Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(*NeiDa* @ 2011 11 02, 19:16)
Atitiko taip pat,tik sexui tikrai uzgaidus,nori daug ir kokybiskai  lotuliukas.gif
Jei kada issiskirciau,tikrai nenoreciau vel mergeles,siaip labai sunkus charakteris...su savo paziurom keistom,jiems viskas galima-kitai pusei ne.Visada ''tujina'' ,niekada nenori pripazinti,kad pats kaltas kazkurioj situacijoj ir pan... doh.gif

tas tikra tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimiečka @ 2011 05 06, 10:16)
Niekada per daug nesureikšmindavau zodiako ženklų, bet čia paskaičiusi tikrai nemažai matau atitikimų ir apie mano vyrą  blink.gif  bigsmile.gif  Tiesa, kad darbštus, auksines rankas turi, kad nesitaikys pirmas, gal ir ne romantikas, bet man to visai ir nereikia. Dėl taupumo ar skūpumo galėčiau ginčytis, maniškis kaiptik išlaidus gal per daug...  g.gif  Dėl baliukų visokių - tai neis niekur vienas, bet ir manęs neišleis  rolleyes.gif  Jau geriau namie dviese po taurę pakelsim, bet po barus nevaikščiosim atskirai  su vyriška/moteriška kompanija. Na ir pavydus laaabai...  blush2.gif  rolleyes.gif
Gal yra Dvynukių, gyvenančių su Mergelėm?

Ir as gyvenu su vyru Mergele 4u.gif , maniskis tikrai nera skupus, nenori niekur isleisti vienos, o jei reikia tai daznai skambina, po barus atskirai nevaikstome, jei kas ir pakviecia visada nori eiti kartu, myli vaikus(ne tik savus) ir vaikai ji labai myli thumbup.gif dovanoja dovanu be progos ir geliu parnesa thumbup.gif , megsta daryti staigmenas, jei bunu nusiminusi visada stengiasi pralinksminti mirksiukas.gif
Atsakyti
va todel as horoskopais ir netikiu,o jau ypac tais bendrais,o ne pagal metus,tikslia data,laika,pati turiu vyra mergele,ir uosvi mergele,galiu atsiliept tik gerai,ir labai rupinasi seima,visais jos nariais,su humoro liux,o jau,kad skupus nors vienas butu,tai visai briedas ,todel vargu ar jau cia taip zenklas lemia,tiesiog zmones skirtingi,papuola visokiu tu mergeliu mirksiukas.gif priimkit zmones tokius ,kokie yra,maziau apkraukit savo galvas horoskopais,o dar jei vyrams apie juos pliurpsit,tai ir is namu isleksit ar nent jau ant sofkes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Esu laiminga @ 2011 07 24, 22:27)
Maniskis gmes 17d,tai chm...Jau santykiuose ziauriai juoda arba balta.Su ex vyru pragyvenus 6metus ne trecdalio konfliktu neturejau kiek su mergelinu per 5menesius.Bet gal apsitrinti reikejo,jau koks menesiukas tylu,ramu,labai laimingi jauciames.

Kazkuri minejo,kad anksciau konflikto metu bandydavo nugesinti ir suprato dariusi klaida-tai jau tikrai!As ir is pradziu taip dariau,bet po to jau palikdavau nuosaly,kad nurimtu.Siaip,ziauriai degtukas,greit gali supykti ir atsiprasyti nelabai nori.Bet beda,kad ir as tokia,tai labai sunku buvo.Kazkaip buvau is ankstesnes santuokos pripratus,kad jei ko lb supykstu,apsisuku ant kulno ir palieku,bet ex paimdavo uz rankos,sustabdydavo ir aiskindavomes toliau biggrin.gif O sitas-eini,tai eik doh.gif Tada abu kampais kampais,nesnekam.O jei snekedami nervuojames,pradedam kelt tona,tai laikykis vaikeli,nes abu nekenciam pakelto tono.As pakankamai ramiake,bet buvo labai smarkiai isvedes is kantryves-duris trankyt pries nosi pradejau,saukt ir net per spranda uzvaziavau,ko gyvenime niekada niekam nesu dariusi,klaiku net prisiminti doh.gif  unsure.gif

Jis naktimis dirba,tai kai pabunda,VISADA ne nuotaikoj kuri laika.Ir amziais uzkliudavo arba pirmas mano klausimas,arba kodel nepazadinau,arba kodel pazadinau,arba kodel nuejau i kambari,o ne su juo bendrauju,omg doh.gif Vienu metu net pradejau bijoti jo prabudusio,siaubas kazkoks.Bet kai praeina laiko,issisnekam,pasakiau,kad pradedu jo tokio bijoti,nezinau kaip man reikia elgtis,kad as taip nedarau ir t.t. ir pan,jis pradejo labai stengtis pasikeisti.Kartais net juokas ima,kai atsikelia kaip visada,bet issisiepia tokia dirbtina sypsena,tipo-matai,man viskas gerai lotuliukas.gif Ziauriai stengiames,daug snekam kas patinka ir nepatinka,ir,kaip minejau,jau koks menuo kaip rozem klotas,bet pradzioj,ujujuj..

