QUOTE(AnMa_geroji_puse @ 2008 11 04, 22:50)
Velnias... Ka cia jum pasakyt dabar?
Nenoriu but kaip ne kurie vyriski "autoritetai" sitam forume ir rautis ant kiekvienos nuomones nesutampacios su mano ar pan.
Manau, jei gaspadine uzmatys sita tema tai pati ir issiguos ar pasidziaugs, na bet cia jau jos teise spresti.
Bet kaip ten bebutu sita tema mano akimis labai jau aiskiai klausia apie tam tikra vyru grupe (pirmas postas, jei netikit).
edit: O kruopos!! Temos autorei aiskinau apie jos tema...
Ir ankstesniam mano poste pacituotas tekstas labai primine demesio prasymasi: Is to kaip rasyta, kas rasyta ir kas tarp eiluciu. Na taip, tarp eiluciu kiekvienas mato unikalu teksta. As reagavau i TAI ka pamaciau. Nepatinka, neskaitykit.
"Ne nu tai jo..."
O kas del to priestaravo? Ir aplamai, kokia patirtis is tu horoskopu?! Ar nesijauciat truputi masines kulturos aukomis? Taip lyg proskos skalautusi per smegenis?
Ar nera taip, kad prisiskaitom briedu visokiausiu ir paskui pasamoningai isikale i galva viena ar kita veiklos modeli bandom imituot?
Va taip ir gimsta tokios "gudrios" temos.
Siaip ar taip, cia asmenine nuomone, galbut neteisinga, tikriausiai kritikuotina ir t.t., bet pareikst ja gali kiekvienas. Kaip ten bebutu, damos, atleiskit uz isikisima, teskite...
Nenoriu but kaip ne kurie vyriski "autoritetai" sitam forume ir rautis ant kiekvienos nuomones nesutampacios su mano ar pan.
Manau, jei gaspadine uzmatys sita tema tai pati ir issiguos ar pasidziaugs, na bet cia jau jos teise spresti.
Bet kaip ten bebutu sita tema mano akimis labai jau aiskiai klausia apie tam tikra vyru grupe (pirmas postas, jei netikit).
edit: O kruopos!! Temos autorei aiskinau apie jos tema...
Ir ankstesniam mano poste pacituotas tekstas labai primine demesio prasymasi: Is to kaip rasyta, kas rasyta ir kas tarp eiluciu. Na taip, tarp eiluciu kiekvienas mato unikalu teksta. As reagavau i TAI ka pamaciau. Nepatinka, neskaitykit.
"Ne nu tai jo..."
O kas del to priestaravo? Ir aplamai, kokia patirtis is tu horoskopu?! Ar nesijauciat truputi masines kulturos aukomis? Taip lyg proskos skalautusi per smegenis?
Ar nera taip, kad prisiskaitom briedu visokiausiu ir paskui pasamoningai isikale i galva viena ar kita veiklos modeli bandom imituot?
Va taip ir gimsta tokios "gudrios" temos.
Siaip ar taip, cia asmenine nuomone, galbut neteisinga, tikriausiai kritikuotina ir t.t., bet pareikst ja gali kiekvienas. Kaip ten bebutu, damos, atleiskit uz isikisima, teskite...
Viskas tvarkoj,forumas ir skirtas tam,bet kiekvienas viska interpretuojame kaip norim ar ne? man vienaip atrodo,o Jums dar kitaip stai ir viskas.As asmeniskai mokausi dar tik kurti grazius ir darnius santykius,kartais reikia patarimo,nes vienokiu ar kitokiu vyro savybiu nesuprantu,kaip bebutu keista tie patys horoskopo zenklai daznai turi panasiu savybiu (o kartais tokiu pat),todel idomu kaip kitos moterys,zmonos su tuo sugyvena ir isvengia barniu del tarkim kartais visai kvailu dalyku
Ir stengiantis apginti vyriska gimine galbut Jums reiketu pasiklausyti ne tik tu istoriju kai apie vyrus blogai snekama(nors sitam forume labai blogo neko neperskaiciau).Netikiu,kad vyrai susisede prie bokalo alaus neaptaria savo "bobu".Kad anoji tingine,kita valgyt skaniai negamina,o trecia dar biesas zino kokia Juk buna ir taip Visa laika buvo moteru puse ir visa laika buvo vyru puse Ir cia jau nieko nebepadarysi,taip pasaulis sukasi Na bet ir vel gi,cia tik mano asmenine nuomone