Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(be*starlet @ 2008 12 28, 00:35)
Beje, mergeles labai jautrus, tik labai tai slepia,

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Ir maniškis Mergelė - tikrai ramus, niekada nekelia balso net susinervinęs; rūpestingas, labai globoja mane, kai sergu biggrin.gif taip pat yra toks "teisingas" - ieškantis tiesos visur ir visuose. Dėl to kartais ir pasipykstam doh.gif
Dėl tvarkos, tai jam gerai taip kaip yra, mano "nevisai tvarka" jam tinka biggrin.gif o pats pirmas tvarkytis nepuola.
Pritariu, kad mergelės labai jautrūs ir gerai moka tai slėpti, bet aš moku atpažinti jo jautrumą blush2.gif

Aš šaulys, tai pagal zodiaką mūsų sąjunga nėra labai tinkama, bet realiai sutariam tikrai gerai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tessa_i.p.: 29 gruodžio 2008 - 17:40
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2008 12 29, 18:39)
Ir maniškis Mergelė - tikrai ramus, niekada nekelia balso net susinervinęs; rūpestingas, labai globoja mane, kai sergu  biggrin.gif 

Taip taip, mane ir sergancia, ar tik siaip siek tiek negaluojancia labai rupinasi, pildo visus norus, lyg jie butu paskutiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. Noriu pasidalinti ir savo poziuriu apie mergele vyra.
Toks mano brolis, jis Mergele (as taip pat), visiska moters mergeles priesingybe.
Tvarkos apzvilgiu - netvarkingas visapusiskai, nei saves prieziurai demesio neskiria, nei kambariu ar kalbant apie buitinius dalykus.
itin pavydus, bet neitin istikimas, na jei turiu omeny draugyste trumpalaike, megsta kompanijas, nevengia skolintis, svaistunas.
Jei dirba nuolaitiniam darbe pareigas atlieka saziningai, bet tik tiek kiek reikalaujama, kartais net ir papildomai.
Isgerti megsta, bet nepergert ir nedaznai.
Ir labai bjaurus charakteris,jei zmogus pasako ar padaro kazka jam,tai atkersija,o jei apie ji kalba tiesa tai ta zmogu irgi apkalba, yra didelis MELAGIS...
Visiska Mergeles-moters priesingybe... ax.gif
Atsakyti
Skaitau ir matau,kad daug kas turbut priklauso ir nuo asmenybes.Mano mergele,megsta ir pasibart ir del kiekvieno menkniekio pucia burbula,bet tai turbut itakoja jo temperametras.Del tvarkos,jis nemegsta netvarkos,bet neblizgina kiekviena diena visko,kaip daro jo mama.Ji mergele,tai beproto pedante.Valys ten kur isvale pries 10 minuciu.Negali pakesti netvarkos,o kadangi as netokia tvarkinga,tai turbut kartais nagus pasigrauzia,kad martele turi ne tokia kaip ji biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, ir as jungiuosi prie jusu, maniskis irgi mergele. Kartu esam jau 6metai, o buvo visko. As pati esu svarstykle ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano vyras mergele. 4u.gif Jis toks geras, svelnus, bet kartais as jo nesuprantu - jo elgesio, bet vistiek ji myliu. wub.gif Jam kaip uzeina. Bet man patinka jog jis sako kad paskambins 15. 00val tai ir paskambina ligiai 15.00. kur is kitu to nesulauksi. Ir ka pasako ta ir padaro. Jis toks jautrus, per daug viska ima i sirdi ir greit uzpyksta. Bei mano kad ant jo visi pyksta - vienu zodziu graziai su tavim elgiasi tik kad ant jo tu nepyktum. Be to turi gera jumora. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 10 sausio 2009 - 13:54
Ka manote apie megeles vyrus?
fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2008 10 25, 13:07)
Maniskis visada nori buti teisus  doh.gif  Niekada nepripazins,kad jis suklydo ar,kad yra neteisus  doh.gif  Cia turbut viena labiausiai mane pjaunanciu savybiu  g.gif

As manau, jog ne zenklas kaltas, o pats zmogus! Gal jam demesio truksta. Niekas apie ji gerai nesnekejo, daug demesio neskyre, kai buvo mazas. Gal jam reik romantikos wub.gif wub.gif wub.gif , reik pagirt ir palepint console.gif ir ziuret kaip jis elgsis!!! thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 11 sausio 2009 - 18:18
Ko ko, bet vyro mergelės nenorėčiau, man jie skystimėliai doh.gif (nieko nenoriu įžeisti)
Atsakyti
QUOTE(kristinalm @ 2009 01 12, 22:38)
Ko ko, bet vyro mergelės nenorėčiau, man jie skystimėliai doh.gif (nieko nenoriu įžeisti)

Kodel? Jie visai ne skistimeliai, tongue.gif o tarp kitko labai gerai tave supranta, uzjaucia ir paguodzia. thumbup.gif Ne kaip kokie jauciai, avinai, veziai, dvyniai!!! schmoll.gif Ten tai jau tragedija. O mergele yra jautri viskam. Yra apie ka pasikalbeti su jais, pajuokauti. biggrin.gif
Su niekuo taip gerai nesutariu kaip su jais ir su jais jauciuosi gerai ir rami, saugi. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 13 sausio 2009 - 20:46
QUOTE(austeja11 @ 2009 01 13, 20:45)
Kodel? Jie visai ne skistimeliai, tongue.gif  o tarp kitko labai gerai tave supranta, uzjaucia ir paguodzia. thumbup.gif  Ne kaip kokie jauciai, avinai, veziai, dvyniai!!! schmoll.gif  Ten tai jau tragedija. O mergele yra jautri viskam.  Yra apie ka pasikalbeti su jais, pajuokauti.  biggrin.gif
Su niekuo taip gerai nesutariu kaip su jais ir su jais jauciuosi gerai ir rami, saugi. thumbup.gif

Dievinu vyrus MERGELES!!! wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti