Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(Laurike24 @ 2010 11 19, 18:23)
Maniskis mergeliokas, as zuvelyte. Priesingybes, bet zuvu zenklas isskirtinis, vienas kita papildo.. va taip kazkur rase. biggrin.gif  ale teisybe yra... kai nuomones susikerta as dazniausiai viska juokais nuleidziu, niekada jos nesutaps diskutuojant apie gyvenima ar pan. nebent kas liecia bendra buiti, daiktu pirkima ... auksines rankos, kas liecia remontus padarys viskas,sukals viska,lentynas, suremontuos ka tik nori ..romantikos  g.gif  nera, del sekso netruks jo niekada, taupus,viska apgalvojants..meilus,geras, bet ir kartu labai grieztas... svarbu moketi prieiti,neimti viska taip giliai i galva... nes pasako kartais taip,kad nesuprasi rimtai cia ar ne...  rolleyes.gif

Jus pazystate mano vyra? g.gif Super tiesiog mano vyro mergeles aprašymas!
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 09 24, 13:01)
Taaaaip, būna, kad užgula ausis. Bet tuomet pakartoju klausimą "ar girdi ? Ar Girdi ? AR Girdi ? AR GIRDI MANEEEE ? " Tuomet visada išklauso ir pasikalba  ax.gif  Priimu tai, kaip romantišką žaidimą wink.gif Nėra idealesnio vyro už mergelę.

taip ir su maniskiu buna. dar galiu prideti,jog jie tokie biski tinginiai arba kaip cia issireiskus, vis juos pastumt,isjudint reikia...
Atsakyti
SKRUDZAI schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginger188 @ 2011 01 29, 20:56)
SKRUDZAI  schmoll.gif

na taip, jie nesidalina bet kam... neperka papuosalu, nedovanoja geliu ... bet vistiek paskui kazkaip sugeba sirdi pradziuginti. 4u.gif o jei tau netinka, vadinasi ieskok laisvasirdzio.... na kurima visviena snd auksine grandienle rytoj kelione i paryziu, mes mylim zemisku vyrus- mergeles... geris atiena nebutinai per ta pati, jei snd negavau geliu ,bet mes visi kartu turesim nuostabe kelione i kalnus su mesytes pakepimais ir zaidimais, galbut todel man viskas taip miela,nes gyvenau su tokiu vyru,kuriam masina pajudinti budavo tragedija, ne duok dieve neliks vietos. drinks_cheers.gif tai va..
Atsakyti
Maniskis irgi is Mergeliu 'klano'.
Pliusai, kad auksarankis, paslaugus, paprasysi- padarys. Nu siaip kaip zmogus, tai puikiai.
Bet minuisai... Kaip partneryje man kazko truksta. Nera romantikos, nustebint nemoka, nebent tiesiai sviesiai pasakysiu, kad "buk geras padaryk taip". Dar nepatinka tas jo noras vis zinoti kur, ka, su kuo, del ko darau... O labiausiai negaliu pakesti to- as teisiausias pasaulyje. Turbut del to, kad esu AVINAS neiseina susiderint.
Pasiskaiciau, kad vyrai visuomet konfliktus numalsina, nuramina, o va maniskis tai pirmas neprieis. Net jei as iskaudinta, pati turiu eiti taikytis, nes anas net nepasijudins schmoll.gif Man nesunku aisku, bet kad jis niekada nei gramo iniciatyvos nerodo...

Galbut dar yra MERGELES (vyro) ir AVINO (moters) deriniu? Kaip jus apsislifavot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tin-tin: 02 balandžio 2011 - 10:10
pas mus dar geriau - abudu Mergeles doh.gif Abudu egoistai, 'skrudzai' kaip cia jau buvo pasakyta, rimti rimtuoliai, protingi protinguoliai, kartais net baisu paciai lotuliukas.gif Bet uztat velkam viska kartu i savo 'lizdeli', suprantam be zodziu kai kurias situacijas, nuspejamas elgesys, ramybe del buities, materialiai irgi viskas liuks - nes abieju norai/siekiai sutampa. Nervina kartais kad per sventes-gimtadienius reikia 'uzsakyti' scenariju, ar net paciai viska planuoti ir daryti, nes is jo jokios romantikos ir staigmenu. Pvz. : norejau dovanu sunaus gimimo proga prabangio ziedo, tai kol isrinko, kol lygino kainas-modelius, kol derejosi su pardavejais, kol nupirko (viska man pasakodavo - tipo stengiasi, procesas eina) tai sunui ir metai suejo doh.gif , ir man jau atsibodo visa ta istorija doh.gif blush2.gif Geliu kokiai Valentino dienai pati jam uzsakau - nes gali ir su kepta vista ateiti (kad man vakarienes nereiketu nedaryti - atseit cia ir yra dovana doh.gif ) Bet kai reikia vaikams pieno/pampersu nupirkti - vaziuos nors ir 10val. vakaro
Siaip tai neiskundziu, tik galetu maziau buti pavydus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalinka2006: 04 balandžio 2011 - 23:08
QUOTE(Tin-tin @ 2011 04 02, 11:01)
Net jei as iskaudinta, pati turiu eiti taikytis, nes anas net nepasijudins  schmoll.gif  Man nesunku aisku, bet kad jis niekada nei gramo iniciatyvos nerodo...

