QUOTE(austeja11 @ 2009 02 03, 00:00)
jis labai jautrus.
manau tas jautrumas ji ir privede prie to,nes gal tik taip jis uzsimirsta ir atsipalaiduoja
Papildyta:
[quote=IngridG,2009 02 03, 00:28]
Na, o man tai jau sekasi su mergelemis vyrais ir dar sesuo mergele
Ir galiu pasakyti, kad vyrus mergeles vienijantis bruozas - pedantiskumas (saikingas), nuolatinis skaiciavimas (atrodo valandu valandas galetu skaiciuoti, tikrinti ir dar karteli perskaiciuoti
). Pvz. kai mes su vyru (mergele) ruosemes tolimai kelionei, tai jis visa marsruta deliojo net naktimis su visais kilometrazais, kiek km turetume nuvaziuoti, kelinta val. turetume buti vienoje ar kitoje vietoje, kuriame miestelyje turesime sustoti nakvynei ir t.t. As iki tokiu smulkmenu tai tikrai tingeciau delioti ir skaiciuoti...
Ir cia tik vienas is pvz.
Megsta tvarka namuose... Ir ne tik jos reikalauja is manes, bet ir pats daug prisideda tvarkant. As net nezinau, kas pas ji spintoje darosi ir tikrai ne nepamenu kada lyginau ar ploviau jo rubus
. O vaiksto visada tvarkingas, kvepiantis
. Seimyniskas...
Tik vienintelis bruozas, kuris man nepatinka - tai jiems kartais truksta vyriskumo...
O man taip patinka tikri vyriski vyrai
[/quot
o kas tu pagal horoskopa?as tai oziaragis esu tai irgi nesu tokia skrupulinga ir biska apgalvojanti nuo a iki b,o va maniskis pries darydamas kanors viska iki smulkmenu apgalvos ir apsvarstys visus uz ir pries,nors kartais pykti spaima kad jis toks nes atrodo kad jau nuspresta o jis vel o gal bus taip ir taip o gal anaip
bet gal seimoje reikai kad butu vienas toks kuris apie viska pagalvoja
tik va tau pasiseke del jo rubu lyginimo,maniskiui tai jau ne prie sirdies sis darbas,nors gal tai ir mano kate kad nuo pat pradziu as jam tai darau,o islyginta jam turi buti butinai neiseis is namu jei rubas bent siektiek bus susiglamzes ar koks taskiukas ant jo atsirades
bet uztat malonu salia tokio svaraus vyro ir buti
Papildyta:
Kovinuke parodei savo vyrui kad esi labai pedantiska,tai jis db turbut mano kam man daryti jei manoji vistiek viska sutvarkys