Gal turinčios mergelinus galėtu pasidalinti patirtim kaip pasigerinti jiems, suzaveti? ir ko jie negali pakesti?
Labai darbštus, net užknisa kartais darydamas bereikalingus darbus, ar spręsdamas visiškai svetimas problemas. "Nusismulkina", todėl nieko nespėja, pastoviai strese... Nemoka ilsėtis.
Mėgsta gaminti. Nemėgsta netvarkos. Negaili pinigų savo rūbams.
Per daug minkštas vaikams.
Jam labai svarbi jo finansinė padėtis, gali eiti dėl pinigų iš proto, nors skūpus nėra.
Gali po metų priminti kokią jūsų pasakytą frazę ir dėl jos papriekaištauti .
Žodžiu, daug pliusų, bet ne ką mažiau ir minusų...
Jam labai svarbi jo finansinė padėtis, gali eiti dėl pinigų iš proto, nors skūpus nėra.
maniškis:
1. darbštus, bando uždirbti visus pasaulio pinigus tikriausiai
2. šiek tiek pedantas, kas mane nervina truputį, nes pati nesu super duper tvarkinguolė.
3. rūpestingas, stengiasi labai dėl šeimos
4. Skūpus savo atžvilgiu ir truputį šeimos. Gaili sau nusipirkti rūbų naujų, tad tenka man tai padaryti. Ir ant maisto gaili
O visa kita tiesiog idealu.
1. darbštus, bando uždirbti visus pasaulio pinigus tikriausiai
2. šiek tiek pedantas, kas mane nervina truputį, nes pati nesu super duper tvarkinguolė.
3. rūpestingas, stengiasi labai dėl šeimos
4. Skūpus savo atžvilgiu ir truputį šeimos. Gaili sau nusipirkti rūbų naujų, tad tenka man tai padaryti. Ir ant maisto gaili
O visa kita tiesiog idealu.
QUOTE(gyvenkim linksmiau @ 2013 01 03, 22:05)
Labai darbštus, net užknisa kartais darydamas bereikalingus darbus, ar spręsdamas visiškai svetimas problemas. "Nusismulkina", todėl nieko nespėja, pastoviai strese... Nemoka ilsėtis.
Viska ka apraset 150% atitinka mano vyra
Labai megsta gaminti,nemegsta netvarkos. Negaili pinigu nei man nei vaikams,viska kas geriausia,graziausia stengiasi isgauti del musu negailedamas nei laiko nei pinigu. Bando uzdirbti viso pasaulio pinigus,labai svarbi jam jo finansine padetis. Per daug minkstas vaikams,seimoje as vietoj tecio Visiskai uzdaras,niekada nieko nepasakoja,kad ir kaip sunkiai sektusi. (Didziausia beda)
Nemoka ilsetis.
Labai valdingas.
Ne romantikas ir per daug meiles zodziais nesisvaisto,bet viduje net sprogti gali nuo meiles ir jausmu Kaip ir pries tai parase,baisiai daug pliusu,bet minusu ne ka maziau..
Nors dar trumpai pažystu vieną mergeliną, bet jau pastebėjau tokius ryškius bruožus:
- juodas darboholikas
- taupus
- mėgstantis vėluoti
- turi, kaip kažkas minėjo, tvirtą ir nepalaužiamą nuomonę beveik kiekvienu gyvenimo klausimu
- neromantiškas, tvirtai stovi abiem kojom ant žemės ir nesupranta jokių paskraidymų ir pasvaisčiojimų taip pat jeigu turės darbo, tai jis bet kokį romantišką savaitgalį iškeis į darbą nė nemirktelėjęs - juk DARBAS!!!!
- juodas darboholikas
- taupus
- mėgstantis vėluoti
- turi, kaip kažkas minėjo, tvirtą ir nepalaužiamą nuomonę beveik kiekvienu gyvenimo klausimu
- neromantiškas, tvirtai stovi abiem kojom ant žemės ir nesupranta jokių paskraidymų ir pasvaisčiojimų taip pat jeigu turės darbo, tai jis bet kokį romantišką savaitgalį iškeis į darbą nė nemirktelėjęs - juk DARBAS!!!!
