Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(Sommerregen @ 2009 01 20, 20:17)
lotuliukas.gif  Dar ir kokį pasileidusį mergeliną pažįstu... doh.gif

Nu ne visi jie tokie yra ir pasileidusiu, taip as ju pazistu ir bjauriu ir piktu . biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Delicia @ 2009 01 21, 14:57)
mano gyvenimo draugas yra mergele ir tikrai yra pedantiskas,bet aisku neperdetai,labai dziaugiuosi kad jis tks visada tvarkingas,save priziurintis,visada pasitempes,pasikvepines,svariai apsirenges,tiesiog malonu ir ziureti i toki thumbup.gif
Papildyta:

pas maniski masinoje tvarkinga dulkiu nerasi visada priziuri save ir aplink save smile.gif kad istikimas tikrai,jie labai seimyniski ir pastovus,bent ja man mergele tokia pasitaike,labai dziaugiuosi kad sutikau savo mylimajo butent mergele,o ir pagal zodiako zenklus mudu suderinami.ka raso apie mergeles vyrus zodiakuose yra tiesa,kuri patvirtinta thumbup.gif

O kas jus pagal zodiaka? As svarstykles, o mano vyrs mergelyte.
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2009 01 23, 02:51)
Nu ne visi jie tokie yra ir pasileidusiu, taip as ju pazistu ir bjauriu ir piktu . biggrin.gif

Pasaulis margas, taip ir turi būti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2009 01 23, 01:51)
Papildyta:
O kas jus pagal zodiaka? As svarstykles, o mano vyrs mergelyte.

as esu oziarage smile.gif ir visur rasoma kad tai puiki pora bendram gyevnimui thumbup.gif zinoma daug yra sutapimu apie vyrus mergeles kokie jie yra tikrame gyvenime ir kaip juos apibudina zodiako aprasymas,o as manau kad ju buda labiausiai lemia auklejimas seimoje g.gif
Papildyta:
QUOTE(liūtuke @ 2009 01 23, 12:56)
Pasaulis margas, taip ir turi būti 4u.gif

taip idomiau gyventi kai nesame visi vienodi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2009 01 23, 14:38)
taip idomiau gyventi kai nesame visi vienodi rolleyes.gif

drinks_cheers.gif Tikrai taip. Net ir to paties ženklo atstovai skiriasi, nors bendrų sąvybių yra.
Atsakyti
[quote=liūtuke,2009 01 23, 14:55]
drinks_cheers.gif Tikrai taip. Net ir to paties ženklo atstovai skiriasi, nors bendrų sąvybių yra.
[/quote
kad ir kaip man zodiako zenklai pranasautu gera gyvenima tarkim kad ir su mergele,bet jei jis nera tas zmogus geras man ir nesieijna santykiu issaugoti,tai tikrai skirciaus ir neziureciau kad butent tas zodiako zenklas man yra tinkamas.jk ir priesingybes viena kita traukia rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
na mano vyras, ir dar vieną pažystu, yra mergelės- vyrai.
Pažystu ir bent 2 moteris- mergeles.
Tai pagr. bruožai visų- išsiblaškymas. Viską pamiršta, nors atrodo, kad savo daiktus saugo..o kitų...nesvarbu. Tvarkingumas- tiek kiek reikia, bet jei nereikėtu-butu dar geriau. Fantazuotojai, planų daug- naudos nedaug...
Bet dūšios- tai labai geri žmonės, prisirišę..
gal tiek smile.gif
Šiaip taii aš avinas smile.gif
Atsakyti
Nors zmones sieja vienas zodiako zenklas bet taip pasaulyje sudeta kad jie tuo paciu ir skirtingi yra smile.gif as dziaugiuosi savo draugu mergele ir jo savybemis,bet zinoma kaip ir visi turi siektiek ir minusu,bet maziau nei as raguota oziarage ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicia @ 2009 01 30, 23:59)
Nors zmones sieja vienas zodiako zenklas bet taip pasaulyje sudeta kad jie tuo paciu ir skirtingi yra smile.gif as dziaugiuosi savo draugu mergele ir jo savybemis,bet zinoma kaip ir visi turi siektiek ir minusu,bet maziau nei as raguota oziarage ax.gif

O kokios blogos savybes? Mano tai kad masinos neprisiziuri ir krepsini ziuri. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2009 01 31, 01:03)
O kokios blogos savybes? Mano tai kad masinos neprisiziuri ir krepsini ziuri. rolleyes.gif

na aciu dievui maniskis silpnybiu neturi ant krepsinio ar kitos sporto sakos smile.gif na o prie bloguju jo savybiu as priskiriu jo dazna bambejima kad tas ar anas blogai yra,bando gincytis del kokio dalyko nors zino kad ir neteisus buna bet poto gauna pripazinti mano tiesa vistiek ir dar minusiukas yra kad nemegsta valgio gaminti ir galetu buti siektiek daugiau romantiskesnis, smile.gif ax.gif
Atsakyti
O kaip dėl mergelių ypač vyrų potraukio alkoholiui? Jūsų pažįstami mergelės neturi su juo problemų? Nes pažįstu gan daug tokių.. Ir vieną, kurį laba norėtųsi iš to ištraukti...
Atsakyti
Mano vyras ir tėtis mergeles, nuostabūs žmonės, charakterio gero, užjaučiantys, suprantantys, mano manymu mergelės ženklas pats geriausias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amorito @ 2009 02 01, 16:29)
O kaip dėl mergelių ypač vyrų potraukio alkoholiui? Jūsų pažįstami mergelės neturi su juo problemų? Nes pažįstu gan daug tokių.. Ir vieną, kurį laba norėtųsi iš to ištraukti...

oij mano draugas tai net kratosi alkoholio ir nera turejes jam potraukio.maniskis laaabai retai isgeria bet tik alaus ir tik tai nestipresnio nei 4laipsniai.neturi jis polinkio nei ant rukymo nei ant gerimo thumbup.gif
Atsakyti