Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(AnMa_geroji_puse @ 2008 11 04, 22:50)
Velnias... Ka cia jum pasakyt dabar?
Nenoriu but kaip ne kurie vyriski "autoritetai" sitam forume ir rautis ant kiekvienos nuomones nesutampacios su mano ar pan.
Manau, jei gaspadine uzmatys sita tema tai pati ir issiguos ar pasidziaugs, na bet cia jau jos teise spresti.
Bet kaip ten bebutu sita tema mano akimis labai jau aiskiai klausia apie tam tikra vyru grupe (pirmas postas, jei netikit).
edit: O kruopos!!  doh.gif  doh.gif  Temos autorei aiskinau apie jos tema...

Ir ankstesniam mano poste pacituotas tekstas labai primine demesio prasymasi: Is to kaip rasyta, kas rasyta ir kas tarp eiluciu. Na taip, tarp eiluciu kiekvienas mato unikalu teksta. As reagavau i TAI ka pamaciau. Nepatinka, neskaitykit.
"Ne nu tai jo..."  g.gif  g.gif
O kas del to priestaravo? Ir aplamai, kokia patirtis is tu horoskopu?! Ar nesijauciat truputi masines kulturos aukomis? Taip lyg proskos skalautusi per smegenis?
Ar nera taip, kad prisiskaitom briedu visokiausiu ir paskui pasamoningai isikale i galva viena ar kita veiklos modeli bandom imituot?
Va taip ir gimsta tokios "gudrios" temos.
Siaip ar taip, cia asmenine nuomone, galbut neteisinga, tikriausiai kritikuotina ir t.t., bet pareikst ja gali kiekvienas. Kaip ten bebutu, damos, atleiskit uz isikisima, teskite...

Viskas tvarkoj,forumas ir skirtas tam,bet kiekvienas viska interpretuojame kaip norim ar ne? man vienaip atrodo,o Jums dar kitaip stai ir viskas.As asmeniskai mokausi dar tik kurti grazius ir darnius santykius,kartais reikia patarimo,nes vienokiu ar kitokiu vyro savybiu nesuprantu,kaip bebutu keista tie patys horoskopo zenklai daznai turi panasiu savybiu (o kartais tokiu pat),todel idomu kaip kitos moterys,zmonos su tuo sugyvena ir isvengia barniu del tarkim kartais visai kvailu dalyku g.gif
Ir stengiantis apginti vyriska gimine galbut Jums reiketu pasiklausyti ne tik tu istoriju kai apie vyrus blogai snekama(nors sitam forume labai blogo neko neperskaiciau).Netikiu,kad vyrai susisede prie bokalo alaus neaptaria savo "bobu".Kad anoji tingine,kita valgyt skaniai negamina,o trecia dar biesas zino kokia g.gif Juk buna ir taip smile.gif Visa laika buvo moteru puse ir visa laika buvo vyru puse tongue.gif Ir cia jau nieko nebepadarysi,taip pasaulis sukasi g.gif Na bet ir vel gi,cia tik mano asmenine nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2008 11 05, 11:44)
As asmeniskai mokausi dar tik kurti grazius ir darnius santykius,kartais reikia patarimo,nes vienokiu ar kitokiu vyro savybiu nesuprantu,kaip bebutu keista tie patys horoskopo zenklai daznai turi panasiu savybiu (o kartais tokiu pat),todel idomu kaip kitos moterys,zmonos su tuo sugyvena ir isvengia barniu del tarkim kartais visai kvailu dalyku  g.gif

g.gif g.gif
Taip tai taip, nes jei butu ne taip o kazkaip kitaip tai va jum ir prasom...
Rimtai dabar. Sakoma, kad gerais norais kelias i pragara nuklotas. Galim perfrazuot, kad "Gerais patarimais". Taigi, geriau dalintis patirtimi, o ne patarinet. Bent jau santykiu sferoj. Zinau kaip elgiuosi vienoj ar kitoj situacijoj, numanau, kaip mano gaspadine pasielgtu (nors visos jus unikalios ir nenuspejamos), tiek ir teimanoma atsakyt i konkrecius klausimus. Ne patart. Nes kiekvienas turim unikalu tarpeilutines informacijos sifra .
Jauciu nieko aiskaus cia nerasit tokiam atsakyme...