Ex mergelė. Labai nykus gyvenimas, vien tik pareigos, pareigos pareigos. Jokių kompromisų ar spalvų, plius ir požiūris itin siauras. Man laisvamanei tai per mažas pasaulėlis ir per daug ribotas nepagrįstų požiūrių.
QUOTE(Sahrazad @ 2013 03 28, 15:19)
Ex mergelė. Labai nykus gyvenimas, vien tik pareigos, pareigos pareigos. Jokių kompromisų ar spalvų, plius ir požiūris itin siauras. Man laisvamanei tai per mažas pasaulėlis ir per daug ribotas nepagrįstų požiūrių.
100proc sutinku labai trumpai ir tiksliai pasakyta!
vyras mergelė - baisiau ir būti negali... Daug vyrų mergelių teko sutikti, bet visi turi bendrą bruožą - užsispyrę be galo, visada jo viršus turi būt, iš kitų reikalauja tobulumo, bet jiems patiems stengtis nereikia. Gali ginčytis ir įrodinėti iki nukritimo. Nežinau, man šis ženklas turbūt pats nemėgiamiausias pati irgi mergelė, bet moterys mergelės gerokai skiriasi nuo mergelių vyru savo charakteriu.
QUOTE(svarelis888 @ 2013 04 23, 19:19)
vyras mergelė - baisiau ir būti negali... Daug vyrų mergelių teko sutikti, bet visi turi bendrą bruožą - užsispyrę be galo, visada jo viršus turi būt, iš kitų reikalauja tobulumo, bet jiems patiems stengtis nereikia. Gali ginčytis ir įrodinėti iki nukritimo. Nežinau, man šis ženklas turbūt pats nemėgiamiausias pati irgi mergelė, bet moterys mergelės gerokai skiriasi nuo mergelių vyru savo charakteriu.
kazin,kiek skaiciau(gal prazioplinau)neradau ,kad mergeles vyras butu nevala,toks,deja,mano mergele.Nulis asmenines higienos,masinoje vaziuotu turbut tarp siuksliu,kol kirmeli atsirastu,namuose nieko nesaugo-purvina,nesioja purva,zodziu-juodas nevaleika.Daug skaiciau ir pazystu pati keleta mergeliu-tvarkinguolai iki pedantiskumo,tai kaip cia su manuoju,gal atsiras tokios mergeles moteris,kad nemanyciau,kad cia kazkas man su savo mergele ne taip.O kt.bruozai-uzsispyres asilas,neskupus,seimai nieko negaili,negamina,tik megejas skaniai pakirst,amzinas darbininkas,neseksualus,santurus,intelektualus,saziningas be galo,uzknisa su savo geranoriskumu padeti kitiems,kuo daug kas naudojasi.Na,nelengva man su juo,bet turi kazka tokio,kas man suteikia sauguma,tikejima,kad sulauksime senatves...
QUOTE(velniuke13 @ 2013 04 27, 21:23)
saziningas be galo,uzknisa su savo geranoriskumu padeti kitiems,kuo daug kas naudojasi.Na,nelengva man su juo,bet turi kazka tokio,kas man suteikia sauguma,tikejima,kad sulauksime senatves...
visai kaip mano Mergelinas tik labai švaruolis, amžinas ligų ieškotojas (ir radėjas) ir be abejo, mėgsta, kad jo viršus būtų diskusijose ir ginčuose, nors visai neseniai įprato retsykiais ir nusileisti
QUOTE(Female @ 2012 12 19, 23:01)
Gal turinčios mergelinus galėtu pasidalinti patirtim kaip pasigerinti jiems, suzaveti? ir ko jie negali pakesti?
gal pasidalins kas