Maniskis gmes 17d,tai chm...Jau santykiuose ziauriai juoda arba balta.Su ex vyru pragyvenus 6metus ne trecdalio konfliktu neturejau kiek su mergelinu per 5menesius.Bet gal apsitrinti reikejo,jau koks menesiukas tylu,ramu,labai laimingi jauciames.
Kazkuri minejo,kad anksciau konflikto metu bandydavo nugesinti ir suprato dariusi klaida-tai jau tikrai!As ir is pradziu taip dariau,bet po to jau palikdavau nuosaly,kad nurimtu.Siaip,ziauriai degtukas,greit gali supykti ir atsiprasyti nelabai nori.Bet beda,kad ir as tokia,tai labai sunku buvo.Kazkaip buvau is ankstesnes santuokos pripratus,kad jei ko lb supykstu,apsisuku ant kulno ir palieku,bet ex paimdavo uz rankos,sustabdydavo ir aiskindavomes toliau
O sitas-eini,tai eik
Tada abu kampais kampais,nesnekam.O jei snekedami nervuojames,pradedam kelt tona,tai laikykis vaikeli,nes abu nekenciam pakelto tono.As pakankamai ramiake,bet buvo labai smarkiai isvedes is kantryves-duris trankyt pries nosi pradejau,saukt ir net per spranda uzvaziavau,ko gyvenime niekada niekam nesu dariusi,klaiku net prisiminti
Jis naktimis dirba,tai kai pabunda,VISADA ne nuotaikoj kuri laika.Ir amziais uzkliudavo arba pirmas mano klausimas,arba kodel nepazadinau,arba kodel pazadinau,arba kodel nuejau i kambari,o ne su juo bendrauju,omg
Vienu metu net pradejau bijoti jo prabudusio,siaubas kazkoks.Bet kai praeina laiko,issisnekam,pasakiau,kad pradedu jo tokio bijoti,nezinau kaip man reikia elgtis,kad as taip nedarau ir t.t. ir pan,jis pradejo labai stengtis pasikeisti.Kartais net juokas ima,kai atsikelia kaip visada,bet issisiepia tokia dirbtina sypsena,tipo-matai,man viskas gerai
Ziauriai stengiames,daug snekam kas patinka ir nepatinka,ir,kaip minejau,jau koks menuo kaip rozem klotas,bet pradzioj,ujujuj..
Vaikus dievina,sexe labai svelnus,geidulingas,eksperimentatorius.Namie pakankamai tvarkingas-jei as tingiu tvarkytis,jis sutvarko.Jei tingiu valgyt daryt-pasidaro ka nors.Nedarom is to problemu.Ne karto neprikaisiojom del to vienas kitam.Kartais juokauja-ryt tu nama kuopi,ane?Ne,ne,as ryt isvalysiuviska...
Sportuoja,rengiasi labai graziai,nori ir mane grazia matyti.Del pinigu-is pradziu man buvo krize,daug ka teko jam moket(pvz mokescius uz nama),tai kita menesi pateike man saskita kiek turiu jam atiduoti,buvo sokas.Bet ir tame isuklet baigiu.Atsitiko,kad jam atejo krize ir as viska mokejau,bet nepaemiau ne cent,nes pasakiau,kad mes seima ir as noreciau,kad tai butu norma-jei as neturiu pinigeliu,jis moketu,jei jis neturi-jokiu problemu.
Teisybes ieskotojas,darba gresia prarasti,bet nebijo stot pries sefus,-zino,kad jo teisybe ir,net jei praras darba,susiras geresni,toki,kokiu pats galetu dziaugtis.Tas man patinka.Nes as sunkiai tokioj situacijoj uz save pastoveciau...
Net nzn ka dar pridurti
Mano MB gimęs 19d. tai labai daug panašumų. Pedantas, švarus, susitvarkęs, visad teisus, niekada neatsiprašys. Kaupia atsargas, viską valo tvarko pats, manęs neprašo, bet jei pati prisijungiu- džiaugiasi, dar uoliau švarinasi. sąskaitos man dar nėra pateikęs, bet įtariu pateiktų jei būtų proga. Priekabus, net dėl makiažo duoda pastabų- pvz.:pudrą nelygiai išsitepei. "Niekas čia tavęs nelaiko"- topinė frazė
niekad neseks iš paskos, neprašys likti. Santykiuose veikia "ranka ranką plauna" sistema- aš tau tu man. Kerštingas žiauriai. "Kerštas saldus" antra topinė frazė
Tylenis. Jo didžiausias pliusas- seksas. Jei ne jis, seniai būčiau pabėgusi nuo tokio velnio