QUOTE(fragolina* @ 2008 11 05, 11:44)
Ir stengiantis apginti vyriska gimine galbut Jums reiketu pasiklausyti ne tik tu istoriju kai apie vyrus blogai snekama(nors sitam forume labai blogo neko neperskaiciau).Netikiu,kad vyrai susisede prie bokalo alaus neaptaria savo "bobu".Kad anoji tingine,kita valgyt skaniai negamina,o trecia dar biesas zino kokia  g.gif  Juk buna ir taip  smile.gif  Visa laika buvo moteru puse ir visa laika buvo vyru puse  tongue.gif  Ir cia jau nieko nebepadarysi,taip pasaulis sukasi  g.gif Na bet ir vel gi,cia tik mano asmenine nuomone  mirksiukas.gif

Kaip kokie vyrai matyt... Jei susedam kartais su diedais prie drinks_cheers.gif (na kai jau visiskai ner ka veikt), tai apie "savo bobas" kazin ar kalbam. Yra gi mocai, futbolas, treniruotes, darbas, galu gale oras ar bloga valdzia. Ir dar mergos kur salia sedi blush2.gif
Nera taip, kad savos moteriskes kazkur i samones uzkampi nukistos, bet dazniausiai nera reikalo viesai triusiku skalaut. Ypac su draugais. Tam gi forumu pilna smile.gif
Ai, taip, nieko ten negyniau, siaip piktinausi, gi lietuvis esu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AnMa_geroji_puse @ 2008 11 05, 14:48)
g.gif  g.gif
Taip tai taip, nes jei butu ne taip o kazkaip kitaip tai va jum ir prasom...
Rimtai dabar. Sakoma, kad gerais norais kelias i pragara nuklotas. Galim perfrazuot, kad "Gerais patarimais". Taigi, geriau dalintis patirtimi, o ne patarinet. Bent jau santykiu sferoj. Zinau kaip elgiuosi vienoj ar kitoj situacijoj, numanau, kaip mano gaspadine pasielgtu (nors visos jus unikalios ir nenuspejamos), tiek ir teimanoma atsakyt i konkrecius klausimus. Ne patart. Nes kiekvienas turim unikalu tarpeilutines informacijos sifra .
Jauciu nieko aiskaus cia nerasit tokiam atsakyme...
Kaip kokie vyrai matyt... Jei susedam kartais su diedais prie  drinks_cheers.gif  (na kai jau visiskai ner ka veikt), tai apie "savo bobas" kazin ar kalbam. Yra gi mocai, futbolas, treniruotes, darbas, galu gale oras ar bloga valdzia. Ir dar mergos kur salia sedi  blush2.gif
Nera taip, kad savos moteriskes kazkur i samones uzkampi nukistos, bet dazniausiai nera reikalo viesai triusiku skalaut. Ypac su draugais. Tam gi forumu pilna smile.gifAi, taip, nieko ten negyniau, siaip piktinausi, gi lietuvis esu  cool.gif

Butent!! Patirtimi ir reiketu dalintis,link to ir bandoma eiti smile.gif Iki siol as neperskaiciau nei vieno patarimo tongue.gif Vienos dalinasi didesne patirtimi,o kitos mazesne g.gif Ar ne taip?

Teko man keleta kartu girdeti,kaip "bobos" aptarinejamos.Nu tai plaukai pasisiause doh.gif O dar sako,kad moterys buna kaip turgaus bobos.Kartais vyrai ne ka maziau atsilieka mirksiukas.gif Dziaugiuosi,tamsta,jei toks nesate mirksiukas.gif
Kad daugiau tokiu,kurie saugo namu sienas g.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2008 11 05, 21:00)
Butent!! Patirtimi ir reiketu dalintis,link to ir bandoma eiti  smile.gif  Iki siol as neperskaiciau nei vieno patarimo  tongue.gif 

Taigi.
Bandykit klaust, gal ir gausit atsakyma is kitos varpines smile.gif

QUOTE(fragolina* @ 2008 11 05, 21:00)
Dziaugiuosi,tamsta,jei toks nesate  mirksiukas.gif
Kad daugiau tokiu,kurie saugo namu sienas  g.gif

Aha, riteriu ant balto moco new_russian.gif
Sienu saugojimas aisku gerai, blogai kai tai daro svolaciai kaip as. Mokantys pakalbet graziai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AnMa_geroji_puse @ 2008 11 06, 08:09)
Taigi.
Bandykit klaust, gal ir gausit atsakyma is kitos varpines smile.gif
Aha, riteriu ant balto moco  new_russian.gif
Sienu saugojimas aisku gerai, blogai kai tai daro svolaciai kaip as. Mokantys pakalbet graziai wink.gif

Savikritika visada gerai lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2008 11 06, 11:13)
[/b]
Savikritika visada gerai  lotuliukas.gif  g.gif

Tai faktas. Ypac kai naudojama savireklamos tikslais...
Va jum ir savybe. Akmenelis i patirties maiseli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AnMa_geroji_puse @ 2008 11 06, 10:31)
Tai faktas. Ypac kai naudojama savireklamos tikslais...
Va jum ir savybe. Akmenelis i patirties maiseli  biggrin.gif

Kodel taip daznai minima savireklama? g.gif ar tai aktuoli tema,tamsta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(fragolina* @ 2008 11 06, 11:54)
Kodel taip daznai minima savireklama? g.gif ar tai aktuoli tema,tamsta?  g.gif

A pas mane? Taip jau matosi?
Nu nezinau net... g.gif Muset aktuali pasamoniniam lygyj. Geras pastebejimas, beje.

