Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(ag143 @ 2008 11 26, 15:38)
Atrodytu lyg laikrodzio nepazinotu,jei pasako,kad bus po valandos,tai drasiai pridek gera pusvalandi maziausiai.

maniskis panasiai. pasako, kad tuoj atvaziuos, buna uz pusvalandzio. o pasirodo, jis dar masina sugalvojo nuplauti, tai dar ka padaryti doh.gif smile.gif bet as nepykstu. daug kas rase, kad sunku sutart ir tt. gal maniskis netoks jau ir mergele, daugiau liuto savybiu turi, kaip ir as pati, liute tongue.gif tai ne su vienu asmeniu per savo gyvenima taip gerai nesutariau kaip su juo. per 10 draugystes menesiu- ne vienio barnio ar pykimosi. jei kas nesutampa, atsisedam, pasiaiskinam, pasikalbam, o ne durim trankom ar ka. ir jis tikrai nebijo man nusileisti blush2.gif kazkur skaiciau, kad mergeles- patys geriausi vyrai. 4u.gif
Atsakyti
na parasysiu apie savo mergele biggrin.gif geras vyras tik paskutiniu metu pasikele kazko co co ja tai siutas ima uzsispyres tai sakeskoks o teisus tai jau tikrai 100% bet yrodau kad neteisus.dar jau akivaizdu kad as teisi tai vistiek nenori pripazinti ech tie vyrai astai saulys thumbup.gif kovotoja cool.gif
Atsakyti
Maniškis irgi mergelė.
Tai ka aš žinau.
Pedantiškas, viskas turi būti tvarkinga, iščiustyta, nuvalyta.. doh.gif nu man iki to dar toli..
kad niekada neklysta - faktas.. Visi aplink kalti, visi kvailai mąsto, tik jis vienas šaunuolis, protinguolis... bigsmile.gif
Na šiaip racionalaus mąstymo, dėmesingas. Pažadėta - padaryta. rolleyes.gif
Užsispyręs.. Jei ko nenorės, tai be šansų priversti daryti.
Šiaip rūpestingas, atsakingas, padedantis. thumbup.gif
Man patinka.. wub.gif
Atsakyti
Mano vyras taip pat pagal zodiaka yra mergele. na mano vyras yra tikrai labai puikus zmogus, nei mes pykstames nei ka labai graziai gyvename, anksciau kai dar draugavome buvo visko ir barniu, matyt charakteriai gyvenant kartu apsislifavo lotuliukas.gif
o as pati esu dvyne, o kai horoskopuose raso kad mergeles su dvyniais nesutaria, bet tai ne tiesa, nes jei nesutartumem tai negyventumem dabar kartu. mirksiukas.gif

na o siaip tai labai jisai yra rupestingas, ka paprasau visada padarys, jei kam pazada kazka visada bus padaryta, nemoka atsakyti kitam, kad ir labai burbes bet bus padaryta. bigsmile.gif
Atsakyti
Turbut mergeles vyras gali buti priskirtas prie idealiausiu partneriu, jo ramybe, rupestingumas ir galvojimas apie ateiti leidzia jaustis saugiai, o seimoje tai taip svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2008 12 07, 17:04)
Turbut mergeles vyras gali buti priskirtas prie idealiausiu partneriu, jo ramybe, rupestingumas ir galvojimas apie ateiti leidzia jaustis saugiai, o seimoje tai taip svarbu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2008 12 07, 16:04)

drinks_cheers.gif maniskis irgi mergele.
Atsakyti
aš manau , kad vyras mergelė yra svajonių vyras thumbup.gif
Atsakyti
Na su zodziais "svajoniu vyras" as busiu kiek atsargesne.
Na man yra keli charakterio bruozai kur taaaaip uzknisa doh.gif Bet turbut cia dar seka paskui horoskopa zenkla ir kiti dalykai,kurie daro itaka susiformavusiam charakteriui g.gif
Mes vis dar bandom slifuotis bigsmile.gif O horoskope parasyta,kad oziaragiai su mergelem labai gerai sutaria lotuliukas.gif Nu dar to jausmo "gerai sutariam" nepatyriau lotuliukas.gif Vis mes erzeliojames del visokiu nesamoniu doh.gif As uzsispyrus ir jis nenusileidzia doh.gif Tai taip ir gaunasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudenėja @ 2008 12 07, 15:04)

ech... gaila negaliu sutikti del siu savybiu kalbant apie mano mergele.... verysad.gif labiausiai to jam truksta verysad.gif nei jis rupinasi, nei galvoja apie ateiti...
bet siaip ramus, nemegsta bartis, racionalus, nemegsta baliu...
Atsakyti
QUOTE(Sharlotte @ 2008 12 05, 19:56)
Maniškis irgi mergelė.
Tai ka aš žinau.
Pedantiškas, viskas turi būti tvarkinga, iščiustyta, nuvalyta..  doh.gif  nu man iki to dar toli..
Na šiaip racionalaus mąstymo, dėmesingas. Pažadėta - padaryta.  rolleyes.gif
Užsispyręs.. Jei ko nenorės, tai be šansų priversti daryti.
Šiaip rūpestingas, atsakingas, padedantis.  thumbup.gif
Man patinka..  wub.gif

As ir mano draugas esame mergeles. 4u.gif Del tvarkingumo, tai gal as labiau tokia, man viskas turi buti savo vietose, negaliu pakesti netvarkos. Stengiuosi is paskutiniuju laikytis pazadu, ir nekenciu tokiu, kuriais negalima pasitiketi. esu atsakinga ir megstu rupintis man brangiais zmonemis.
Del uzsispyrimo, tai pas mane jis saikingas. O va pas maniski, tai nors ant keliu klaupkis, jei pasake ne, reiskia ne. nekenciu sito jo bruozo. Jam truksta atsakomybes jausmo. per daug del nieko nesijaudina, sunervinti ji reikia daug pastangu, o man atvirksciai - pora zodziu gali ismusti is pusiausvyros. verysad.gif
Esu girdejusi, kad vyrai mergeles yra seimos vyrai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rudenėja @ 2008 12 07, 16:04)

Mano "mergiukas" taip pat pasizymi ypatingu rupestingumu, ramumu. Pradzioje mane stebino jo nedrasumas, dabar jau ipratau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2008 12 14, 14:38)
Na man yra keli charakterio bruozai kur taaaaip uzknisa doh.gif  Bet turbut cia dar seka paskui horoskopa zenkla ir kiti dalykai,kurie daro itaka susiformavusiam charakteriui  g.gif
Mes vis dar bandom slifuotis  bigsmile.gif O horoskope parasyta,kad oziaragiai su mergelem labai gerai sutaria  lotuliukas.gif  Nu dar to jausmo "gerai sutariam" nepatyriau  lotuliukas.gif Vis mes erzeliojames del visokiu nesamoniu  doh.gif As uzsispyrus ir jis nenusileidzia doh.gif  Tai taip ir gaunasi  doh.gif

as - oziaragis su bernioku mergele. tai tikrai nera lengva, abu individualistai, todel sunku nusileisti. abu vertinam laisve, racionaluma ir abu siekiam savo tikslu. Bet tas individualybiu saugojimas ir nenoras kazka paaukoti sukelia problemu. Bet kad tokia sajunga neleidzia nuobodziauti , tai faktas.

Beje, mergeles labai jautrus, tik labai tai slepia, na ir seimyniski, kai tam ateina laikas (subjektyvi nuomone smile.gif )
Atsakyti