QUOTE(austeja11 @ 2009 01 16, 00:18)
As turiu vyra mergele jis tiesiog nuostabus!!!
Pakomentuokite!!!
MB irgi mergelė, mylintis ir rūpestingas, romantiškas. Bet yra ir neigiamų bruožų pvz jis imasi kelių darbū iškarto ir paskui nespėja jų padaryti
QUOTE(Olinda @ 2009 01 18, 17:29)
MB irgi mergelė, mylintis ir rūpestingas, romantiškas. Bet yra ir neigiamų bruožų pvz jis imasi kelių darbū iškarto ir paskui nespėja jų padaryti
Kodel tai blogas bruozas manau, jog tai geras bruozas. Ne daug kas taip elgiasi. Jis nori daug darbu nudirbti. MB tai kai pradeda daryt ka nors tai nereik ne valgyt, ne gert. Zaviuos jo sia savybe.
mmm.... freddie's mercury's Jei mergeles vyrai turi kazka is jo savybiu, turetu but puikus zenklas
Įdomu, kaip vienas iš mergelių bruožų - pedantiškumas?
QUOTE(liūtuke @ 2009 01 19, 21:24)
vyrams mergelėms nelabai būdinga, gal labiau moteriškaitėm kaip gerąją mergelinų savybę įvardinčiau meilę vaikams, kaip blogąją - svajingumą
QUOTE(voveriena @ 2009 01 18, 18:22)
mmm.... freddie's mercury's Jei mergeles vyrai turi kazka is jo savybiu, turetu but puikus zenklas
Nesuprantu kodel taip visiem patinka f. mercury's? Man jis baisus. Jis buvo narkomanas, nieko cia gero.
Papildyta:
[quote=ma,2009 01 19, 21:38]
vyrams mergelėms nelabai būdinga, gal labiau moteriškaitėm kaip gerąją mergelinų savybę įvardinčiau meilę vaikams, kaip blogąją - svajingumą
[/quote
Jo jie ne visai tokie pedantai, bet megsta skonigai apsirengti. O masinos gale skraido buteliai nuo mineralinio. Bet uztat yra istikimi, neziuri i sona. Moka kalbeti tau grazius meilius zodelius. Megsta daug darbu veikt ir is viso yra veiklus, ne taip kaip as nieko nemegstu veikti.
QUOTE(austeja11 @ 2009 01 20, 21:10)
: Bet uztat yra istikimi, neziuri i sona.
Dar ir kokį pasileidusį mergeliną pažįstu...
QUOTE(liūtuke @ 2009 01 19, 20:24)
mano gyvenimo draugas yra mergele ir tikrai yra pedantiskas,bet aisku neperdetai,labai dziaugiuosi kad jis tks visada tvarkingas,save priziurintis,visada pasitempes,pasikvepines,svariai apsirenges,tiesiog malonu ir ziureti i toki
Papildyta:
[quote=austeja11,2009 01 20, 20:10]
Nesuprantu kodel taip visiem patinka f. mercury's? Man jis baisus. Jis buvo narkomanas, nieko cia gero.
Papildyta:
[quote=ma,2009 01 19, 21:38]
[/quote
Jo jie ne visai tokie pedantai, bet megsta skonigai apsirengti. O masinos gale skraido buteliai nuo mineralinio. Bet uztat yra istikimi, neziuri i sona. Moka kalbeti tau grazius meilius zodelius. Megsta daug darbu veikt ir is viso yra veiklus, ne taip kaip as nieko nemegstu veikti.
[/quote]
pas maniski masinoje tvarkinga dulkiu nerasi visada priziuri save ir aplink save kad istikimas tikrai,jie labai seimyniski ir pastovus,bent ja man mergele tokia pasitaike,labai dziaugiuosi kad sutikau savo mylimajo butent mergele,o ir pagal zodiako zenklus mudu suderinami.ka raso apie mergeles vyrus zodiakuose yra tiesa,kuri patvirtinta
Dėl pedantiškumo klausiau nuoširdžiai, teko dirbti su kolege ,,mergele" savo pedantiškumu erzinusią ne mane vieną. Vyro ,,mergelės" neteko pažinti