Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(sbo @ 2013 05 02, 08:43)
keistai kaip. Mano mergele labai svelnus ir rupestingas.

nieko čia keisto, daugumoje vyrai mergelės tokie ir turėtų būti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnMa_geroji_puse @ 2008 10 25, 13:43)
Nu visai nesamonės  doh.gif
Geresnio vyro mergeles nei pas mano žmoną yra dar sutikęs nebuvau  biggrin.gif

lotuliukas.gif nu ir prajuokinot lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano vaikinas mergelė, tai pliusai, kad labai tvarkingas ir darbštus,švelnus smile.gif Bet nėra dėmesingas ir romantikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angel666 @ 2014 01 07, 23:33)
Mano vaikinas mergelė, tai pliusai, kad labai tvarkingas ir darbštus,švelnus smile.gif Bet nėra dėmesingas ir romantikas doh.gif

Va va va biggrin.gif
Atsakyti
Neseniai susipažinau su mergele, praleidome tris dienas kartu ir pastebėjau, kad kuo toliau, tuo labiau jis man patinka, atradau krūvą nuostabių savybių: labai draugiškas, atrodo galėtų bendrauti su bet kuo, optimistas, linksmas, tuo pačiu rimtas, rimtai žiūri į darbą, turi savo siekių, svajonių, link kurių tvirtai ir ryžtingai eina, bet darbas neatima jam laisvalaikio ir pramogų, geros širdies, rūpestingas, linkęs padėti, atviras, neįkyrus, neskūpus, planuojantis.

Aš pati ožiaragė ir man čia pirma pažintis su vyru mergele. Ir kol kas tikrai atrodo, kad vyrai mergelės yra nuostabūs. smile.gif
Atsakyti
maniskis irgi mergele. jau toooks perfekcionistas doh.gif ne tvarkos klausimu, ne, pas ji gali ir kojines vidury kambario metyti, bet darbu, elgesio - labai reiklus sau ir kietiems. ir akizara. viska pasako kaip yra, i vata nevynioja, gali laisvai leptelt "sita suknele tave storina" "si sukuosena tau netinka" biggrin.gif karta nuejes i svecius leptelejo, kad jie nekoki alu nupirko doh.gif teko raudonuot..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*Dama: 16 birželio 2014 - 11:18
QUOTE(Pikų*Dama @ 2014 06 16, 12:18)
darbu, elgesio - labai reiklus sau ir kietiems. ir akizara. viska pasako kaip yra, i vata nevynioja, gali laisvai leptelt "sita suknele tave storina" "si sukuosena tau netinka"  biggrin.gif

O taip biggrin.gif MB tip top tokio charakterio, kokia labai jautri mergaitė ar valdovė princesė su juo neišgyventų biggrin.gif O į vatą nevyniojimas man patinka, ypač praverčia jo žvitrios akys ir kandus liežuvis perkant batus ar pan. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonai-žalia @ 2014 06 14, 00:31)
Neseniai susipažinau su mergele, praleidome tris dienas kartu ir pastebėjau, kad kuo toliau, tuo labiau jis man patinka, atradau krūvą nuostabių savybių: labai draugiškas, atrodo galėtų bendrauti su bet kuo, optimistas, linksmas, tuo pačiu rimtas, rimtai žiūri į darbą, turi savo siekių, svajonių, link kurių tvirtai ir ryžtingai eina, bet darbas neatima jam laisvalaikio ir pramogų, geros širdies, rūpestingas, linkęs padėti, atviras, neįkyrus, neskūpus, planuojantis.

Aš pati ožiaragė ir man čia pirma pažintis su vyru mergele. Ir kol kas tikrai atrodo, kad vyrai mergelės yra nuostabūs. smile.gif

Nereikia absoliutinti ir spręsti apie vieną vyrą, jau kaip apie visus gimusius mergelės ženkle. Tris vaikinus gimusius mergelės ženkle pažinojau artimai ir tikrai nėra jie visų tų pačių savybių rinkiniai.
Atsakyti
QUOTE(Čija @ 2014 06 16, 14:39)
O taip biggrin.gif  MB tip top tokio charakterio, kokia labai jautri mergaitė ar valdovė princesė su juo neišgyventų biggrin.gif  O į vatą nevyniojimas man patinka, ypač praverčia jo žvitrios akys ir kandus liežuvis perkant batus ar pan. ax.gif

man irgi patinka. is pradziu buvo sunku priprasti, asaru pasitaike, isizeidimo.. bet dabar izvelgiu teigiama puse. jeigu sako, kad grazu, skanu, gerai, reiskia tikrai grazu, skanu ir gerai - o ne bandymas pataikauti, pasakymas del sventos ramybes ir panasiai biggrin.gif
Atsakyti
Ojei kaip idomu buvo paskaityt smile.gif Man taip atrodo-kad visi tokie skirtingi, nepriklauso nuo zodiako zenklo biggrin.gif Mano vyras mergele - ambicingas, optimistas, pozityvas, oportunistas, bet absoliuciai nemoka priimti kritikos ir yra baisiai netvarkingas buityje.
Atsakyti
Galiu tik pritarti kažkuriai, kad mergelė vyras tikrai netvarkingas namuose, bet kitur tai siekia tobulumo, labai daug reikalaauja iš savęs, taip pat ir iš kitų. Bet man patinka.
Atsakyti
Gerai pažįstu tris vyrus mergeles, tarp jų ir mano tėtis. Viena bendra savybė- sako tai , ką galvoja ( o tai ne visiems patinka), tvarkingi , tik kas liečia pačius save. Du labai komunikabilūs, vienas žodžio neišlemena smile.gif Taip, kad negalima visų rūšiuoti ,,pagal vieną kurpalį". Beje pati irgi esu mergelė ax.gif
Atsakyti