Siaip ir visuotinai savireklama, jei teisingai pateikiama, yra reikalinga, aktuali ir neblogas ginklas. Tik kad to mokintis visa gyvenima reik arba daug gudriu knygu skaityt.
Pakankamai aiskus pavyzdys pastaruju keliu musu postu. Nepasikuklinau lengvai save pajuodint ir susilaukiau teigiamo ivertinimo uz savikritika. Nors kas gali pasakyt, kiek ta savikritika buvo nuosirdi? Is kt. puses, kas gali pasakyt, kiek tas ivertinimas buvo nuosirdus wink.gif

P.s. Na kur ta mano gaspadine?! kada gi busiu nuo pjedestalo pavarytas?! blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnMa_geroji_puse: 06 lapkričio 2008 - 16:51
QUOTE(AnMa_geroji_puse @ 2008 11 06, 16:45)
A pas mane? Taip jau matosi?
Nu nezinau net... g.gif  Muset aktuali pasamoniniam lygyj. Geras pastebejimas, beje.

Siaip ir visuotinai savireklama, jei teisingai pateikiama, yra reikalinga, aktuali ir neblogas ginklas. Tik kad to mokintis visa gyvenima reik arba daug gudriu knygu skaityt.Pakankamai aiskus pavyzdys pastaruju keliu musu postu. Nepasikuklinau lengvai save pajuodint ir susilaukiau teigiamo ivertinimo uz savikritika. Nors kas gali pasakyt, kiek ta savikritika buvo nuosirdi? Is kt. puses, kas gali pasakyt, kiek tas ivertinimas buvo nuosirdus wink.gifP.s. Na kur ta mano gaspadine?! kada gi busiu nuo pjedestalo pavarytas?!  blink.gif

Arba paciam buti gudriam nail.gif mirksiukas.gif
Savireklama visada gerai,bet tik kai jos ne per daug,ir dar kokiais tikslais ji naudojama mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fragolina*: 24 lapkričio 2008 - 11:58
isiterpsiu i jusu pokalbi ir pabandysiu apibudinti savo vyra-mergele.Pirmiausia kas man labai jo savybese nepatinka,tai nepunktualumas.Atrodytu lyg laikrodzio nepazinotu,jei pasako,kad bus po valandos,tai drasiai pridek gera pusvalandi maziausiai.Visur gali veluoti.
Toliau-uzsispyres,fantazuotojas(kartais jo istorijomis jau nebetikiu),del senu daiktu kaupimo irgi pas manaji yra.Pakankamai nedrasus.Geroji puse-jis romantiskas.,nuosirdus,draugiskas.
As vandenis,istikruju buvo sunku su charakteriais kol apsislifavom(kol gerai pazinom vienas kita),nes qabu kivirco metu nenusileidziam ir gali m tada pyktis per visa nakti.
na va tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ag143 @ 2008 11 26, 14:38)
isiterpsiu i jusu  pokalbi ir pabandysiu apibudinti savo vyra-mergele.Pirmiausia kas man labai jo savybese nepatinka,tai nepunktualumas.Atrodytu lyg laikrodzio nepazinotu,jei pasako,kad bus po valandos,tai drasiai pridek gera pusvalandi maziausiai.Visur gali veluoti.
Toliau-uzsispyres,fantazuotojas(kartais jo istorijomis jau nebetikiu),del senu daiktu kaupimo irgi pas manaji yra.Pakankamai nedrasus.Geroji puse-jis romantiskas.,nuosirdus,draugiskas.
As vandenis,istikruju buvo sunku su charakteriais kol apsislifavom(kol gerai pazinom vienas kita),nes qabu kivirco metu nenusileidziam ir gali m tada pyktis per visa nakti.
na va tiek mirksiukas.gif

Nu MB ir uzsispyres ir gyvenime nenusileis g.gif Net jei ir jo kalte bus,nepripazins ir apvers situacija taip,kad lieku as kalta lotuliukas.gif .Visai jis neromantikas.Tiksliau,dingo romantika,kai kartu pradejom gyventi. g.gif Turbut uzkariavo ir galvoja,kad nebereikia stengtis verysad.gif O visas senienas kaupia,neismeta lauk blink.gif Net maista sena turbut is saldytuvo neismestu lotuliukas.gif doh.gif Tai kai jo nebuna namie,as visas siuksles ismetu mirksiukas.gif
Atsakyti
Del tu vyru mergeliu- maniau, kad cia maniskio siaip kazkokio keisto auklejimo palikimas tos blogosios savybes, apie kurias beveik visos rasete, ogi pasirodo, kad daugelis "mergelinu" jas turi! blink.gif P.S. ar zinote, kad vyrai is esmes nesupranta uzuominu, nes pagal ju smegenis ( moksliniais tyrimais nustatyta) vyrai naudojasi kalba tik informacijai isreiksti arba ja apsikeisti?
Atsakyti