Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(Female @ 2013 04 29, 18:01)
gal pasidalins kas  ax.gif

Na juos reikia girti,palaikyti,kad ir ka bedarytu,turetum buti ne kvaila-apsiskaiciusi,galinti diskutuoti ivairiausiom temom,niekada nepasirodyk silpna,neverk prie jo-nepernesa sito ir patikek,nepuls guosti.Zodziu,kad gyvent su mergele-turi but "kieta",geriau pasieskok kol laikas kt.zenklo vaikino,nes megeles vyro pliusai neatsveria minusu
Atsakyti
QUOTE(velniuke13 @ 2013 04 30, 09:42)
Na juos reikia girti,palaikyti,kad ir ka bedarytu,turetum buti ne kvaila-apsiskaiciusi,galinti diskutuoti ivairiausiom temom,niekada nepasirodyk silpna,neverk prie jo-nepernesa sito ir patikek,nepuls guosti.Zodziu,kad gyvent su mergele-turi but "kieta",geriau pasieskok kol laikas kt.zenklo vaikino,nes megeles vyro pliusai neatsveria minusu

kuria diena Jusu mergele gimes?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 04 30, 07:58)
kuria diena Jusu mergele gimes?

rugpjucio 25d.,kartais man atrodo,kad jis ne po tuo zenklu gime,nes mergeles ypatingai "svarios",o manasis-ypatingai atbulai.Zodziu,jei su mergele geruoju-dangu tau po kojom paklos,bet jei ne...
Atsakyti
Mergelė vyras- geras variantas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskute_v: 01 gegužės 2013 - 08:11
QUOTE(velniuke13 @ 2013 04 30, 09:42)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai sutinku.
Female, jei per mėnesines skaudės pilvą, tai nesulauksi, kad bent švelniai paglostytų. Ateis ir rėš- ko čia guli? Skauda? Išgerk vaistų, ir apsisukęs ant kulno išeis į garažą su dantų šepetėliu gremžti savo automobilio, kad tik spindėtų tviskėtų biggrin.gif Ir neduok die išsprūs tau koks kritiškas komentaras JO atžvilgiu- tada atsiimsi penkiagubai, nes JIS juk niekada neklysta biggrin.gif žodžiu, jei nori mylinčio šilto gero vyro, neapsiribok ties šiuo...nors žinoma visur pasitaiko išminčių. Jei nori tvirto šeimyniško (su nedideliais nuokrypiais šonan) vyro, tiks ir šitas. Jausies saugi bent dėl to, kad visada užteks tualetinio popieriaus (nes jo atsargų bus prikimštos dvi spintutės) ir nebadausi mirksiukas.gif
Atsakyti
keistai kaip. Mano mergele labai svelnus ir rupestingas.
Atsakyti
QUOTE(velniuke13 @ 2013 05 01, 07:32)
rugpjucio 25d.,kartais man atrodo,kad jis ne po tuo zenklu gime,nes mergeles ypatingai "svarios",o manasis-ypatingai atbulai.Zodziu,jei su mergele geruoju-dangu tau po kojom paklos,bet jei ne...

Kad cia panasiau link liuto, bet toks tarpinis variantas, dar svarbu ziuret, ne tik pagal gimimo data, bet ir valandas,aisku jeigu zinot, nes svarbu, kuriam zenkle tuo metu buvo menulis, ne tik saule mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 05 02, 09:43)

Pritariu 100% wub.gif Kad darbstus ir kartasi per daug dirba, tai cia faktas, bet kad jam patinka ta veikla,kuria uzsiima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 05 02, 09:43)

Mano irgi svelnus ir rupestingas wub.gif Jei pasakau, kad man kas negerai, tai per diena paskambina 10 kartu paklausti kaip laikaisi. Kartais net atsibosta, nes as pati is tu kur nemegstu guostis ir mane kas guodzia ax.gif
O kas liecia tvarka ir darbstuma tai toks ir yra.
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2013 03 27, 18:06)
Nors dar trumpai pažystu vieną mergeliną, bet jau pastebėjau tokius ryškius bruožus:
- juodas darboholikas
- taupus
- mėgstantis vėluoti
- turi, kaip kažkas minėjo, tvirtą ir nepalaužiamą nuomonę beveik kiekvienu gyvenimo klausimu
- neromantiškas, tvirtai stovi abiem kojom ant žemės ir nesupranta jokių paskraidymų ir pasvaisčiojimų  biggrin.gif taip pat jeigu turės darbo, tai jis bet kokį romantišką savaitgalį iškeis į darbą nė nemirktelėjęs - juk DARBAS!!!!  doh.gif  biggrin.gif

mano irgi mergele doh.gif biggrin.gif
- kad darboholikas nepasakyciau, bet pinigai jam labai svarbu
- ner taupus, bet taupyt pinigus jam patinka ir reikia
- nemegsta pats veluot ir nepakencia, kai kiti veluoja
- sutinku drinks_cheers.gif
- ir cia deja sutinku drinks_cheers.gif

dar pridesiu, kad sunkiai sekasi kalbeti apie jausmus, santykius, nemoka atsiverti
barniu metu puikiai sugeba viska taip apsukti, kad pati likciau kalta, nors barnis ivyko del jo kaltes...sita savybe tiesiog zudo doh.gif
nemoka paguosti, paraginti, pagirti
uzmarsus
labai paslaugus kitiems seimos nariams, draugams, pazystamiems

nu zodziu ne dovanele tikrai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cold play: 26 lapkričio 2013 - 08:55
Antrą kartą į mergelę net nežiūrėčiau.
Atsakyti
Gal kažkuriai ir gera su mergele, bet aš išsiskyriau beveik po 12 m. Žiauriai nuobodus, namisėda be jokio polėkio.
Atsakyti