100 procentų ! schmoll.gif
Atsakyti
Maniskis irgi meregele, tai romantikos truksta cia teisybe apie mergeles vyrus, is kantrybe sunku isvesti, bet jei isvedei tai jau laikykis doh.gif doh.gif doh.gif Del darbo pareigingas drinks_cheers.gif atsakingas, myli seima, kad skrudzius tikrai to apie savaji negaliu pasakyti, nei man nei vaikams negaili tikrai thumbup.gif nieko, pastoviai lepina wub.gif Del pavydo, net sunku pasakyti, lyg ir nepavydus, labai retai ta parodo. schmoll.gif Teisybe taikytis labai retai eina pirmas, nors ir as uzsispiriu ir neneinu, tai taip per visa diena bunam kaip vienas kito nematytume. Iskaudinta fdazniausiai bunu as, o jis nesitaiko pirmas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara04.: 13 balandžio 2011 - 09:01
Maniskis taip pat mergele ,esu visiskai patenkinta juo, buities klausimais ( sutvarko namus net neprasomas) tik valgyti nemoka gaminti.Atsakingas, myli seima, ne skrudzas nei man, nei vaikams negaili tikrai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginger188 @ 2011 01 29, 20:56)
SKRUDZAI  schmoll.gif

mano vyras mergelė, nu ne skrudžas, sakyč toks sveikai taupus, bet turi silpnybių mėgsta prabangius niekučius pvz jei perka peilį žvejybai tai renkas atidžiau nei žmoną turbūt savo laiku, kad rinkos ir pinigų nepagaili, bet jau perka tokį visam gyvenimui lotuliukas.gif
šeip šeimyniškas žmogus po darbo skuba namo, o ne į barą su draugais nors aš nieko prieš, kad kartais ir su draugais nueitų iš tokių neigiamų savybių sunkiai suvaldo pyktį, teisingiau visai nevaldo toks degtukas ir bumbeklis, bet kažkaip man nekliudo, labiau nervina, kad nenusileis niekur ginčysis iki negalėjimo, bet, kad neteisus neprisipažins net ir į kampą su visais įrodymais įstumtas nu ta, amžina moralinė nekaltybė kokia tai neatimama lotuliukas.gif

aš pati liūtas, tai vat taip ir gyvenam, o yra čia dar mergelių vyrų, o moteriškių liūtų?
Papildyta:
QUOTE(vasara04. @ 2011 04 13, 10:59)
o jis nesitaiko pirmas doh.gif

oi, kad pirmas pradėtų kalbėt..... nu per desėtką metų kiek esam tik vieną kartą taikėsi pirma jis, maniau, kad iš klumpių iškrisiu del netikėtumo, galvojau ar man čia pasimėgaut momentu nes antras toks jau nebegresia, ar nesilaužyt ir tikėtis po kokio desėtko dar vieno tokio malonaus akibrokšto lotuliukas.gif
nu bet jei mergom čia tikrai norma užsiraukt iki negalėjimo, tai tiek to, čia jau net nenusileidimas eit pirmai taikytis čia taip sakant norma lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekada per daug nesureikšmindavau zodiako ženklų, bet čia paskaičiusi tikrai nemažai matau atitikimų ir apie mano vyrą blink.gif bigsmile.gif Tiesa, kad darbštus, auksines rankas turi, kad nesitaikys pirmas, gal ir ne romantikas, bet man to visai ir nereikia. Dėl taupumo ar skūpumo galėčiau ginčytis, maniškis kaiptik išlaidus gal per daug... g.gif Dėl baliukų visokių - tai neis niekur vienas, bet ir manęs neišleis rolleyes.gif Jau geriau namie dviese po taurę pakelsim, bet po barus nevaikščiosim atskirai su vyriška/moteriška kompanija. Na ir pavydus laaabai... blush2.gif rolleyes.gif
Gal yra Dvynukių, gyvenančių su Mergelėm?
Atsakyti
as ir esu liutas,o mano vyras nergele,vat valgyt tai tik kartais padaro,kai pats nori ,del skupumo tai neskupas visai,vaikus lyg ir myli,bet man tai demesio kaip truksta,nei romantikos,nei geliu nedovanoja,saltas zmogus,nei apsikabinti nei prisigkausti,greit supyksta labai,o taikytis turiu as pati,bet jai ka pataisyt reik,tai labai darbstus,ir saziningas,karta kai pardaveja per daug grazos dave ,tai saziningai atidave permoka, tai va,bet siaip is blogu savybiu tai tinginys,gali gulet lovoj visa diena,ir nieko nedaryt,i parduotuve eina tiktai tada kai jam reikia kazko,ir labai smulkmeniskas,ilgai atsimena ir vis primena,nemegsta rupintis niekuo,niekad komplimentu nesako,bet jai ka blogo tai visada pasakys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fresija: 25 birželio 2011 - 01:40