucia ir paguodzia. thumbup.gif  Ne kaip kokie jauciai, avinai, veziai, dvyniai!!! schmoll.gif  Ten tai jau tragedija. O mergele yra jautri viskam.  Yra apie ka pasikalbeti su jais, pajuokauti.  biggrin.gif
Su niekuo taip gerai nesutariu kaip su jais ir su jais jauciuosi gerai ir rami, saugi. thumbup.gif

Aš ir savo patirties galiu parašyti, kad jie skystimėliai. Niekada neužjaus ir nepaguos. Savo "Mergelių" akmeniu vadinu g.gif
Atsakyti