Vaikus dievina,sexe labai svelnus,geidulingas,eksperimentatorius.Namie pakankamai tvarkingas-jei as tingiu tvarkytis,jis sutvarko.Jei tingiu valgyt daryt-pasidaro ka nors.Nedarom is to problemu.Ne karto neprikaisiojom del to vienas kitam.Kartais juokauja-ryt tu nama kuopi,ane?Ne,ne,as ryt isvalysiuviska... bigsmile.gif  thumbup.gif
Sportuoja,rengiasi labai graziai,nori ir mane grazia matyti.Del pinigu-is pradziu man buvo krize,daug ka teko jam moket(pvz mokescius uz nama),tai kita menesi pateike man saskita kiek turiu jam atiduoti,buvo sokas.Bet ir tame isuklet baigiu.Atsitiko,kad jam atejo krize ir as viska mokejau,bet nepaemiau ne cent,nes pasakiau,kad mes seima ir as noreciau,kad tai butu norma-jei as neturiu pinigeliu,jis moketu,jei jis neturi-jokiu problemu.

Teisybes ieskotojas,darba gresia prarasti,bet nebijo stot pries sefus,-zino,kad jo teisybe ir,net jei praras darba,susiras geresni,toki,kokiu pats galetu dziaugtis.Tas man patinka.Nes as sunkiai tokioj situacijoj uz save pastoveciau...
Net nzn ka dar pridurti rolleyes.gif

Mano MB gimęs 19d. tai labai daug panašumų. Pedantas, švarus, susitvarkęs, visad teisus, niekada neatsiprašys. Kaupia atsargas, viską valo tvarko pats, manęs neprašo, bet jei pati prisijungiu- džiaugiasi, dar uoliau švarinasi. sąskaitos man dar nėra pateikęs, bet įtariu pateiktų jei būtų proga. Priekabus, net dėl makiažo duoda pastabų- pvz.:pudrą nelygiai išsitepei. "Niekas čia tavęs nelaiko"- topinė frazė thumbup.gif niekad neseks iš paskos, neprašys likti. Santykiuose veikia "ranka ranką plauna" sistema- aš tau tu man. Kerštingas žiauriai. "Kerštas saldus" antra topinė frazė lotuliukas.gif Tylenis. Jo didžiausias pliusas- seksas. Jei ne jis, seniai būčiau pabėgusi nuo tokio velnio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 03 31, 22:35)
Mano MB gimęs 19d. tai labai daug panašumų. Pedantas, švarus, susitvarkęs, visad teisus, niekada neatsiprašys. Kaupia atsargas, viską valo tvarko pats, manęs neprašo, bet jei pati prisijungiu- džiaugiasi, dar uoliau švarinasi. sąskaitos man dar nėra pateikęs, bet įtariu pateiktų jei būtų proga. Priekabus, net dėl makiažo duoda pastabų- pvz.:pudrą nelygiai išsitepei. "Niekas čia tavęs nelaiko"- topinė frazė thumbup.gif niekad neseks iš paskos, neprašys likti. Santykiuose veikia "ranka ranką plauna" sistema- aš tau tu man. Kerštingas žiauriai. "Kerštas saldus" antra topinė frazė lotuliukas.gif Tylenis. Jo didžiausias pliusas- seksas. Jei ne jis, seniai būčiau pabėgusi nuo tokio velnio lotuliukas.gif

Mano 17 diena taip pat gimes.Teisingai parasei,kad ranka ranka plauna biggrin.gif Elementariuose dalykuose,kaip apkabinimas-jei tu neapkabinai,kodel as turiu?Pasiskolinsi pinigu,tai jei neatiduosi,primins pasitaikius progai.Jeigu SUKLYSI kur nors,kiekviena miela diena gali ta priminti!!! wacko.gif Irgi tvarkingas,megsta graziai rengtis.Islaidus-nera is tu vyru,kurie mamuta namo tempia dry.gif nors darbe ir darbstus,turi autoriteta,bet galva duodu nukirsti,galetu zymiai geresni,pelningesni darba dirbti.Maniskis ne tylus,kaip tik linksmas,kompanijos siela,komunikabilus.Kas liecia lova-aha,jam labai svarbu pirmiausia moters malonumas,o po to jau jo blush2.gif biggrin.gif Siaip,sunkus charakteris,ypac tada,kai pavarges arba neissimiegojes unsure.gif Pradeda viska prikaisioti,nustoja mastyti,sneka bele sneket,bet po kiek laiko atsipeikejes,apgalvojes suvokia,kad ne visai teisus buvo.Negaliu jo pakesti pikto,ivaro man isterija smile.gif
Atsakyti
Skaitau ir nesuprantu, apie ka, nes pati esu mergele ir tokiu dalyku kaip tinginyste, skupumas, nulis romantikos ir pan nesuprantu, atvirksciai, sukuosi amzinai kaip prisukta, kartais ir pati nuo to pavargstu, bet negaliu ne min nusedeti, man toks dalykas kaip gulejimas lovoje ir ziurejimas tv nesuvokiamas, as tiek daug visko noriu padaryti ir ismokti, kad man ir 24 val mazai. smile.gif Del pinigu, atiduosiu greiciau viska kitam, bet sau pagailesiu nusipirkti pvz gerus batus, visada sakau, ai, nieko tokio, kad senieji jau kiauri, bet uztat kaip malonei nustebinsi ar padesiu zmogui, taigi, skupa nebent sau. O romantika net per krastus verziasi, zinoma, viskas turi buti itin estetiska, kitaip man sugadina visa romantika. Pvz kepu bulviu plokstaini ir is lasinuku isdelioju sirdele biggrin.gif wub.gif , bet jeigu pries sedant valgyti bus nors vienas nesvarus indas kriaukleje, tiesiog negalesiu valgyti, uzstrigs man kasnis gerkleje ir jeigu vyras greit nenubegs jos isplauti, vsio romantikai, sedesiu surugusi ir galvosiu, kad manes nemyli, nes neprisidejo prie mano romantiskos vakarienes. biggrin.gif Visur ir visada noriu estetikos. Ir nemanau, kad mes sunkus zmones, nezinau, man kazkaip su savimi nera problemu, as tokia miela ir gera sau atrodau biggrin.gif , nemegstu pyktis, didziausia kietasirdi bandau suminkstinti ir surasti prendima, tik va ko ziauriai nekenciu, kai man uz nugaros kazkas nieksisko padaroma, tada nedovanosiu ir isbrauksiu is gyvenimo. Noriu, kad visada butu pasitarta su manimi. tongue.gif As megstu jausti valdzia, visur. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Triumfante @ 2012 05 06, 15:55)
Skaitau ir nesuprantu, apie ka, nes pati esu mergele
Del pinigu, atiduosiu greiciau viska kitam, bet sau pagailesiu nusipirkti pvz gerus batus, visada sakau, ai, nieko tokio, kad senieji jau kiauri, bet uztat kaip malonei nustebinsi ar padesiu zmogui, taigi, skupa nebent sau.
As megstu jausti valdzia, visur.  biggrin.gif

Taigi čia apie vyrus biggrin.gif
O dėl skūpumo, tai mano ex mergelė irgi taip dievagodavos kaip jis visiems padeda, nors realiai susidūrus su ta "pagalba" pamatai kad skūpas kaip nagas, nuo savęs cento nenulups, o pasitaikius progai dar dvigubai paims. Net už dovanas 100 LT. išlupo doh.gif
Veeee šlykštukas. Minusas mergelėms vyrams cool.gif
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 05 08, 15:33)
Taigi čia apie vyrus biggrin.gif

Sakau, kad nelabai suprantu apie ka kalbat. biggrin.gif
Atsakyti
aš kažkaip nelabai kreipdavau demesio į zodiako ženklus, bet va turiu toki gerbėją gimusį po mergelės ženklu, ir kažkaip pradejau atidžiau stebėti ir atkreipti dėmesį.
iš ties dažnai jis elgiasi kaip "mergelė" neryžtingas, nedrąsus, būna kalba, bet padaryti nepadaro. O kartais toks vaizdas kad jaučiai viršenis ir gudrsnis uz kitus... mano toks pastebėjimas..
Atsakyti
kokie visu skirtingi pastebejimai
ar reiskia,kad visi vyrai,gime po mergeles zenklu turi buti su vienodais privalumais ir trukumasi?
kaip pavyzdys-as turiu drauges dvi,su kurioms skiriames per 1gimimo diena
ir visos trys esame visikai skirtingos
Atsakyti
Mano vyras, ačiū dievui, ne mergelė, bet kiek šiaip pažįstu šio ženklo vyrų ir moterų - visi labai pedantai, o aš tokia nesu, tai nemanau, kad labai gerai sutartume kartu gyvendami biggrin.gif. tiesa, kas dėl ištikimybės, tai čia klausimas, ar zodiako ženklas šias savybes lemia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvitute: 06 gruodžio 2012 - 18:00
Mano vyras Mergelė, beveik idealus variantas, neskaitant kelių smulkmenų, na bet kas jų neturi....
Atsakyti