Įkraunama...
Įkraunama...

Mergelė

QUOTE(Indra A. @ 2010 10 08, 18:51)
lotuliukas.gif
Na, mano Mergele isvykes dirbt i uzsieni. Po 2men jau prasidejo paranojiskas pavydas doh.gif Bet jis pats paciausias vyras man, kad ir ko bebutu prisigalvojes, visada kalbejo su manimi. Visas savo mintis issake, jausmus rode, netylejo. Greitai gris, tai laukiam nesulaukiam abu susitikimo wub.gif

nu tai joa jie labai jautrus zmones...man tas labiausiai patinka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Indra A. @ 2010 10 08, 18:51)
lotuliukas.gif
Na, mano Mergele isvykes dirbt i uzsieni. Po 2men jau prasidejo paranojiskas pavydas doh.gif Bet jis pats paciausias vyras man, kad ir ko bebutu prisigalvojes, visada kalbejo su manimi. Visas savo mintis issake, jausmus rode, netylejo. Greitai gris, tai laukiam nesulaukiam abu susitikimo wub.gif

o ko jus juokiates is mano pasisakymo?
Atsakyti
QUOTE(Becky @ 2010 08 24, 22:30)
Kiek pastebejau vyrui mergelei reikia labai savarankiskos moters be problemu - tada ir susisneket su juo galima ir santykiai puikus ir gyvenimas grazus  rolleyes.gif

pritariu siai minciai
jei mum nereiktu daryti remonto,butu pakankamai pinigu ir mano mergelinas butu sugyvenamas o dabar jam svarbi tik jo nuomone,nesiklauso,tenka tik pritarti.

Bet zinot as visviena padarau savaip,na aisku ne i blogaja puse,palaukiu -galiu laukti nors ir kelis metus.Paskui pasiziuri na kad gal ir mano teisybe buvo,bet to nepripazins niekada,bet man to nereikia,as tyliai pasidziaugiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 15, 15:49)
x nu tai joa jie labai jautrus zmones...man tas labiausiai patinka  lotuliukas.gif
Papildyta:
xx o ko jus juokiates is mano pasisakymo?

x Tikrai, labai jautrus ax.gif
xx Nepiktybiskai, tik tik as panasiai is tolo veziukus jauciu doh.gif

QUOTE(Auksreda @ 2010 10 16, 00:07)
Bet zinot as visviena padarau savaip,na aisku ne i blogaja puse,palaukiu -galiu laukti nors ir kelis metus.Paskui pasiziuri na kad gal ir mano teisybe buvo,bet to nepripazins niekada,bet man to nereikia,as tyliai pasidziaugiu bigsmile.gif

Na, mano mergele tai viska labai apgalvotai daro. O jei klysta ir as matau, nutyliu, bet tai buna retai. Dazniausiai abu kartu viska nutariame wub.gif
Atsakyti
maniskis taip pat mergele wub.gif esu visiskai patenkinta juo, nes neisivaizduoju ar gali buti geresnis smile.gif tiek buities klausimais ( ir sutvarko namus, ir valgyt padaro kai reikia ir jokiu tokiu kad as tingiu, cia moteriskas darbas pas ji nera) , labai rupestingas , siltas malonus smile.gif) kaip as sakau tikras katinas, pakasinek nugara ir jau po tavo kojom murks smile.gif)) mmmm gal siek tiek noretusi daugiau romantikos is jo puses , jis vengia kalbeti apie jausmus garsiai , bet sakau gal dar nepribrendo laikas ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2010 10 25, 12:30)
maniskis taip pat mergele  wub.gif  esu visiskai patenkinta juo, nes neisivaizduoju ar gali buti geresnis smile.gif tiek buities klausimais ( ir sutvarko namus, ir valgyt padaro kai reikia ir jokiu tokiu kad as tingiu, cia moteriskas darbas pas ji nera) , labai rupestingas , siltas malonus smile.gif) kaip as sakau tikras katinas, pakasinek nugara ir jau po tavo kojom murks smile.gif))  mmmm gal siek tiek noretusi daugiau romantikos is jo puses , jis vengia kalbeti apie jausmus garsiai , bet sakau gal dar nepribrendo laikas ... g.gif

girdetas reikalas, kad mergeles vyrai taip daro, mano taip pat man padeda labai draugiskai. o kiek jam metuku? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 29 spalio 2010 - 22:31
QUOTE(something else @ 2010 08 26, 09:04)
Pritarčiau. Nors mergelino charakteryje yra ir globėjiškumo, ir rūpestingumo, ir šeimyniškumo, bet greta viso to labai daug dvejonių, trūksta ryžto priiminėti sprendimus. Todėl greta reikia žmogaus, "tvirtai stovinčio ant žemės".
Beje, pasikartosiu, bet man regis, tarp mergelių vyrų ir moterų yra esminis skirtumas -- šio ženklo moterys gerokai konstruktyvesnės, "aštresnės".

pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(Anajoana @ 2010 10 25, 12:30)
maniskis taip pat mergele  wub.gif  esu visiskai patenkinta juo, nes neisivaizduoju ar gali buti geresnis smile.gif tiek buities klausimais ( ir sutvarko namus, ir valgyt padaro kai reikia ir jokiu tokiu kad as tingiu, cia moteriskas darbas pas ji nera) , labai rupestingas , siltas malonus smile.gif) kaip as sakau tikras katinas, pakasinek nugara ir jau po tavo kojom murks smile.gif))  mmmm gal siek tiek noretusi daugiau romantikos is jo puses , jis vengia kalbeti apie jausmus garsiai , bet sakau gal dar nepribrendo laikas ... g.gif

Mergelę vyra ir aš turiu, sakyčiau jis:
-bendraujantis
-linksmas
-tvarkingas
-labai pastabus
-visada pasiruošęs padėti
-punktualus
-mėgsta seksą ax.gif
-turi gerą skonį

bet...
-greit supyksta (nors greit atleidžia, susitaiko) smile.gif
-myli labai save
-romantikos visai mažai
Atsakyti
QUOTE(*Itza* @ 2010 08 25, 23:12)
Mes su vyru abu mergeles, sutariam idealiai

Mes taip pat abu Mergeles ir gerai sutariam drinks_cheers.gif
QUOTE(austeja11 @ 2010 08 29, 19:47)
Vau    Jau geresnio zenklo vyro nerasciau niekad...
Prikolnas,  su jumoru, labai geras, svelnus, paslaugus, kantrus, draugiskas, zodziu grynas ideals, i nieka tikrai neiskeisciau. Sakau jis grynas laimes kudikis, as jam net pavydziu, kad jis toks, nes turi pasisekima tarp zmoniu gathering.gif , visi ji labai megsta.  thumbup.gif  sunglasses2.gif    heart.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(austeja11 @ 2010 09 20, 18:57)
kad mergele ir skorpionas turetu gerai sutart  thumbup.gif , bet tai buna visko pasitaiko.

Ne su visais doh.gif Mano anyta Skorpe, tai vaje vaje, 9 m. bet bendravimas musu toks oficialus tik ax.gif
QUOTE(Tokata @ 2010 09 24, 13:01)
Nėra idealesnio vyro už mergelę.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Anajoana @ 2010 10 25, 13:30)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber @ 2010 11 05, 22:54)
pritariu  drinks_cheers.gif
Mergelę vyra ir aš turiu, sakyčiau jis:
-bendraujantis
-linksmas
-tvarkingas
-labai pastabus
-visada pasiruošęs padėti
-punktualus
-mėgsta seksą  ax.gif
-turi gerą skonį

bet...
-greit supyksta (nors greit atleidžia, susitaiko) smile.gif
-myli labai save
-romantikos visai mažai

pritariu tikrai labai greitai supyksta del menkniekio, visai panasu i mane bet tik kad as svarstykles bet ir tai taip retai darau, o jam bakct menknieki koki ir jau ziurek ziuri i tave piktai, bet jau as isbandziau kaip susitaikyti - prieinu paklibinu ji pajuokauju nusisypsau ir viskas Taika heart.gif wub.gif del to ji myliu ji labai.
Atsakyti
Turiu 2 mergeles - draugą ir tėti smile.gif
Tai galiu kelis bruožus įvardint, kurie pas juos abu yra:
atsidavimas šeimai,
meilė gyvūnams,
meilė vaikams,
tvarkingumas pasireiškia tik tam tikrose srityse (pvz rūbai numesti belekur, bet indai visad išplauti, darbo stalas tvarkingas, popieriukai savo vietose)
savęs prisižiūrėjimas, noras būti gražiu,
siekia namų jaukumo,
turi potraukį keistoms smulkmenoms,
dažnai lepteli ką nors kvailo,
yra pakankamai atlaidūs, patiklūs,
pikti, kai yra alkani biggrin.gif

Patinka man šio ženklo vyrai smile.gif Namuose tokį turėti gera...ai dar kas dėl buities - kai reikia viską sumeistrauja biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
maniskis irgi mergele.labai labai tvarkingas,galeciau pasakyti,kad tvarkingesnis uz mane.bet jau koks pavydus... doh.gif kartais man atrodo,kad jis pats sau manes pavydi.kas cia dar tokio g.gif toks gan karstakosiskas,daznai pasielgia neapgalvotai.
Atsakyti
Maniskis mergeliokas, as zuvelyte. Priesingybes, bet zuvu zenklas isskirtinis, vienas kita papildo.. va taip kazkur rase. biggrin.gif ale teisybe yra... kai nuomones susikerta as dazniausiai viska juokais nuleidziu, niekada jos nesutaps diskutuojant apie gyvenima ar pan. nebent kas liecia bendra buiti, daiktu pirkima ... auksines rankos, kas liecia remontus padarys viskas,sukals viska,lentynas, suremontuos ka tik nori ..romantikos g.gif nera, del sekso netruks jo niekada, taupus,viska apgalvojants..meilus,geras, bet ir kartu labai grieztas... svarbu moketi prieiti,neimti viska taip giliai i galva... nes pasako kartais taip,kad nesuprasi rimtai cia ar ne... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurike24 @ 2010 11 19, 18:23)
nes pasako kartais taip,kad nesuprasi rimtai cia ar ne...  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti